Acer Iconia Tab 10 με οθόνη quantum dot display

Acer Iconia Tab 10 quantum dot display, Acer Iconia Tab 10 με οθόνη quantum dot display

Η Acer παρουσίασε δύο νέα tablet με κοινά χαρακτηριστικά την οθόνη 10 ιντσών, το λειτουργικό Android 7.0 Nougat, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek, ηχεία DTS-HD και μπαταρία διάρκειας 8 ωρών.

Τα νέα tablet με τις ονομασίες Iconia Tab 10 και Iconia One 10 έχουν διαφορετικό προσανατολισμό με τo πρώτο να δίνει έμφαση σε ψυχαγωγία ενώ το δεύτερο σε συνδεσιμότητα. Το μεγάλο νέο είναι ωστόσο ότι το Iconia Tab 10 θα έχει οθόνη quantum dot display για καλύτερη ακρίβεια εικόνας καθώς και 4 ηχεία με ενσωματωμένο subwoofer.

Και τα 2 tablet έχουν επιπλέον προσαρμογές από την Acer στο λειτουργικό Android Nougat όπως η χρήση χειρονομιών για να ξυπνάνε τις συσκευές από την κατάσταση αδράνειας ή την φόρτωση μερικών εφαρμογών. Στοιχεία για τις τιμές και την διαθεσιμότητα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ενώ περισσότερα και αναλυτικότερα τεχνικά στοιχεία αναμένονται σύντομα

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannisp

Genika polu timia eteria i acer !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.