Asus Eee Pad Transformer, Μάθε τα πάντα μέσα από 10 βίντεο

H ιστοσελίδα techinstyle δημοσίευσε 10 walkthrough videos σχετικά με το νέο Asus Eee Pad Transformer τα οποία υπόσχονται να λύσουν όλες ή σχεδόν όλες τι απορίες σας σχετικά με τη συσκευή. Το tablet της Asus δείχνει πολύ σταθερό και γρήγορο σε κάθε λειτουργία του και το πλεονέκτημα της μετατροπής του σε netbook μπορεί να του δώσει τους πόντους που χρειάζεται για να φτάσει στην κορυφή.

, Asus Eee Pad Transformer, Μάθε τα πάντα μέσα από 10 βίντεο

Στα videos που ακολουθούν μπορούμε να δούμε τη συμπεριφορά του Asus Eee Pad Transformer στις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες. Οι κατηγορίες που καλύπτονται μέσα από τα video είναι: επισκόπηση του Hardware, τεστ ηχείων, δοκιμή της USB Host δυνατότητας, Gaming επιδόσεις, λογισμικό, DLNA and Cloud, δοκιμή των καμερών, Android market και Android 3.0 Honeycomb.

Σαν σύνοψη θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Asus Eee Pad Transformer είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο Tablet της αγοράς, αφού μπορεί να μην εντυπωσιάζει σε ότι αφορά το πάχος ή την εξωτερική εμφάνιση, αλλά καταφέρνει εν τέλει να δικαιώσει τον transformer χαρακτήρα του με τις πολλαπλές δυνατότητες που παρέχει.

Δείτε τα video, όπως τα επιλέξαμε με σειρά σημαντικότητας.










Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Τι ωραίο! Το θέλω και εγώ!

Χάρης

μου αρεσε…..

Ben

Θα μας δίνει εγκαίρως αναβαθμίσεις η ASUS?

Nickolas

Πραγματικά εξαιρετικό και το πληκτρολόγιο που το μετατρέπει σε netbook και παράλληλα μεγαλώνει τη διάρκεια της μπαταρίας στο διπλάσιο σχεδόν, όλα τα λεφτά. Το μόνο ίσως που με ενόχλησε λιγάκι είναι η έντονη αντανάκλαση της οθόνης. Πάντως αν η τιμή του δεν είναι υπερβολική (συμπεριλαμβανομένης και της βάσης) τότε θα πάει πολύ καλά.

konstantinos

Ποτε ερχεται ελλαδα; ξερουμε τιμη; συγνωμη αμα εχει αναφερθει και απλα δεν το ειδα.

Κώστας Βλαχάκης

Konstantinos, δεν έχουμε καμία ενημέρωση ακόμα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σήμερα έχει κυκλοφορήσει μόνο Ταϊβάν και Αγγλία ενώ μέσα στον Απρίλιο θα διατεθεί και στην Αμερική…

Θοδωρής

Για μένα αξίζει το tablet. 16 ώρες με το docking station είναι τεράστιο υπέρ. Ξεχωρίζω τα ηχεία και την σύνδεση του με την 27 οθόνη!

Υπάρχει προπαραγγελεία στα 480 περίπου το 16αρι. Άμα έχει τόσο και Ελλάδα θα κάνει πάταγο πιστεύω.

vasilis.

ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ

Λουφάκης Ιωάννης

Πολυ καλο. Ποτε ερχεται και απο ποιον;

Ben

Ααααααααχχχ… https://youtu.be/vdu5PVjCGo0

Marios Basileiou

Πολυ ωραιο και ολοκληρωμενο….αν εχει και μια καλη τιμη θα σπασει ρεκορ!!
@Ben Το ιδιο animation με το techblog???:P Ωραιο και το galaxy εννοειται….

Solon

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Οπωσδήποτε πρόκειται για κάτι καλό αλλά δεν μπορώ να πω πως το Android είναι τόσο πλήρες λειτουργικό ώστε να αντικαταστήσει τα Windows στα notebook και έτσι δεν βλέπω το λόγο να αγοράσω κάτι τέτοιο. Επιπλέον βλέπω ότι έχει touchpad αλλά δεν είδα πουθενά κέρσορα και από ότι παρατήρησα είναι πολύ άβολο να δουλεύεις με την οθόνη αφής έχοντας το dock-station. Γενικά βέβαια δεν γουστάρω τα notebook τα οποία τα θεωρώ χαμένα λεφτά.
Πιστεύω πως το προϊόν θα είχε προοπτικές αν μπορούσε συνδεόμενο με τη βάση του να τρέξει και Windows 7.

Λουφάκης Ιωάννης

Το προβλημα που εχουν ολα τα Tablets της αγορας ειναι οτι το android 3.0 δεν υποστηριζει την Ελληνικη γλωσσα – εν αντιθεσει με τα Τουρκικα , Σλοβενικα και Αλβανικα…- ουτε σαν πληκτρολογια ουτε σαν DISPLAY MENU. Για αλλη μια φορα νοιωθουμε – αν δεν ειμαστε ηδη – τριτοκοσμικη χωρα. Το προβλημα υπoστηριξης Ελληνικης γλωσσας απο δικους μας δεν εχει ακομα αισιο τελος.

Dimitris N.

Επειδη με ενδιαφερει η αγορα αυτου του tablet γνωριζει καποιος να μου πει αν τα keyboard docks που θα πωλουνται στην ελλαδα θα εχουν ελληνικο layout?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.