Apple: Τρία νέα μοντέλα iPad θα αποκαλυφθούν σε event τον Μάρτιο

Σύμφωνα με αναλυτές της Barclays, η Apple σκοπεύει να φέρει αρκετές αλλαγές στα iPad την επόμενη χρονιά. Tον επόμενο Μάρτιο, τρία νέα μοντέλα αναμένεται να αποκαλυφθούν σε ένα ειδικό event.

Η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι για το φημολογούμενο bezel-less iPad των 10.9 ιντσών. Η Apple φαίνεται να έχει χωρέσει την μεγαλύτερη οθόνη σε ένα σασί το οποίο είναι συγκρίσιμο με αυτό του iPad Air, το οποίο έχει οθόνη 9.7 ιντσών

Επιπλέον, προμηθευτές εξαρτημάτων κάνουν λόγο για νέα ανανεωμένα iPad Pro των 9.7 και 12.9 ιντσών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το iPad Pro των 9.7 ιντσών δεν θα είναι πλέον ένα premium tablet, παρόλο το όνομα Pro. Θα φέρει entry-level χαρακτηριστικά και θα πάρει θέση στην αγορά, λίγο πιο πάνω από το iPad Mini. Από την άλλη, το iPad Pro των 12.9 ιντσών, εκτός των άλλων θα αναβαθμιστεί σε True Tone display.

Αν τελικά επαληθευτεί η φήμη για το bezel-less iPad των 10.9 ιντσών, ίσως πάρουμε νωρίτερα μια γεύση για το πως θα είναι το νέο iPhone 8, το οποίο φημολογείται ότι θα έχει edge-to-edge AMOLED οθόνη.

Τέλος, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια ανανέωση του iPad Mini, παρόλο τις φήμες του περασμένου μήνα που έκαναν λόγο για αναγκαία ανανέωση του μικρού iPad της Apple.

Apple iPad bezel-less ipad 10.9 inches iPad Pro new version update, Apple: Τρία νέα μοντέλα iPad θα αποκαλυφθούν σε event τον Μάρτιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.