ASUS Padfone, 7 κατοστάρικα κινητό και tablet [keyboard not included]

Ηλεκτρονικό κατάστημα της Αγγλίας έδωσε πρώτη τιμή για το ASUS Padfone τα 700 ευρώ. Το πακέτο που προτείνει σε αυτή την τιμή είναι το κινητό με το tablet και απο αυτό απουσιάζει το πληκτρολόγιο που ολοκληρώνει το concept του ASUS Padfone. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτή θα είναι η τιμή του μιας και η ASUS δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Το ASUS Padfone στην ολοκληρωμένη του μορφή αποτελείται από ένα smartphone με Android Ice Cream Sandwich και οθόνη 4.3 ίντσες Super AMOLED, ένα tablet με οθόνη 10.1 ίντσες και ένα πλήρες πληκτρολόγιο με δύο θύρες USB 2.0. Δείτε το hands-on video του TechblogTV για το ASUS Padfone.

, ASUS Padfone, 7 κατοστάρικα κινητό και tablet [keyboard not included]

, ASUS Padfone, 7 κατοστάρικα κινητό και tablet [keyboard not included]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spiroz

αστραπη που τους βαραγε

Γιωργος Μ

ναι οκ σαν ιδεα ειναι φοβερο αλλα με τέτοια τιμη δεν παει πουθενα…τουλαχισον στην ελλαδα..

md03582

θα περιμενουμε τα windows.. 🙂

Vangelis

κρατάω τις επιφυλάξεις μου, γιατί στην εικόνα βλέπω το concept Padfone και όχι το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην Βαρκελώνη…
Από την άλλη θεωρώ την τιμή λίγο-πολύ αναμενόμενη (η οποία στην Ελλάδα σίγουρα θα “φουσκώσει” κατά 100 ευρώ)
ας περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις… (ελπίζω να βελτιωθεί η τιμή…)

Manos

Τι λετε ρε παιδια??
Για να παρεις ενα tablet της προκοπης σημερα θες τουλαχιστον 400 €, και για να παρεις κινητο διπυρινο με 4,3 ιντσες οθονη θες τουλαχιστον 450 € (λιγα λεω αλλα τελοσπαντων)
Αρα αντι να πληρωσεις ξεχωριστα για 2 συσκευες 850 € τουλαχιστον, πληρωνεις 700 και τα παιρνεις με ολα τα πλεονεκτηματα τους.
Και βαλε οτι θα εχεις ολα τα αρχεια, επαφες, προγραμματα, φωτογραφιες στο κινητο σου και δε θα χρειαστει ποτε να τα συγχρονισεις!
Οταν βλεπαμε το video απο το MWC λεγαμε οτι θα κανει 1000+, τωρα τα 700 ειναι πολλα???

minas

μια χαρα..700+ για αρχη δεν ειναι πολλα smartphone + tablet

γιωργο κατα καπιο τροπο δεν θα τα παει καλα σε εμας..αλλα ναι θα προτιμησουν iphone κ ipad με τα διπλα

GEORGE S

Καλουτσικη ειναι η τιμη του .θα πεσει και αλλο αργοτερα

pandelis

γύρω στα 500-600 θα ήταν καλή τιμούλα..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΔΙΟΣ

Μια χαρά είναι η τιμή απλά καλομάθανε οι έλληνες και θέλουνε premium κινητά με 900 ε και θεωρούνε την ASUS δευτεροκλασσάτη .έλεος.

petalotis

απλα με τα 800-900 ευρω παιρνεις κινητο που εχει επεξεργαστη ραμ κτλ και ενα ταμπλετ με επεξεργαστη ραμ και ολα τα παραπανω τωρα με αυτο το πακετο με 100 ευρω λιγοτερα παιρνεις μονο εναν επεξεργαστη ραμ κτλ. νταξει δεν ειναι και απιστευτη προσφορα στην ουσια μια οθονη αγοραζεις οχι τρελλης αναλυσης ουτε με τρελη αυτονομια

Νικος

Ε δεν ειναι και η τρελη προσφορα…αν υπολογισεις οτι το ταμπλετ ειναι μια οθονη και τιποτα αλλο, αρα κανα 100-150ρι τοτε το κινητο παει στα 550-600 ….μαλλον ολες οι εταιρειες την εχουν δει πλεον…
αυτοι το πηγαν με την απλη λογικη οτι μαζι με το πληκτρολογιο θα παει ολο το πακετο 800-850ευρω οσο δηλαδη ενα κανονικο λαπτοπ …αρα λεει η asus …αυτο θα ειναι deal breaker ….εμ δεν ειναι ετσι ρε asus οπως και να το κανεις δεν ειναι ενας ολοκληρωμενος υπολογιστης!!!!! αν αυτη η ιδεα ειχε ενα πληρη λειτουργικο συστημα καποτε….τοτε ναι θα έδινα και Κω…. για να το παρω που λεει ο λογος.

Tony Cool

Για οσους ενδιαφερονται να το αγορασουν ας προσευχηθουν να ειναι αυτη η πραγματικη τιμη,αν και το βλεπω πολυ δυσκολο αν σκεφτει κανεις πως μονο το κινητο θα αξιζει γυρω στα 600.Για οσους το θεωρουν ακριβο τη στιγμη που για να παρεις ενα iphone η ενα ipad θες παραπανω…no comments…

KonSammyOmnia7

Παντως εγω την βρησκω πολυ καλη την τιμη του και συμφωνω απολυτα με τον @Manos. Και επισης φανταστειτε οτι το Samsung Galaxy Note ειναι στην ιδια τιμη και ειναι ενα tablet-τηλεφωνο ,ενω το Padfone ειναι και τηλεφωνο και tablet ομως ειναι δυο συσκευες και οχι μια..! Οπως και να ‘χει για τις δυνατοτητες του ειναι σε πολυ καλη τιμη . Ελπιζω μονο να ερθει και στην Ελλαδα σε αυτη την τιμη και οχι πιο φουσκωμενη.!

alexandros

Αν το ρίξουν στα 300-350 θα το πάρω αλλα μαζί με το πληκτρολόγιο. (χαχαχα πλάκα κάνω! αλλά έχουν πλάκα πολλοί που τα λένε κάτι τέτοια και τα εννοούν!)

baggos

Ολοι οσοι λετε πως ειναι καλη η τιμη ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειστε λαθος… Γιατι δεν αγοραζεις smartphone και tablet αλλα smartphone που μπορεις να το προβάλλεις σε μεγαλυτερη οθονη… και οπως ειχαμε δει στο review του κωστα το “tablet” δεν δουλευει χωρις το smartphone. Το κινητο μονο του αξιζει, αλλα αν εσυ θελεις να παρεις και ολα τα υπολοιπα εισαι μεγαλο κορόιδο!

αντ

Έτσι,συντηρήστε τους μεσάζοντες πληρώνοντας 30%+ για ολα τα apple.Αφου είναι ακριβό θαναι και καλοοοό.Και φυσικά χρειάζεσαι 4,7 ιντσες και 1 γιγα ραμ για να κανεις λογκ ιν στο φειςμποοκ.

dimpep

Εννοείται! και 700 ευρώ για να κάνεις login στο facebook τη στιγμή που το κάνεις με 200 αξιοπρεπέστατα!

Γενικά 700 ευρώ είναι πολλά, όχι για το προιόν, αλλά για ένα πράγμα σαν το tablet,κάτι μεταβατικό (ούτε laptop ούτε κινητό)

No offence

Michael

Εγώ το βλέπω θετικά το όλο εγχείρημα της Asus. Σίγουρα η τιμή θα μπορούσε να είναι μικρότερη (εφόσον το tablet είναι μόνο οθόνη), αλλά αν το smartphone είναι τόσο αξιόλογο όσο δείχνει, θα είναι καλό το πακέτο. Προσωπικά πάντως, δεν θα επέλεγα μια τέτοια λύση, ακόμα και σε χαμηλή τιμή. Όπως και να το κάνουμε, είμαι της άποψης “έκαστος στο είδος του”. Για smartphone έχω ένα Xperia Mini, αρκετά ισχυρό και αρκετά μικρό (για τηλέφωνο το θέλω εξ άλλου, ας μη το ξεχνάμε αυτό). Για tablet, πιστεύω το iPad δεν έχει αντίπαλο. Είναι το κορυφαίο στην κατηγορία (ειδικά το καινούργιο) και με την πρώτη ευκαιρία θα το χτυπήσω. Όλες τις άλλες λύσεις (όπως και αυτή της Asus) τις θεωρώ λίγο “πρόχειρες”.

Tony Cool

@baggos
Εαν για καποιον μυστηριο λογο που δεν θελω καν να σκεφτω γιατι θα πεσει το i.q. μου 36 μοναδες θες να λειτουργεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το κινητο και το tablet τοτε φυσικα αυτη η συσκευη δεν ειναι για εσενα και δεν λεει τιποτα.Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ομως,ναι,παιρνεις ΚΑΙ τηλεφωνο ΚΑΙ tablet και μαλιστα ειναι εξαιρετικα και τα δυο.Σαν laptop φυσικα και δεν ειναι κατι το φοβερο αλλα μονο και μονο που σου δινει την δυνατοτητα ειναι αψογο.

A.A.

@Tony Cool
Διπλό φάουλ.

1) Apple.uk iPhone από 499 £
iPad (το καινούριο) από 399 £
Αν πιστεύεις οτι είναι παραπάνω από το 699 £ (incl. VAT) … κάνεις απλά λάθος.
Και όχι η τιμή 700euro λογικά δεν περιλαμβάνει φόρο.

2) Ναι θέλω να λειτουργώ ταυτόχρονα και το pad και το τηλέφωνο γιατί.. γιατί έτσι στην τελική. Μπορεί να θέλω να δώσω το τηλέφωνο σε κάποιον διπλανό μου, φίλο μου ή κατι αντίστοιχο.
Μπορεί να μην έχει μπαταρία το τηλέφωνο οπότε το βάζω στη φόρτιση και αράζω στο κρεββάτι ή στον καναπέ ή στην μπανιέρα με το pab.
To να τα έχεις σε μια συσκευή και να μη λειτουργεί το pad αυτόνομα, προσωπικά δεν το βρίσκω πλεονέκτημα.
Ελπίζω να μην έπεσε το i.q. διαβάζοντάς τα.

Υ.Γ.
Πολύ ωραίος σχεδιασμός το κινητό και το docking station, το pad δε μου αρέσει τόσο.
Η τιμή 700£ incl. VAT νομίζω είναι αναμενομενη, δε με εξέπληξε.
Θα το δω και απο κοντά αν και νομίζω πως θα περιμένω κάτι σε

Tony Cool

@Α.Α.
Επεσε αλλα καταφερα να περιορισω τις απωλειες στις 18 μοναδες επειδη ξερεις τι σου γινεται και μιλας με επιχειρηματα,φτηνα τη γλιτωσα!Αυτο που λεω ειναι το εξης:Για να παρεις αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα iphone και ipad μαζι θες περιπου 1100 ευρω.Το ξερω οτι αν ψαχτεις πολυ το βρισκεις και φτηνοτερα αλλα δεν εξεταζουμε αυτο,για το μεσο ορο μιλαμε.Οποτε για εμενα το να γλιτωσεις μια 400αρα (ΑΝ ερθει 700 που το βλεπω δυσκολο) δεν ειναι και ασχημο αδερφε,ειδικα για καποιους οπως εγω που γουσταρουν android και all in one μηχανηματα δε το συζηταω καν,και ιδια λεφτα να ειχε με το iphone/ipad combo παλι αυτο θα προτιμουσα!Για εσενα και πολλους αλλους που προτιμουν apple και ξεχωριστα μηχανηματα(ελπιζω πραγματικα να τα προτιμουν επειδη τους ταιριαζουν πιο πολυ στις αναγκες τους και οχι γιατι το λεει η μαμα apple) πολυ καλα κανετε και το απορριπτετε σαν προιον,αλλα ποσο επρεπε να κανει δηλαδη ρε μαγκες;400;Και τοσο να σας λεγαμε παλι θα βγαινανε καποιοι και θα αρχιζανε τα κλασσικα ‘το επιδομα ανεργειας ειναι πιο χαμηλο’ κλπ κλπ.

Geo

Δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο. Θα του βάλω ένα ποντίκι που έχω στο ίδιο χρώμα.

baggos

@Tony Cool ο Α.Α έχει δίκιο… Αυτό που δεν κατάλαβες ηταν πως δεν πρόκειται για tablet και smartphone αλλα μονο για smartphone με συσκευη προβολης σε μεγαλυτερη οθονη και οχι tablet. Και γιατι να μην δωσω 700€ για να παρω ενα λαπτοτ που σιγουrα ειναι καλυτερο?, ασε που μπορω να μην χρησιμοποιήσω την προεγκατεστημενη εφαρμογη προβολης περιεχομενου(xperia mini pro)

Tony Cool

Baggos αφιερωσε μερικα λεπτα να δεις το hands on του Κωστα γιατι νομιζω οτι εχεις μπερδευτει.

Νικος

Μια χαρά είναι η τιμή ίδιο κινητό το htc one s ακριβώς ίδιο…πόσο είπαμε το βάζουν?550?τελικά είναι καλή τιμή η όχι;

Topdim

Πες τα ρε Tony Cool, γιατί κάποιοι εδώ μέσα συγκρίνουν Ελλάδα, με τιμές από ίντερνετ εξωτερικού και δυσανασχετούν αν βλέπουν κάτι πρωτοποριακό που δεν έχει την σφραγίδα της Apple και αρχίζουν να σχολιάζουν αρνητικά.
Για εμένα, μια χαρά τιμή έχει το μηχάνημα. Σίγουρα αν ήταν φθηνότερο θα ήταν καλύτερα, αλλά το ίδιο ισχύει για όλα.
Οπότε η Asus αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, για τι δημιούργημα της.

Greg

Φίλοι του techblog μην ξεχνάτε ότι το tablet δεν είναι μόνο οθόνη, αλλά δίνει περισσότερη μπαταρία, μπροστινή κάμερα, ηχείο, και κάποιες θύρες… (που μάλλον είναι απλές προεκτάσεις των θυρών του κινητού και μόνο το dock προσθέτει καινούργιες, αλλά πάλι είναι θύρες) Το κινητό επίσης είναι αρκετά καλό για android από μόνο του. Εμένα ούτε ακριβό, ούτε φθηνό μου φαίνεται το combo. Θα προτιμούσα η οθόνη του tab να είναι σαν του καλού transformer 1900×1200 και όχι 1280×800. Προσφέρεται σαν λύση όλα σε ένα για αυτούς που το θέλουν. Η Asus έβγαλε ότι επιλογές μπορείς να φανταστείς… 3 σειρές tablet transformer και το padfone… ότι γούστο/ανάγκη και να έχεις σε καλύπτει… Το να συγκρίνεις 2 ξεχωριστές συσκευές (iphone+ ipad) με το ένα smartphone με 3 accessories είναι άκυρο… Είναι μοναδική κατηγορία το padfone. Τώρα αν αξίζει τα λεφτά του θα το δούμε… η τιμή δεν είναι σίγουρη, σίγουρα θα αλλάξει λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία και μπορεί η 2η γενιά να αξίζει περισσότερο… ότι γίνεται με όλα τα gadget στις μέρες μας δηλαδή. Οπότε ηρεμήστε με τις συγκρίσεις.

stelios GR

καλο σαν ιδεα, στην πραξη θα δουμε απο κοντα…αλλα η αληθεια ειναι οτι με αυτην την τιμη κι ετσι οπως το βλεπω, αυτη η καλη ιδεα δεν εφαρμοστηκε και τοσο καλα…και σχεδιαστικά αλλα και σαν τιμη…απο τη στιγμη ειδικα που το συγκεκριμενο tablet ειναι στην ουσια μια θηκη με οθονη, και cpu-gpu και τα ρεστα, ειναι στο τηλεφωνο, τοτε μιλαμε για υψηλη τιμη…..γενικα δεν με ενθουσιαζει καθολου αυτο που βλεπω….θα προτιμουσα να εκμεταλλευτω προσφορες και να παρω δυο ξεχωριστες συσκευες αναλογων επιδοσεων……

A.A.

@TonyCool

Καταλαβαινω απολυτα το θεμα των προτιμησεων και επιπροσθετα δεν γνωριζω τις τιμες στην Ελλαδα για iproducts.
Παρολαυτα επειδη δεν το επιασες στο προηγουμενο ποστ σου ξαναλεω οτι δε θα ειναι 700€ τελικη αν βασιστουμε στο συγκεκριμενο site. Αν δεις εχει εναν αστερισκο στην τιμη με τα ευρω εννοωντας πως ειναι χωρις ΦΠΑ αρα καθε χωρα υπολογιζει και προσθετει το δικο της ΦΠΑ.
Και πιο απλα να το σκεφτεις ειναι δυνατον να το πουλανε 700£ στην Αγγλια και να το δωσουν 700€ στην Ελλαδα; Σχεδον αδυνατο.

Επισης, αν σκεφτεις ρε συ λογικα θα δεις και εσυ οτι δεν ειναι θεμα προτιμησεις να εχεις δυο αυτονομες συσκευες ουτε θεμα μαρκετινγκ της Apple. Ακομα και αν σπανια τις χρησιμοποιεις ξεχωριστα (εδω μπαινει η προσωπικη χρηση) ειναι ενα plus, αδιαμφησβητα.

Για να στο παρουσιασω πρακτικα σκεψου ενα ακομα padfone με 100€ παραπανω οπου το tablet λειτουργει αυτονομα απο το κινητο. Ποιο θα προτιμησουσες; Το σεναριο θεωρητικο οπως και οι τιμες καθως ο καθενας κοστολογει τις αναγκες διαφορετικα αλλα πιστευω καταλαβαινεις τι θελω να πω.

A.A.

ΥΓ. Παλι ξεχαστηκα να μεινω on topic, ακομα και στα 850€ με φορο να κυκλοφορισει (βασιζομενο μονο στο παραπανω site) η τιμη αυτη ειναι αναμενομενη. Ουτε κατι υπερβολικο αλλα ουτε και ευχαριστη εκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.