Νέο iPad 4G, Η Apple δίνει αποζημιώσεις στους Αυστραλούς για το 4G

5

Η δράση έχει πάντα και την ανάλογη αντίδραση, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει… Μετά την “καμπάνα” που έφαγε η Apple στην Αυστραλία από την Αρχή Προστασίας του Καταναλωτή (ACCC), για την παραπλάνηση του κοινού αναφορικά με τη σύνδεση σε mobile δίκτυα τέταρτης γενιάς, ξεκίνησαν οι αποζημιώσεις στον κόσμο, σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει το ABC News και άλλα δίκτυα.

Ο Παύλος Αναστασίου -δεν είναι οξύμωρο που ένας Έλληνας της Αυστραλίας εμπλέκεται στο θέμα, ενώ οι ντόπιοι δεν ασχολούνται καν;- ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος της Apple, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι λίγοι είναι εκείνοι οι καταναλωτές που θα ζητήσουν αποζημίωση. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η Apple δεν ήταν σε θέση να τοποθετήσει ειδικά ενημερωτικά αυτοκόλλητα πάνω στις επίμαχες συσκευασίες του iPad. H εταιρεία όμως θα επικοινωνήσει το ότι το νέο iPad δεν λειτουργεί στο δίκτυο 4G της Telstra, δηλώνοντας ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα συμβατότητας με άλλα δίκτυα 4G στον κόσμο (τα οποία βρίσκεις με το σταγονόμετρο, θα προσθέσουμε εμείς!).

To iPad με Wi-Fi + 4G έρχεται και στην Ελλάδα και έχουμε αναφερθεί και στην εδώ παρόμοια πολιτική “παραπληροφόρησης” του κοινού που ακολουθείται, μόνο που κανείς αρμόδιος δεν φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το ζήτημα.

Νέο iPad 4G, Η Apple δίνει αποζημιώσεις στους Αυστραλούς για το 4G

Πηγές: 1, 2, 3

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
5 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

Ετσι…. για να μαθει η μηλοεταιρεια οτι δεν μπορει να κανει οτι της αρεσει…..

Teo

@σπιροζ..υπαρχουν και W.C ξερειςςς..!
Εγω θα ελεγα οτι πρεπει οι εταιριες να μας παρακαλανε και οχι εμεις..Οποιος καταλαβε,καταλαβε..!

iNikos

Η ίδια παραπληροφόρηση έγινε και με το Siri, πολλά καταστήματα έλεγαν ότι καταλαβαίνει την απλή γλώσσα σε πιο ελεύθερη έκφραση, χωρίς να πούνε ότι δεν καταλαβαίνει Ελληνικά

Silender

Τι θυμήθηκες τώρα… Siri
μέχρι και η Apple το έχει ξεχάσει πλέον.

Κράτησε δεν κράτησε 2-3 μήνες κι αυτή η φούσκα…

Argiris

Τo iPhone ερχεται με microusb Πoυ επιβαλει η ΕΕ;Α
ν oχι μπoρoυμε να μηνυσoυμε καπoιoν;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα