BlackBerry PlayBook, Αναβαθμίστηκε στην έκδοση PlayBook OS 2.1

Το αγαπάω το PlayBook μου! Το είχα αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο με 200 ευρώ και από τότε το έχω παρκάρει στο κομοδίνο για να τσεκάρω ιστοσελίδες σε μεγάλη οθόνη το βράδυ πριν κοιμηθώ ενώ το παίρνω και μαζί μου στα ταξίδια σαν media player για να απασχολούμε στο αεροπλάνο. Εχθές το βράδυ μου ήρθε και η ενημέρωση συστήματος για την έκδοση OS 2.1.

Το αρχείο με την έκδοση PlayBook OS 2.1 είναι 334MB και μπορείτε να το κατεβάσετε OTA (Over the Air) απευθείας στο tablet σας. Ενημεθώθηκε και ο Πίνακας Αναβαθμίσεων!

update: Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου με τα χαρακτητιστικά της νέας έκδοσης
Με το PlayBook OS 2.1, οι χρήστες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να:
• Διατηρήσουν ασφαλή όλα τα δεδομένα του tablet τους, καθώς η κρυπτογράφηση για επιχειρήσεις μπορεί τώρα να επεκταθεί για να διατηρήσει ασφαλή και τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή
• Στείλουν κείμενο μέσω SMS: Με τη χρήση της νέας έκδοσης του BlackBerry Bridge (version 2.1), οι πελάτες μπορούν να στείλουν κείμενο από το PlayBook τους μέσω του BlackBerry smartphone τους. Η νέα έκδοση του Bridge είναι διαθέσιμη στο BlackBerry App World
• Χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές Μηνυμάτων, Επαφών και Ημερολογίου σε μορφή Portrait
• “Εκτυπώσουν” έγγραφα από ένα PC σε μία ταμπλέτα BlackBerry PlayBook, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Print To Go, ακόμη και αν το PC και η ταμπλέτα είναι συνδεδεμένα σε διαφορετικά δίκτυα
Επιπλέον, το PlayBook OS 2.1 προσφέρει νέα χαρακτηριστικά που απλουστεύουν την εγκατάσταση και προώθηση των tablets στο εταιρικό δίκτυο μέσω του BlackBerry Mobile Fusion. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η απομακρυσμένη εγγραφή στον BlackBerry Mobile Fusion server, η υποστήριξη για αυθεντικοποίηση με βάση το πιστοποιητικό ActiveSync, καθώς και επιπλέον έλεγχοι για την εφαρμογή της πολιτικής IT.”

, BlackBerry PlayBook, Αναβαθμίστηκε στην έκδοση PlayBook OS 2.1

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

το εγκατέστησα ήδη – android τώρα και σε διαφορετικά tasks το κάθε ένα
– e-mail, calendar, contacts τωρα και σε portrait mode

το καλό είναι ότι δεν τα έχουν παρατηρήσει λόγω του επερχόμενου ΒΒ 10

enzo

skype μπαινει;;

chris

έχουμε τίποτα νεότερο για την τιμή του.
Στο ίδιο site, το δίνουν ~300 ευρώ τώρα

Spyros

Εχω παραγγειλει το 32g,απο δικο μας shop,στα 299 ευρω.Απλα ειναι σε ελλειψη αυτη την στιγμη,και ξαναερχεται κατα το τελος του μηνα.

SammyJim

….απίστευτα χαρακτηριστικά για 7ιντσο….κρίμα να μην πάει καλά σε πωλήσεις….αν του είχαν βάλει και 3τζι….άλλα σπίτι φαίνεται έχει ακόμα Ζωή μπροστά του!!!!! θα κάνει και OTG στην micro USB του?????

enzo

εδω στην αγγλια εχει 110 λιρες το 16αρι και +10 λιρες οι αλλες δυο εκδοσεις!

greeceandroid

Ήμουν με την τελευταία beta έκδοση του 2.1 (.840 ) και σήμερα αναβάθμισα στην final.
Απίστευτο tablet ακόμα και σήμερα! Εγώ το πήρα δωρεάν πριν κάποιο καιρό όταν η RIM έδινε playbook σε όσους έφτιαχναν εφαρμογές για το market της.

(Επίσης θα αναβαθμιστεί και σε BB10! )

Panos7GR

Σας ζηλεύωωωω!!!! Το γλυκοκοιταζα άγρια το ταμπλετάκι εκείνη την περίοδο όμως κυρίως έλλειψη ρευστού το απέρριψα… Σε όλο το Διαδίκτυο διαβάζω μόνο θετικά για την εν λόγω συσκευή.
Συγχαρητήρια στην RIM για την φοβερή υποστήριξη που του έχει. Και όπως είπε ο SammyJim, έχει πολύ μέλλον ακόμα κι ας είναι “παλιό”.

Νίκος Σ

Παίδες αληθεύει ότι ειναι συμβατο με εφαρμογές ΑNDROID;

chris

enzo

από ποιό κατάστημα Αγγλία ?

sammyjim

…..το 64ρι παντως ειναι σε πολυυυυ δελεαστικη τιμη!
https://www.expansys.com.gr/rimreg-blackberry-playbook-204442/
….και απο παρελκομενα το μαγαζι πολλλα και καλα…!!!

SammyJim

….και σε Ακομα σε πιο δελεαστικη τιμη….στο http://www.currys.co.uk στα 160 ευρα, το 64ρι γιγα….απλα δεν στελνει Ελλαδα….γνωστος το στελνει…..

Impro

Πολύ καλή αναβάθμιση εχει επιταχύνει τον πολύ καλό browser , οι android apps δουλεύουν σε ξεχωριστά παράθυρα πλέον , το ημερολόγιο ,οι επαφές και τα mail μπορούν να επεξεργαστουν και σε οριζόντια θέση, και απο οτι διαβάζω έχει βελτιώσεις ασφαλείας κτλπ

George

Ξέρει κανείς αν το PLAYBOOK 32GB 4G LTE μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα???????

Nick

Δηλαδή στο playbook βάζεις ένα αρχείο apk και το κάνεις εγκατάσταση?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.