Το Apple Pencil θα είναι συμβατό με το οικονομικό iPad;

1

apple pencil

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το event της Apple στις 27 Μαρτίου με θέμα την εκπαίδευση μιας και εκτός του φημολογούμενου οικονομικότερου iPad που θα παρουσιαστεί με στόχο την εκπαίδευση και τους μαθητές, θα υποστηρίζει και τη χρήση του Apple Pencil.

Ο γνωστός για την ευστοχία των εκτιμήσεών του, αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, επανέρχεται και σημειώνει πως το οικονομικό iPad που θα ανακοινωθεί για την εκπαίδευση στο σχετικό event της Apple, θα υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil για να ανταγωνιστεί τα οικονομικά Android tablet.

Συνεχίζοντας, αναφέρει πως εκτιμά μια αύξηση των Apple Pencil που θα φύγουν από τα εργοστάσια στα 9 με 10 εκατομμύρια τεμάχια μιας και το πιθανολογούμενο οικονομικό iPad να υποστηρίζει τη χρήση του, κάτι το οποίο ενδεχομένως να ισχύει μιας και ο σχεδιασμός της πρόσκλησης για το event της Apple, δείχνει το λογότυπο σχεδιασμένο με μολύβι, παραπέμποντας πιθανόν στο Apple Pencil. Επίσης παραμένει άγνωστο εαν θα χρησιμοποιηθεί το τωρινό Apple Pencil ή θα παρουσιαστεί μια ανανεωμένη έκδοσή του για τους μαθητές σε χαμηλότερη τιμή.

Ένας ακόμα λόγος που αναμένεται να παρουσιαστεί ένα οικονομικότερο από τα τωρινά iPad, με έμφαση στην εκπαίδευση, είναι για να ανταγωνιστεί τα Chromebooks τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στα σχολεία των Η.Π.Α, δίνοντας στους μαθητές την ικανότητα να γράφουν και να σχεδιάζουν απευθείας στην οθόνη του iPad.

Πέραν αυτών, είναι επίσης πιθανό να δούμε και κάποιο οικονομικό πληκτρολόγιο το οποίο θα χρησιμοποιείται στα iPad από τους μαθητές, μιας και η γραφή και πληκτρολόγηση με αυτόν τον τρόπο θα ήταν μια πιο ελκυστική λύση για τα σχολεία και τους μαθητές. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και σε τι τιμή θα διατεθεί το συγκεκριμένο iPad, έχοντας κατά νου ότι το φτηνότερο iPad αυτή τη στιγμή στις Η.Π.Α βρίσκεται στα 329 δολάρια.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

329 ευρα κανει Γερμανια με ΦΠΑ το τωρινο”φτηνο” iPad….

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα