ASUS, Ετοιμάζει τετραπύρηνο tablet στις 7 ίντσες;

Πόσο μου αρέσουν αυτά τα teaser φωτογραφιών και βίντεο για αναμενόμενα μοντέλα smartphones και tablet. Οι εταιρείες δίνουν στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά με το σταγονόμετρο και όλοι κάνουμε εικασίες για το τι πρόκειται να αποκαλυφθεί. Και μπορεί το ASUS Transformer να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, κάτι όμως ψήνεται…

Οι αποκαλύψεις αυτή την Τετάρτη 25 Μαίου στην έκθεση Computex στην Ταϊβάν.

, ASUS, Ετοιμάζει τετραπύρηνο tablet στις 7 ίντσες;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Εδώ καλά καλα δεν κυκλοφόρησαν optimus pad 3d ,xoom samsung tab και ποσα ακόμα και ετοιμάζονται τετραπυρηνα?ποιος θα αγοράσει τότε τα προαναφερόμενα όταν ξέρει ότι θα βγουν πιο ισχυρά αμέσως?και μετά λένε για το iPad και την apple ότι βγάζει γρήγορα μοντέλα …με αυτή την τακτική όταν θα είναι να βγουν τα τετραπυρηνα θα πρόκειται να κυκλοφορήσουν εξαπυρηνα και με ultra hd αναλύσεις κοκ. Πολύ αργά στην στην κυκλοφορία τους τα android tablets και καταδικασμενα να αποτύχουν με αυτή την τακτική ,ειδικά στην Ευρώπη..

MANOS

Όπως είπα και σε προηγούμενο post: πληροφορίες από τo DigiTimes λένε ότι η ASUS έχει αρχίσει ήδη την παραγωγή Tegra 3 tablet οποτε αν το συνδυάσουμε με το χρονοδιάγραμμα της Nvidia που λέει ότι οι πρώτες συσκευές με Tegra 3 θα κάνουν την εμφάνιση τους τον αύγουστο τότε είναι αληθινές

tom not

Ας βγάλουν κανα android της προκοπης και ας αφησουν τα τετραπυρηνα.

Ιωάννης Π.

Βασίλης και tom not, Αντίθετα με την Apple οι Asus,LG,Samsung κτλ δεν αναπτύσουν λειτουργικo για να μπορούν να το συγχρονίζουν με το υλικό τους, το μόνο που μπορουν να κάνουν είναι να τρεχουν με το hardware. Το πρόβλημα είναι οτι και η Google πρέπει να τρέχει να τους προλάβει γιαυτό και με τις τόσες επιλογές σε συνδιασμούς “χάνεται” ο καταναλωτής.
Αυτό όμως νομίζω, είναι αποτέλεσμα του εντονου ανταγωνισμού και όχι της τακτικής.

Και να μην ξεχάσω, στην κούρσα είναι και η nVidia που βγάζει τους επεξεργαστές σαν τα κουλουράκια και τους τρέχει κάπως τους κατασκευαστές, αν μπορω να το πώ έτσι.

Οπως πάντα την πατάνε αυτοί που τρέχουν πισω απο τις εταιρίες και αγοράζουν κάθε αναβάθμιση, ενω θα έπρεπε να κοιτάξουν τις ανάγκες και το πορτοφόλι τους πρώτα.

Η τεχολογία πάντα έτρεχε και θα τρέχει και θα δημιουργεί ανάγκες, τώρα τα λεφτά της εξέληξης έπεσαν στα tablets/smartphones γιαυτό καθε μερα βγαινει κατι καινούριο.

τετραπύρινο tablet ειπαμε? πρέπει να ετοιμάζω κι άλλο κουμπαρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 7: Έρχεται επίσημα στις 13 Απριλίου

Σύμφωνα με δημοσίευση της ROG στο Twitter, θα πραγματοποιηθεί επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της σειράς ROG Phone 7 στις 13 Απριλίου.

Smartphones ASUS

Asus ROG Phone 6 και ROG Phone 6 Pro ενημερώνονται σε Android 13

Τα τελευταία high-end gaming τηλέφωνα της Asus, το ROG Phone 6 και το ROG Phone 6 Pro, κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του περασμένου έτους και τώρα ενημερώνονται σε Android 13.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 8 και 8 Flip αναβαθμίζονται σε Android 13

Η Asus μόλις άρχισε να στέλνει το Android 13 στις ναυαρχίδες του 2021 – τα Zenfone 8 και Zenfone 8 Flip.

Smartphones ASUS

ROG Phone 6 Diablo Edition: Διαβολικά εντυπωσιακό

H σειρά ROG Phone της Asus απευθύνεται σε σκληροπυρηνικούς gamers, με την εταιρεία να αρέσκεται να προσφέρει special editions με εντυπωσιακά θέματα.