Apple: Εργάζεται σε πρωτότυπο iPad Pro με λογότυπο γυαλιού φόρτισης MagSafe;

Apple, Apple: Εργάζεται σε πρωτότυπο iPad Pro με λογότυπο γυαλιού φόρτισης MagSafe;

Apple, Apple: Εργάζεται σε πρωτότυπο iPad Pro με λογότυπο γυαλιού φόρτισης MagSafe;

Πολλοί είναι οι αναλυτές της Apple που θεωρούν ότι θα έρθουν ενημερωμένα iPad και vanilla iPad Air, καθώς και νέα μοντέλα Pro το 2022.

Tο θέμα της ασύρματης φόρτισης απασχολεί από τη στιγμή που η Apple παρουσίασε την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης MagSafe για το iPhone. Γνώστες της βιομηχανίας αναφέρουν τώρα πως η Apple πειραματίζεται ήδη με τουλάχιστον ένα πρωτότυπο iPad Pro 2022 με το MagSafe.

Σύμφωνα με πηγές, η Apple ήταν ιδιαίτερα διστακτική με την αντικατάσταση της παραδοσιακής μεταλλικής πλάτης του iPad με γυάλινη, προκειμένου να διευκολυνθεί η ασύρματη φόρτιση. Η λύση που επεξεργάζονται είναι ένα μεγάλο γυάλινο λογότυπο της Apple, παρόμοιο με αυτό στα τελευταία μοντέλα MacBook. Το πρωτότυπο, μάλιστα, φέρεται να έχει ισχυρότερους μαγνήτες για να αποφευχθεί οποιαδήποτε τυχαία αποκόλληση.

Apple, Apple: Εργάζεται σε πρωτότυπο iPad Pro με λογότυπο γυαλιού φόρτισης MagSafe;

Αν όντως η Apple εργάζεται πάνω σε κάτι τέτοιο, ίσως θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί το σύστημα τοποθέτησης μαγνήτη MagSafe ως ένας τρόπος για να συνδέσουμε αξεσουάρ όπως πληκτρολόγια και βάσεις στο iPad.

Όσον αφορά στις γενικότερες προσθήκες στα νέα iPad, αναμένεται μεγαλύτερη μπαταρία, μια μονάδα κάμερας παρόμοια με αυτή του iPhone 13, νέα και φωτεινότερα πάνελ OLED διπλής στοίβας. Ίσως ακόμα να δούμε και ένα chip  Apple M2.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.