iPad Mini, Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το event της 23ης Οκτωβρίου

Είναι επίσημο! Σε μια εβδομάδα από σήμερα, την επόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το μικρό iPad Mini. Η πρόσκληση είναι συγκεκριμένη και αναφέρει χαρακτηριστικά “We’ve got a little more to show you”. Τι θα είναι αυτό;.. Το event θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική και εδώ στο Techblog θα φιλοξενήσουμε το καθιερωμένο live chat όπως συμβαίνει κάθε φορά κατά τη διάρκεια παρουσίασης μιας σημαντικής συσκευής.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες-φήμες που συνοδεύουν το iPad Mini εδώ και μην ξεχνάτε το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός MacBook Pro 13 με οθόνη Retina.

, iPad Mini, Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το event της 23ης Οκτωβρίου

Πηγή

Kudos to Nikolaos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Merkouris

Ωρα ξέρουμε ???

Γιαννης

Κλασσικά στις 7-8 ώρα Ελλάδας ( 10 ώρα κούπερτινο) …

Παναγιώτης Λ.

δηλαδη ρε παιδια τι κανουμε στο live chat.?

GREG

Το event στο San Jose, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Design Engineer

το περιμενα πολυ καιρο. Αλλα νομιζω οτι θα με απογοητευσει. Γενικα μετα τον Steve η Apple εχει μεινει χωρις χρωμα, χωρις ζωντανια και χωρις μελλον.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το iphone 5 ηταν το ιδιο με τα προηγουμενα και γιατι αυτο το μινι δεν θα εχει retina display. Δηλαδη με πανε πισω παλι στο ipad 2. ρε παιδια οσοι εχουμε το 2 και οσοι επισης το iphone 4 ποιος ο λογος να παρεις το iphone 5 και το μινι.

μας κοροιδευουν? εγω ειμαι 3 χρονια τωρα με την apple και δεν εχω κανενα παραπονο. Αλλα ως εδω. περιμενα κατι ποιο καινοτομο και πιο advance.

Το ψαχνω πολυ επειδη ταξιδευω συνεχεια και επειδη η δουλεια μου ειναι τετοια που εχω πολλα να κανω με μια ταμπλετα και ενα κινητο.

Εχω καταληξει ειληκρινα στο galaxy note 2. Ημουν φαν της apple αλλα η note 2 με εχει γοητευσει, ειναι πολυ εντυπωσιακο εργαλειο.

Η apple εχει κανει ενα μεγαλο λαθος. Δεν ακουει τους καταναλωτες. και σιγα σιγα θα χανει εδαφος. κριμα.

GiannisWST

Νομίζω τα έχουμε δει ήδη όλα

Ξέρουμε πως θα ειναι το iPad mini.

Merkouris

Αυτό το λάθος κάνει πάντα η apple …..
αφήνει να διαρρεύσουν τα τεχνικα χαρακτηριστικά των προϊόντων της στα ΜΜΕ με αποτέλεσμα την ημέρα της παρουσίασης τους να μην έχεις αγωνία για να δεις πως θα είναι ……
κάθε φορά τα ίδια……..

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

@Merkouris Αυτό παρά μόνο κακό δεν είναι και δεν το κάνει μόνο η Apple.Αν δεις ότι ίσως έρθει ένα νέο iPad Mini δε θα πας να αγοράσεις το Nexus 7 αλλά θα περιμένεις και μετά να διαλέξεις.Έτσι έγινε και με το iPhone 5 και είδες που πήγαν οι πωλήσεις.Έτσι έγινε και με το Samsung Galaxy S3 αν θυμάσαι με εκείνη την dummy θήκη και πούλησε τρελά και αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

The Elec: Το πρώτο iPhone με κάμερα UD θα κυκλοφορήσει μετά το 2026

Στα δύο πιο πρόσφατα iPhone Pro της, η Apple έχει χρησιμοποιήσει το Dynamic Island για τη φιλοξενία της κάμερας selfie.

Smartphones Apple iPhone SE

Το original iPhone SE από το 2016 είναι πλέον στη λίστα “Vintage” της Apple

Η Apple αποφάσισε να προσθέσει το αρχικό iPhone SE στη λίστα με τα vintage και “απαρχαιωμένα” προϊόντα της.

Business 6G Apple

H Apple εργάζεται εντατικά στην ανάπτυξη δικτύου 6G

Η Apple φέρεται να εργάζεται πολύ εντατικά για την εφαρμογή κινητής συνδεσιμότητας 6G στις συσκευές της, σύμφωνα με τον αναλυτή Mark Gurman.

Business Apple Steve Jobs Steve Wozniak

Σε δημοπρασία επιταγή της Apple με την υπογραφή του Steve Jobs – Αναμένεται να πιάσει πάνω από 25.000 δολάρια

Αναμνηστικά αντικείμενα του Steve Jobs και των πρώτων ημερών της Apple συνηθίζουν να πιάνουν υψηλά ποσά στις δημοπρασίες.