ASUS TF300, Αυτό που φέρνει η Cyta αναβαθμίστηκε σε Android 4.1 Jelly Bean

Πρώτο το Techblog σας είχε ενημερώσει τον περασμένο Ιούνιο ότι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta φέρνει στην Ελλάδα το Android tablet ASUS Transformer TF300 (TechblogTV). Από τα παιδιά του GSMArena μαθαίνουμε ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean για το δυνατό αυτό μηχανάκι (399 ευρώ) και μένει να επιβεβαιώσετε και εσείς οι Έλληνες κάτοχοι του TF300 που το έχετε στα χέρια σας.

Δείτε το ASUS TF300 στο site της Cyta εδώ

, ASUS TF300, Αυτό που φέρνει η Cyta αναβαθμίστηκε σε Android 4.1 Jelly Bean

, ASUS TF300, Αυτό που φέρνει η Cyta αναβαθμίστηκε σε Android 4.1 Jelly Bean

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Super, σήμερα θα περάσω από ένα μαγαζί Cyta για να το δω από κοντά (+ πληκτρολόγιο) και λογικά θα το τσιμπήσω…

Ιωάννης

ακόμη τίποτας!!

Αντώνης Μαρίνος

Το μοναδικό που έκανε το δικό μου ήταν να πάει σε 4.0.3 με το που το έβγαλα από το κουτί και μπήκε σε WiFi….

Κατά τα άλλα όμως το tabletonetbook της Asus απλά είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα. Αν κάποιος διαθέτει το 500αρικο, αγοράζει και το dock και παίρνει μια all-in-one λύση που τα κάνει όλα τέλεια (δεν υπερβάλω) και συμφέρει απίστευτα…

Ειδικά αυτό με τη μπαταρία (μπαταρίες + του dock) δεν υπάρχει…μια full μέρα (~14 ώρες) που το έσκισα (πρώτη μέρα ήταν, άρα updates, installations, παιχνίδια κλπ κλπ) και στο τέλος η μπαταρία του tablet ήταν στο 27% !!!!

Manos

Μόλις πήρα το update σε 4.1.1 χωρις να το εχω πάρει απο cyta συγκεκριμενα. Αρκετες αλλαγές και βελτίωση σε ταχύτητα. Επίσης λύθηκε πρόβλημα οπου το tablet δεν διαβαζε σωστα συγκεκριμενη microsd καρτα. Μπράβο στην ASUS!

Manolis

μόλις έκανα το update … !
μεγάλη βελτίωση σε ταχύτητα!!!
τα σπάει παιδιά το jelly !!!

Μπράβο στην Asus ¨οντως Manos και στην Cyta Ομως που έφερε το πριονάκιιιι…!!!

Αντώνης Μαρίνος

Και εγώ τώρα το πέρασα….το είχα δει από χθες, αλλά δεν ασχολήθηκα λόγω δουλειάς…για να δούμε τι θα δούμε…πάνω στη χρήση θα φανούν οι διαφορές και βελτιώσεις…

Ραφαηλ

Μια απο τα ιδια ..Εγινε το Update σε Jelly..Ακομα δεν εχω δει μεγαλες διαφορες ..Η φωνητικες εντολες ειναι ψυλομουφα..Πιανει σχεδον το 20% απο αυτα που ψαχνεις.Σε βγαζει σε ασχετα σιτε η ασχετα με αυτο που ζητας..Ισως να κανω κατι λαθος..Τι να πω θα δειξει..Δουλευει παντος αψογα και σβελτα οπως και με την ICS..Μπραβο στην Asus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.