BlackBerry PlayBook OS 2.0, Πρώτη γεύση από τις νέες “communication” προσθήκες [video]

Το BlackBerry PlayBook είναι ένα αξιόλογο tablet με το δικό του λειτουργικό σύστημα το οποίο δεν έτυχε ιδιαίτερης ανταπόκρισης στη χώρα μας μιας και δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα και όποιος το έφερε το έφερε. Στο βίντεο που ακολουθεί οι κάτοχοι του PlayBook μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τις νέες λειτουργίες επικοινωνίας που θα φέρει η αναβάθμιση στην έκδοση PlayBook OS 2.0 τον προσεχή Φεβρουάριο.

, BlackBerry PlayBook OS 2.0, Πρώτη γεύση από τις νέες “communication” προσθήκες [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas-vet

Στην αναμονή λοιπόν…

ιορδάνης

Γενικά, εχω την αίσθηση ότι δεν τίμησαν στην ελληνική αγορά τα 7αρια ταμπλετ. Γνωρίζει κανείς ποσοστα πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, ανά ίντσες; να στείλει κάποιο λινκ; για να δούμε λίγο τις τάσεις και τις προτιμήσεις της αγοράς

Alexandratos

Techblog θα πρότεινες το playbook για πρώτο tablet? Από την μια έχει μικρότερο μέγεθος, άλλο λειτουργικό, αλλά επειδή βρήκα το 64GB στα 299$ στο αεροδρόμιο και το ipad είναι ακόμα στα 690$ με έβαλε σε σκέψεις. Android έχω στο HTC, με apple δεν έχω ασχοληθεί κανένα αρχείο office στο tablet. Μήπως η 7άρα είναι πολύ μικρή? Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θα έπαιρνε το πρώτο του tablet?
Ευχαριστώ,

Filippos

Νομιζω για τα λεφτα του ειναι μια τρομερη επιλογή. 200 ευρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.