ASUS Transformer Prime, Gaming με το χειριστήριο DualShock3 του PS3 [video]

Το ASUS Transformer Prime δείχνει ικανό για όλα. Σε αυτό το βίντεο παρακολουθούμε πως πολύ απλά συνδέοντας ένα χειριστήριο PS3 DualShock3 στο πληκτρολόγιο-αξεσουάρ και χωρίς κάποιο hack μπορείς να παίξεις games στην οθόνη του Transformer Prime. Ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος χειρισμού του μενού Honeycomb του Prime. Δείτε να παίζουν Mario Kart, Legend of Zelda και Crash Bandicoot.

Οι emulators που χρησιμοποιήθηκαν είναι N64oid (Nintendo 64), FPSE (PlayStation One) και SuperGNES (Super Nintendo).

, ASUS Transformer Prime, Gaming με το χειριστήριο DualShock3 του PS3 [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis_G

Τα σπάει το Prime….αλλά να ρωτήσω και τους γνώστες μιάς και είμαι σε έρευνα αγοράς, κάτι μοντέλα του Transformer 1 που λένε ότι είναι 3G ισχύει? έχει βγάλει η ASUS τέτοια έκδοση? ή είναι εκ του πονηρού?

athanton

Αυτη η συσκευη ειναι μακραν η καλυτερη android ταμπλετα..

Ειναι διαφημιση για το λογισμικο!!!!!

Lianakis Nikolaos

οποιος δει αυτό το βίντεο και μου ξαναπει για ipad……
Εκπληκτικό!!!

Marinos

Aυτο δεν μπορεί να γινει και με το τρανσφορμερ 1?

o gadgetakias

Χμμμμ..θελει και το πληκτρολογιο?
Δεν το εχω δοκιμασει στο iconia..
Καλο παντος αν γινετε..

Antonis

Απλος απιθανο.

Nikolas

Εγω προσωπικά ειμαι χρήστης iPad και μπορω να πω πως η εμπειρία χρήσης είναι ασυγκριτη… Αξίζει όμως να σημειώσω ότι είναι κι αυτο μια πολυ εντυπωσιακή ταμπλέτα… Παρολαυτα δεν θα το άλλαζαν το iPad μου για κανένα…

Χάρης

Απίστευτο!
Είχα ψηθεί να το πάρω. Τώρα καρβούνιασα κιόλας! :p Crash bandicoot αχ ωραίες εποχές! :p

Τάσος

@Nikolas και εγω φιλε, ειμαι χρητης iPad 2 και αυτη την απλοτητα, την ταχυτητα και τα κολληματα που δεν υπαρχουν στο iOS ειναι που σε κολλανε με αυτη την ταπλετα σε συνδυασμο με το design και την λεπτομερεια

Aris

Asus Prime είναι το θέμα και το κάνατε πάλι iPad thread…! Τι έγινε fanboys, τρέμετε;

petros nikolopoulos

Αυτό δεν γίνεται στο transformer 1;;;
Επίσης αν κατεβασω έναν από τους emulator τα παιχνίδια υπάρχουν εκεί ή είναι ξεχωριστά στο market;;

Silender

Γίνεται παιδιά,

Εγώ παίζω “σχεδόν” τα πάντα στο πρώτο Transformer με XBOX 360 control.

A.A.

Ωραιο το macbook…εεεε Transformer prime :p
Χωρις πλακα πολυ καλη υλοποιηση.

petros nikolopoulos

@Silender με πιο τρόπο το κανείς;εγω συνδεω ένα χειριστηριο που εχω από το play II με την βοήθεια ενός USB adaptor αλλα δεν μου το αναγνωρίζει….ποια παιχνίδια παίζεις γιατί ελάχιστα υποστηρίζουν χειριστηρια…help me…

Silender

@petros nikolopoulos Καταρχήν το έχω δοκιμάσει σε Asus Transformer TF101 χωρίς root, με το τελευταίο official update από την Asus(Honeycomb 3.2.1) και τα control τα συνδέω στις Full USB θύρες του πληκτρολογίου ΟΧΙ στην micro USB στο tablet. Με PS2 Control + USB adaptor κι εγώ έχω θέμα. Εγώ αυτό που έχω δοκιμάσει σίγουρα είναι το XBOX 360 Control(το ενσύρματο). Δεν χρειάζεται τίποτα από εγκατάσταση/παραμετροποίηση. Plug, play & forget είναι. Αν θέλεις μπορώ να δοκιμάσω και με το ασύρματο XBOX Control, αν και απ’ότι διαβάζω συνδέεται το ίδιο εύκολα. Μπορώ να δανειστώ 1 και να το δοκιμάσω αν μου πεις. Τώρα για τα control από το PS3(Ασύρματο ή Ενσύρματο) υπάρχει πρόβλημα με το MAC Address απ’όσο διαβάσω. Όμως στο Android Market υπάρχουν 2 εφαρμογές που κάνουν Pairing το PS3 Control με το Android(πληρωτές και οι 2), εδώ είναι τα links: PS3 Controller Pairing Tool: https://market.android.com/details?id=com.poke64738.ps3pairingtool&feature=search_result Sixaxis Controller:https://market.android.com/details?id=com.dancingpixelstudios.sixaxiscontroller&feature=search_result Και εδώ τα αντίστοιχα apps για τα Wii Control(Wiimote): Wii Controller IME: https://market.android.com/details?id=com.mercury.inputmethod.wpad&feature=related_apps Wiimote Controller: https://market.android.com/details?id=com.ccpcreations.android.WiiUseAndroid&feature=related_apps Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω καθώς δεν έχω PS3 Control και από τη στιγμή που παίζουν τα XBOX δεν υπήρχε λόγος να δοκιμάσω τα Wii 😛 Αν παίζεις games γενικά, σου προτείνω να αγοράσεις ένα… Συνέχεια »

Nikolas

@aris δε το κάναμε iPad thread απλώς σημείωσα πως ωραία αυτη η ταμπλέτα αλλα το δικό μ δε τ αλλαζα…

Silender

@Nikolas

όταν πετάγεσαι σε κάποιο θέμα χωρίς να έχεις να πεις κάτι σχετικό με αυτό και απλά “μας λες” ότι δεν αλλάζεις το δικό σου λέγεται TROLLING.

απλά και όμορφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.