Black Friday 2017: Microsoft Surface Pro 4 τιμή 699 ευρώ

Black Friday 2017 Surface Pro 4 τιμή 699 ευρώ, Black Friday 2017: Microsoft Surface Pro 4 τιμή 699 ευρώ

Black Friday 2017 από το Πλαίσιο με προσφορά το Microsoft Surface Pro 4 σε τιμή 699 ευρώ, αρκετά κάτω από 759 ευρώ του Skroutz, αν αναζητάτε tablet με Windows 10 Pro, οθόνη αφής 12.3 ιντσών με ανάλυση 2736×1824 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core m3, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται πενάκι, περιλαμβάνεται πληκτρολόγιο.

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog.

Black Friday 2017 Surface Pro 4 τιμή 699 ευρώ, Black Friday 2017: Microsoft Surface Pro 4 τιμή 699 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alien

Techblog dose pono o oo

aimilios

ρε παιδες, black friday και ” ουσιαστικη εκπτωση” 50Ε??? κοροιδευόμαστε?

Κώστας Ζ.

Παιδιά όσοι ψάχνετε για κινητό, τσεκάρετε της Sony το XZ1 στα μεγάλα καταστήματα. (ενα από αυτά συμπεριλαμβάνεται και στο skroutz). Τρομερή προσφορά μιας και τα sony δεν πουλάνε ούτε με αίτηση, δυστυχώς ή ευτυχώς.

Γιωργος

Η τιμή στο surface είναι χωρίς πενακι επίσημα αναφερομενο στο site του πλαισίου… Διορθώστε το και βγάλτε ότι είναι προσφορά… Μιας και χωρίς πενακι το παίρνεις φθηνότερα από τιμή πλαισίου.

Γιωργος

Ναι,χωρις πενακι ειναι τελικα ,το αναφερει με κοκκινα γραμματα !

Γιωργος

λαθος το κοκκινο χρωμα που εγραψα….το εχει πανω απο την τιμη με μαυρα κανονικα γραμματα !!

Αγγελος

Δε ξερω γιατι θα πρεπει να υπολογιζουμε τις τιμες εκτος skroutz…η μονη πιθανοτητα να αγορασουμε κατι απο μεγαλο καταστημα ειναι οταν βγαινει το προιον και η τιμη του ειναι ιδια παντου.διαφορετικα γιατι να δωσεις 200 ευρω παραπανω απο οτι στο skroutz για ενα προιον και γιατι να πας να αγορασεις κατι ως ευκαιρια με μονο 50 ευρω εκπτωση

Nickolas

@Αγγελος
Γιατι πρωτον ανάλογα την αντιπροσωπία μπορεί να μη δεχεται να επισκευασει παράλληλες εισαγωγές, αν και οι περισσότερες οταν τα προϊόντα είναι από Ευρώπη δεν έχουν πρόβλημα.
Δεύτερο για τις άτοκες δόσεις, αν για παράδειγμα ένα προϊόν σε μεγάλο κατάστημα κοστίζει 500 ευρώ μπορείς να το πάρεις με 24 άτοκες, αν πας να πάρεις το ίδιο προϊόν από σκρουτζομάγαζο και 400 ευρώ να κάνει, όσα δίνουν δόσεις βάζουν πολύ μεγάλο τόκο και η τελική τιμή για 24 δόσεις έρχεται πολύ παραπάνω από 500 ευρώ.
Οπότε βλέπει ο καθένας τις επιλογές του και αποφασίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.