Acer WT5, Με Intel Atom Bay Trail και οθόνη 10.1″ Full HD [αποκλειστικές πληροφορίες]

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληρογφορίες που συγκεντρώσει το Techblog, η Acer ετοιμάζει ένα Windows 8 tablet με κωδική ονομασία WT5, επεξεργαστή Intel Atom Bay Trail και οθόνη 10.1 ιντσών Full HD LCD IPS 1920×1080 pixels. Το εργαλείο θα διαθέτει μνήμη RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB, κάμερα 8 Megapixel και θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση 4G/ LTE.

Η νέα γενιά επεξεργαστών Intel Bay Trail βασίζεται σε αρχιτεκτονική 22nm, και θα είναι οι πρώτοι τετραπύρηνοι Atom επεξεργαστές. Σύμφωνα με την Intel, τα tablets με Bay Trail θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και κατασκευαστικά θα μπορούν να είναι πολύ λεπτά.

Acer WT5 Windows, Acer WT5, Με Intel Atom Bay Trail και οθόνη 10.1″ Full HD [αποκλειστικές πληροφορίες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Κάτι τέτοια περιμένουμε για να πάρουμε Win tablet. Ας ελπίσουμε μόνο να προσέξουν το βάρος να είναι 500-600γρ ώστε να είναι ανταγωνιστικό με τα νέα μοντέλα Android tab.

ορεστης

οτι ειναι atom ο επεξεργαστης σημαινει οτι θα υποστηριζει τα full windows με desktop εφαρμογες?

Νιο

Θελω tablet σε διαστασεις 15.6 ιντσες.! Λεπτο σα το xperia z. Πολλα ζηταω? Κ να κανει οτι κ ενα lalptop μεσαιων επιδοσεων.

giatrex

Φοβερο εργαλειο με καλα χαρακτηριστικα!Αν προσεξουν λιγακι και τη τιμη θα ειναι μια πολυ καλη αγορα!!

nikmour

Από την στιγμή που έχει intel σημαίνει full windows. Το θέμα είναι αν μπορούν αυτοί οι επεξεργαστές να σηκώσουν βαριά προγράμματα. Το ativ samsung έχει full windows αλλά στα βαριά προγράμματα χωλαίνει.

thanos

Εγω εχω το iconia w700 με core i5 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πραγματικα το μηχανημα εσει σχεδιαδτει κ κατασκευαστει πολυ προσεκτικα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.