Παγκόσμια αγορά tablets: Apple > Android > Windows

Η εταιρεία ερευνών Strategy Analytics δημοσίευσε τα στοιχεία της για την παγκόσμια αγορά των tablets το πρώτο τρίμηνο του 2013. Από αυτά προκύπτει ότι το μεγαλύτερο μερίδιο κατέχει η Apple και το iOS με 48.2%, από κοντά ακολουθεί το Android με 43.4% και στην τρίτη θέση πλασάρονται τα Windows (8 και RT) με ποσοστό 7.5% και 3 εκ. τεμάχια tablets.

Μέσα στο καλοκαίρι η αγορά αναμένεται να πλημμυρίσει με Windows tablets και το ποσοστό της Microsoft θα αυξηθεί.

tablets αγορά, Παγκόσμια αγορά tablets: Apple > Android > Windows

tablets αγορά, Παγκόσμια αγορά tablets: Apple > Android > Windows

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Topdim

Άντε πολύ έκατσε η Apple στην πρώτη θέση. Καιρός να παίρνουν πόδι αυτοί οι υπερόπτες!

Δημήτρης

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι ότι ακόμα και τώρα φαίνεται πόσο δυνατή είναι η Apple έτσι ?

Το Q1 13 πουλήθηκαν παγκόσμια 19,5 εκατ IOS tablets τα οποία είανι APPLE … 8 εκατ περισσότερα από πέρσι.

Τo Q1 13 πουλήθηκαν παγκόσμια 17,6 εκατ Android tablets τα οποία είναι … από 200 διαφορετικές εταιρείες … τα οποία ξεκινάνε από … 65 ευρώ …

Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι με τέτοια νούμερα παίρνει πόδι η Apple μάλλον δεν ξέρει να διαβάζει και να ερμηνεύει τα νούμερα σωστά . H Apple είναι μόνη της και όλοι τους και συνεχίζει και τους κάνει πλάκα.

Ακόμα και αν πέσει στην 2η θέση πάλι πλάκα θα τους κάνει γιατί το νούμερο των Android Δεν προέρχονται από μία εταιρεία αλλά από … εκατοντάδες

Νιο

Φιλε μου την google δεν την ανταγωνιζεσαι.. Την σεβεσαι. Τι ωραια που θα ηταν οσοι εχουν apple να μην μπορουν να μπουν στο google και στο youtube…. Απλα να ξερεις οτι αυτα τα νουμερα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ γιατι η το android ειναι φρεσκο…. και η apple χανει συνεχεια……

Nickolas

Το εντυπωσιακό για μένα είναι το ποσοστό των windows tablet που πρώτον μόλις μπήκαν στην αγορά και δεύτερο είναι αρκετά ακριβά, ωστόσο αυτά με windows 8 προσφέρουν πλήρη εμπειρία υπολογιστή.
Επίσης αν και στην αρχή πίστευα οτι τα RT δεν έχουν λόγο ύπαρξης, παρατηρώ οτι το app store έχει μεγαλώσει δραματικά και βρίσκεις σχεδόν τα πάντα, έχουν το office δωρεάν και συνεργάζονται και με όλων των ειδών τα περιφεριακά όπως οι εκτυπωτές. Που σημαίνει οτι και έτσι προσφέρουν μεγαλύτερη λειτουργικότητα από android, ios, στον κόσμο τουλάχιστον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Αν πέσουν αρκετά οι τιμές τους και το πιο πιθανό θα πέσουν τότε δε βλέπω το λόγο να μην τα προτιμήσει ο κόσμος.

dimitris

Αν συνεχισει να αυξανει τις τιμες ειναι χαμενη απο χερι…Αυξανεται με τοσο γρηγορους ρυθμους το android που και λιγο να αυξανει τα ποσοστα της η apple δεν μπορει να κανει κατι..

manolis

όταν η Microsoft απλοποιήσει την σύνδεση του κινητού – με τον υπολογιστή χωρίς ενδιάμεσα softwares, όταν ρίξει τις τιμές ο κόσμος θα ακολουθήσει σε αγέλες.
Είμαι χρήστης και των 3 συστημάτων.
Δυστυχώς τα windows είναι τα πιο ποιοτικά.
Αγαπάμε όμως Android γιατί θυμίζει κάτι απο λαική επανάσταση!

Apple go home

hankies

manolis go home, you are drunk.

techmania

@hankies εσύ είσαι ο πιωμένος. Καλά τα λέει ο Μανώλης. Δεν είναι κακό το iOS αλλά στην τιμή που πουλάει τα προϊόντα η apple είναι απλά για γέλια!

Vasilis

Δυστυχώς για το android τα windows tablets απο αυτο θα παρουνε μερίδιο. Ο τρίτος παντα τον δεύτερο τσιμπαει. Προβλέπω σε 1 χρονο το android στο 30% το ipad σταθερό και τα windows στο 15-20% ! Στα tablets το android δεν λεει…… Το εχει καταλάβει αυτο ο κόσμος, οποίος εκανε το σφάλμα και έδωσε λεφτα για android tablet λογω φθηνιας τωρα το σκυλομετανοιωνει και θελει ios.

skace13

@nio Παρότι είμαι fan του android πρέπει να ξέρεις οτι όχι μόνο η Google δεν πρόκειται να απαγορεύσει την χρήση του search engine της αλλά πληρώνει την apple για να την έχει default search engine.

kVel

@Nio Δεν υπάρχει μόνο η google που παρέχει τέλοιες υπηρεσίες όπως την αναζήτηση και το youtube… Αν απαγορέψει την χρήση τους θα καταρρεύσει…

@manolis Τα windows για σταθερο υπολογιστή ή laptop είναι ότι χειρότερο υπάρχει (για tablet δεν ξέρω καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει)… Εχώ χρησιμοποιήσει και Mac και Linux ubuntu και δεν πρόκειται να ξαναδώσω ποτέ τα λεφτά μου για υπολογιστή που να τρέχει windows, είναι απλά αποτυχία τουλάχιστον για τις επαγγελματικές μου ανάγκες….

billaros24

Που ειδατε καπιοι εδω μεσα οτι η apple χανει ελα χριστε και παναγια

skyblue

@Vasilis χαχαχα με έκανες και γέλασα! (οποίος εκανε το σφάλμα και έδωσε λεφτα για android tablet λογω φθηνιας τωρα το σκυλομετανοιωνει και θελει ios) χαχαχα γιατί όποιος έδωσε τα τριπλά για να πάρει ios τι πρέπει να κάνει?? Τα τάμπλετ έχουν αντικαταστήσει τους υπολογηστές ΜΟΝΟ και το τονίζω για τους χρήστες που είχαν το pc για internet, facebook, youtube,… και το ios αλλα και το android κάνουν την ιδια δουλειά στα tablet! (σερφάρισμα κτλ) κανονικός υπολογιστής για να εργαστείς όχι δεν είναι τα tablet και θα αργήσουν πολλή να γίνουν…

kVel

Σχετικά με το προηγούμενο σχόλιο μου 😛 … ξέρω ότι εδώ μιλάμε για tablet αλλά ούτε εκεί δεν εμπιστεύομαι τα windows…

kostis

Το μεγαλο ατου του ios στις ταμπλετες ειναι ο αριθμος εγγενων εφαρμογων και οτι ειναι optimized.
Οσον αφορα το android πασχει απο αποκλειστικες εφαρμογες και οι περισσοτερες απο αυτες δεν ειναι optimized….
Τελος τα windows εχουν αξιωσεις να σταθουν επαξια απεναντι στους 2 μεγαλους, εξαρταται ομως και πως θα ανταπεξελθει η m$….

forneverarrow

Καλά τα νούμερα, αλλά η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω. Χτες ταξίδεψαν με αεροπλάνο και από τη στιγμή που μπηκα στο αεροδρόμιο μέχρι που κατέβηκα από το αεροπλάνο, όλο iPad έβλεπα. Ούτε ένα android tablet. Είμαι κάτοχος iPad και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά έχω δει και κάποια Android tablets (κυρίως της Samsung) που φυσάνε! Οσο για τα Windows… Απλά είναι κλασική δύναμη. Ισως χάνουν κάπως λόγω κόστους και λίγων εφαρμογών. Πάντως, είναι καθαρά θέμα αναγκών και προτομήσεων.

Vasilis_G

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν αρχίσει και κερδίζουν έδαφος τα android tablet …Με κυριότερες τις προσπάθεις των Nexus και Note…σε λίγο καιρό θα γίνει ότι και με τα smartphones….

makis88

Πολλοι παιρνουν και τα πολυ φθηνα android tablets που ξεκιναν απο 50 δολαρια και μετραν στο ποσοστο… Οι μονες σοβαρες προσπαθειες ειναι της samsung και της asus με το nexus7… Και εχουν αρχισει σιγα σιγα και αλλα ονοματα οπως η hp με πιο εντονη κινητικοτητα στα φθηνα android tablets.. Τα windows tablets ειναι πολυ ακριβα και δεν εχουν κυκλοφορησει τοσο ευρεως ακομα… Το βρισκω πολυ υψηλο το ποσοστο 7,5% που εχουν πετυχει με τις παρουσες συνθηκες και πιστευω οτι θα ανεβει πολυ με τις επομενες εκδοσεις και καλυτερες / φθηνοτερες συσκευες απο τις τωρινες. Οσο για το ipad… Ειναι το ipad!

Χριστόδουλος

– Αυτή η άτυπη κόντρα μεταξύ των αναγνωστών του μπλοκ για το ποια ειναι η κορυφαία εταιρεία η το τάδε λογισμικό έχει καταντήση γραφική .
– Εγώ έχω στην κατοχή μου ένα iphone 4sari και ενα τάμπλετ πρόσφατα το ipad mini καθένες κάνει τις επιλογές του βάση του πόσο ευχαριστημένος είναι τι τον ελκύει και τι οικονομική δυνατότητα έχει δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που κάποιοι αρέσκονται να ρίχνουν χολή για αυτό που δεν έχουν και το κρίνουν αρνητικά θες Σάμσουγκ θες Apple δική σου η απόφαση αγαπητέ συνομιλητή μη τα πρήζεις στους υπόλοιπους επειδή έχεις κολλήματα δικά σου .
– Μην παρεξηγηθώ μιλάω εκατέρωθεν για όλους και τους μεν και τους δε ( σαμσουνάκηδες ανδροιτάκηδες και τους iphoneνάκηδες απλετάκηδες)
– Εγώ όπως προανέφερα χρησημοποιώ συσκευες με IOS και είμαι πού ευχαριστημένος θα χαρώ να διαβάσω καποιανού την άποψη που έχει κάτι αντίστοιχο η ανταγωνιστικής εταιρείας για να πληροφορούμαστε σε γενικά πλαίσια τι δυνατότητες έχει το καθένα αυτό που βγαίνουν κάποιοι και κατηγορουν ενα προιον λες και έχουν ένομο συμφέρον και είναι δική τους η εταιρεία δε το καταλαβαίνω !!!

jimo

τι γινετε ρε παιδια παλι στοχο την aplle βαλατε? τι θα γινει ! τελικα στν κορυφη εχει μοναξια και δυστηχωσ σας πειραζει που πουλαει!

σταματηστε να βγαζετε χολη πλεον εχω βαρεθει!

παραδεχτειτε και μια φορα κατι στην ζωη σας ο εγωισμος δεν σας παει android fans!

μαθατε ολοι τωρα ανοιχτο λειτουργιο και τετοια περιεργα!

τι να το κανω αν ειναι ανοιχτο το λειτουργικο και δεν δουλευει σωστα!

και αμα γουσταρεισ σβησε παλ ιτο σχολιο μου βλαχακη γραμμενο σε εχω!

Elias D.

Εγώ θα αναφέρω απλά κάτι που δεν σχολιάστηκε απο κανέναν.
Τα συγκεκριμένα νούμερα περιλαμβάνουν όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο screenshot στο global “BRANDED” tablet os Marketshare. Δηλαδή:
Tα νούμερα ΔΕΝ περιλαμβάνουν τις OEM συσκευές.
Δηλαδή ΔΕΝ περιλαμβάνουν το 90% των κινέζικων tablet που έχουν κατακλύσει τις αγορές.
Και σύμφωνα με εκτιμήσεις: “The data coming from Strategy Analytics includes only the tablets from the popular manufacturers, as there are plenty of Chinese companies that build tablets which also run Android OS. If we add those to, then the market share of Android would jump to 52 percent, while the market share of Apple would slip to 41 percent.”
Αυτή η παρατήρηση απλά για να έχουμε μια πιο ρεαλιστική και ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς.

Κωνσταντίνα Δορλή

Αγαπητοί φίλοι του techblog,

Όλοι μας αγαπάμε την τεχνολογία και ο καθένας ασχολείται, σχολιάζει και λέει τι τον βολεύει. Πιστεύω πως όλοι οι κατασκευαστές παρουσιάζουν αξιόλογα προϊόντα και δεν είναι κακό να θες ένα δαγκωμένο μήλο στη συσκευή σου ή ένα κινητό-ταμπλέτα από την samsung που έχει εξαίρετες οθόνες κλπ. Όλοι μας με τον οβολό μας αγοράζουμε κι ευχαριστιόμαστε αυτά που έχουμε.

Επίσης δεν είν’ ωραίο να μιλάμε άσχημα ούτε στον κύριο Βλαχάκη ούτε στους άλλους φίλους του techblog. Χαμογελάστε και περάστε όμορφα την κάθε σας μέρα.

Φιλικά,
Κ.Δ.

dkoukou

“Φιλε μου την google δεν την ανταγωνιζεσαι.. Την σεβεσαι. Τι ωραια που θα ηταν οσοι εχουν apple να μην μπορουν να μπουν στο google και στο youtube…”

Ναι, και αν η ΔΕΗ κοψει το ρευμα στη Google, η Google θα παψει να ειναι φοβερη και τρομερη…τι ακριβως αποδεικνυουν τα λεγομενα σου?
Η Apple στα tablets παιζει ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Και δεν χαιρομαι με αυτο, ο υγιης ανταγωνισμος ειναι παντα υπερ του καταναλωτη. Ωστοσο ειναι γεγονος και θα συνεχιστει για πολλα χρονια ακομα. Τα Android tablets ειναι ακομα σε προεφηβικο σταδιο.

Νιο

Φυσικα και αστειευομουνα αλλα μαλλον το εκανα με λαθος τροπο ωστε να το κατανοησετε. Εγω ειμαι της αποψης οτι ολα ειναι μια αλυσιδα κ ολοι εχουν αναγκη ολους.! Αυτο που θελουμε ειναι συνεχεια καινοτομιες και βελτιωμενες συσσκευες με πολλες δυνατοτητες κ καλες τιμες φυσικα.

tasos

windows 8 ftw…..απλα ειναι ακριβα….αλλα τα ταμπλετ με τα 8αρια υπερεχουν ολων …πληρης εμπειρια windows απλο….σαν να χεις υπολογιστη η λαπτοπ ενω τo ios κι τα androids σαν να χεις κινητο σε μεγαλυτερες διαστασεις…ηλιθιο επιχειρημα αλλα αυτη ειναι η αληθεια…ασε που υποστηριζουν τεχνολογιες που τα αλλα δυο δεν…ε ειναι διαφορετικο ενα ταμπλετ με λογισμικο υπολογιστη με ταμπλετ που φερουν λογισμικα κινητων τηλεφωνων;) 😉 😉 κατ αλλα η σαμσουγκ εκραζε τα windows 8 ….το μεριδιο δεν ειναι μικρο….δεδομενων των τιμων των προιοντων με 8αρια κι τον βραχυ βιο τους 😉

dkoukou

@tasos:

“Benchmarks barely registered, and 3D tasks are beyond it. This is a shame, since while basic image editing can be achieved, it’s about the limit of what is capable. Even some desktop apps can’t run, since the graphics simply aren’t powerful enough…”

Ολα τα  win8 tablets (οχι τα RT που ειναι ψιλοαπατη) ειναι η πολυ αδυναμα για να τρεξουν απαιτητικες εφαρμογες η πολυ ακριβα για να μπουν στο στοχαστρο του υποψηφιου αγοραστη. Αν απλως χρειαζεσαι office editing on the go και βασικη online χρηση, γιατι να παρεις κατι τετοιο? Αν παλι χρειαζεσαι ολη την υπολογιστικη ισχυ ενος φορητου σε μια ταμπλετα θα δωσεις ενα σκασμο λεφτα και η διαρκεια μπαταριας θα παει περιπατο.
Ταμπλετες με λειτουργικο υπολογιστη υπηρχαν και πριν το iPad. Απετυχαν παταγωδως κυριως για τους λογους αυτους. Το tablet δεν υπαρχει για να εκλειψουν οι φορητοι και οι σταθεροι υπολογιστες αλλα για να τους συμπληρωνει.
Αν γινουν αρκετα ισχυρα με τιμη συγκρισιμη με ενος iPad (μακαρι), το συζηταμε παλι φυσικα.

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Πήγα στην επίσημη παρουσίαση του galaxy s4 προχτές.. Ασχετο αλλά που θέλω να καταλήξω.. Η καταγραφή των επισκεπτών γινόταν σε ένα είδος word σε galaxy tab 10 ιντσών.. Το lag που έτρωγαν τα συγκεκριμένα μηχανάκια κατα το scroll ήταν ανεκδιήγητο και το προσεχαν κ άλλοι γύρω μου..
Εγώ προσωπικά επειδή πλέον είμαι χρήστης Mac και iPhone αγόρασα πριν 1,5 μήνα το IPad mini.. Ποτέ δεν έχει κολλήσει στο παραμικρό.. Και δεν έχει κάν τον επεξεργαστη του iPhone ούτε τη ram του βέβαια..
Συγκρίνοντας αυτά που βλέπω και παρατηρώ απλά η apple έχει καλύτερες συσκευές κατα τη εμπειρία χρήσης..
Κάποιος μίλησε πιο πάνω επίσης για τα windows σε PC και ότι λέει είναι καλύτερα..
Θα ήθελα πολύ πραγματικά να παρέμβει ο Κώστας Βλαχακης και να μας πει τι νομίζει γιατί εγώ όσο και να τη στρογγυλεψω τη σκέψη μου σε windows ή σε android πολύ δύσκολα να επιστρέψω..
Μα να σκέφτομαι τόσο λάθος;
Το θέμα της τιμής ίσως είναι μείον για την apple αλλά για μένα οποίος έχει τη δυνατότητα έχει την ευκαιρία για κάτι μοναδικο.. Και δεν αναφέρομαι στο iPhone μη με φάτε.. Συγγνώμη για οτιδήποτε off topic..

Αποστόλης Ρόδος

Τα Χριστούγεννα που πέρασαν η κοπέλα μου ήθελε να πάρει 2 ταμπλετ (ένα για εκείνη και ένα για την κόρη της που ειναι στα 14).
Απευθύνθηκε λοιπόν στον ειδικό 😛
Εγω φανατικός χρήστης IPad αλλα και μέγιστος Android fan, την έπεισα να μη πάρει 2 ιδια… Αλλα να αγοράσει ένα iPad 4 και ένα Samsung Galaxy Note 10.1 …
Τελικά πιο πολυ χρησιμοποιούν και οι 2, την Android συσκευή γιατί εκεί εχουν την ελευθερία να κάνουν τα πάντα και ταυτόχρονα (multitasking και πολλαπλές οθόνες, κατέβασματα ταινιες μουσική τζαμπαντάν, streaming hd και σε flash κλπ.) … Εγω παλι δεν το αλλάζω το iPad αλλα παντα καταλήγω να κάνω αυτο που θέλω στο SGS3 μου… :P… Το iOS δυστυχώς ειναι πολυ πίσω απο το android… Σταθερό μεν… Λιγο δε.

Παπαδοπουλος Γεωργιος

@ Αποστολης Πως το βλεπεις το ποτηρι? Μισο αδειο ή μισογεματο? Λιγο δεν ειναι σε καμμια περιπτωση το ios.. Εχω πολλα παραδειγματα για να σου πω το αντιθετο κ ολας αλλα δεν ειναι αυτο το νοημα.. Ουτε το νοημα ειναι οτι το ios ειναι πολλαπλασια πιο ευχρηστο απ το android που εν πασει περιπτωση ειναι πραγματικοτητα.. Εγω πολυ απλα λεω το εξης.. Ας βγει καποιος που εχει δοκιμασει στο συνολο τα προιοντα της apple και μιλαω οχι μονο για ipad, ουτε μονο για iphone, ουτε μονο για mac αλλα ολα μαζι.. Να μας πει τη γνωμη του γιατι ας πουμε οτι εγω δε μετραω γιατι μια γνωμη ισον με καμμια.. Το android ειναι εξαιρετικο λειτουργικο και το εννοω αλλα δυστυχως ειναι μονο του.. Δεν ειναι πραγματικα ”συμβατο” με αλλες συσκευες.. Τουλαχιστον οπως ειναι το ios και τα macintosh μεταξυ τους.. Αν μιλαμε για μεμονομενες συσκευες ναι δεχομαι τη συγκριση και δεχομαι οτι ειναι θεμα γουστου.. Αν και με αυτο που ειδα με τη ταμπλετα της samsung εγω γελαγα τουλαχιστον.. Μακαρι να ειχα παρει το ipad μαζι μου να καναν οι ανθρωποι τη δουλεια τους σε τετοια φαση (βλεπε σχολιο 28).. Υπαρχει γενικα ενα θεμα με το να ασκουμε κριτικη σε… Συνέχεια »

dkoukou

 Τα ειπες ολα φιλε…οταν συνεργαζονται μαζι iPhone-iPad-Mac δεν υπαρχει τιποτα αλλο…

nikolas05

Στην ζωή μου δεν παίζει ποτε να ξαναπάρω android κινητο. Windows phone κινητο έχω. Και iPad mini. Δεν κολλάνε Παναγία μου με τίποτα! Φαγωθειτε εδω μέσα για τα ανοιχτά λειτουργικά!!!!

iris

Παιδιά σορρυ αλλά είμαι άσχετη! ψαχνω αρκετή ώρα στο ebay για ένα αρκετά φτηνό tablet (αρχικά κοιτούσα για netbook οπότε αν έχετε να προτείνετε κάτι δεκτό). Η χρήση του θα είναι απλούστατη και μόνο όταν θα χρειαζομαι κάτι φορητό, αλλά θέλω να μάθω τι γίνεται με τα word και excel. Tι είναι to quick office που βλέπω συνέχεια?? Ξαναλέω για απλή χρήση, internet, word αντε και κανα excel σπανια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.