Τι κι αν το iPad 2 πουλάει σαν τρελό, τι κι αν είναι sold out στις περισσότερες αγορές στον κόσμο, η Apple κάνει ότι μπορεί για να μεγιστοποιήσει την κυριαρχία της στον χώρο των tablet. Το πρώτο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ για το iPad 2 με το μότο “We Believe”, απευθύνεται όπως το συνηθίζει άλλωστε η […]
Τι κι αν το iPad 2 πουλάει σαν τρελό, τι κι αν είναι sold out στις περισσότερες αγορές στον κόσμο, η Apple κάνει ότι μπορεί για να μεγιστοποιήσει την κυριαρχία της στον χώρο των tablet. Το πρώτο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ για το iPad 2 με το μότο “We Believe”, απευθύνεται όπως το συνηθίζει άλλωστε η εταιρία στο συναίσθημα του καταναλωτή με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.
Το όλο concept της διαφήμισης επικεντρώνεται στην θέση που μπορεί να πάρει το iPad 2 στην ζωή μας, αφήνοντας στην άκρη τους ψυχρούς αριθμούς και τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
Φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθούν χωρίς την χρήση των δημοφιλέστερων εφαρμογών της Apple, όπως του GarageBand ή του Numbers, τονίζοντας πόσο αρμονικά δένουν στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου.
Συμφωνείτε ότι δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής, αρκεί αυτή να κάνει καλά αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε;
Η NASA ενέκρινε τη χρήση του iPhone 17 Pro Max για την αποστολή Artemis II. Μάθε πώς πέρασε τις αυστηρές δοκιμές του οργανισμού και τι κάνουν με αυτό οι αστροναύτες στο διάστημα.
Η Apple ξεκίνησε να ειδοποιεί τους developers που επιλέχθηκαν μέσω κλήρωσης για το WWDC 2026. Το συνέδριο ξεκινά στις 8 Ιουνίου και φέρνει iOS 27, macOS 27 και νέα εργαλεία AI.
Η Apple στα 50 της δηλώνει ότι το iPhone θα παραμείνει στο επίκεντρο και στην εποχή της AI, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κατηγορίες προϊόντων.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου