Acer Iconia Tab 10: Οικονομικό με MediaTek και Marshmallow

Η Acer ανακοίνωσε επίσημα το Acer Iconia Tab 10, ένα σχετικά οικονομικό tablet, το οποίο τρέχει Android 6.0 Marshmallow. Το tablet στοχεύει σε όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά, αλλά θέλουν να έχουν την τελευταία έκδοση του Android.

Το Acer Iconia Tab 10 ενσωματώνει οθόνη 10 ιντσών HD IPS, 64-bit τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT8163A, ενώ όπως αναφέρει η Acer τα 2GB RAM είναι αρκετά για gaming, browsing και videos. H ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Έχει διαστάσεις 259x167x8.9 χλστ., τέσσερα μπροστινά ηχεία με τεχνολογία Dolby DTS-HD Premium, δεν επισημαίνεται πόση είναι η μπαταρία, αλλά η Acer αναφέρει ότι δίνει διάρκεια 8 ωρών. Η κάμερα είναι στα 5 Megapixel με autofocus, η εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel και όπως είπαμε, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του που τονίζονται ιδιαίτερα είναι ότι τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Η τιμή του Acer Iconia Tab 10 είναι περίπου στα 225 ευρώ (£179.99).

acer iconia tab 10 official, Acer Iconia Tab 10: Οικονομικό με MediaTek και Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos geronths

πολυ καλη η ενημερωση σασ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Acer tablets Android tablet Huawei Tablets

Σε “ελεύθερη πτώση” η αγορά των tablets

Θύμα της κρίσης πέφτει και η παγκόσμια αγορά tablets, με τις πωλήσεις τους να υποχωρούν κατακόρυφα στη διάρκεια του 2022.

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.