Google Nexus 7 3G, Στα Multirama με τιμή 349 ευρώ

Στην ιστοσελίδα τους τα καταστήματα Multirama εμφανίζουν την 3G έκδοση του Google Nexus 7 με χωρητικότητα 16GB(?) σε τιμή 349 ευρώ. Συγκεκριμένα το προϊόν δείχνει να είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας με την επόμενη ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητά του να είναι σε πέντε ημέρες από σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι η έκδοση 16GB Wi-Fi only βρίσκεται αυτή την περίοδο στα καταστήματα με τιμή 269 ευρώ.

, Google Nexus 7 3G, Στα Multirama με τιμή 349 ευρώ

Kudos to loreb74

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χάρης

Υπάρχει όντως έκδοση 3G με 16 GB; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;

Demis

@Χάρης
στο google play τουλάχιστον δεν το πουλάνε……. και το 32 gb κάνει 228 euro(300 δολαλρια) εοκ μορε τι 228 ευρώ τι 350 ευρώ για ίδια συσκευή (120 ευρώ διαφορά)
https://img651.imageshack.us/img651/914/printyb.png

Demetris

παιδιά,ξέρετε πότε θα έρθει το google nexus 10 Ελλάδα;
Ευχαριστώ

ΓιάννηςΑτλ.

Η 3G είναι 32GB και έχει 299$! Δεν πιστεύω να βγήκε καινούρια έκδοση!

ΧΡΗΣΤΟΣ

για να καταλαβω τωρα με 3G εκδοση θα μπορει να κανει αι κλησεις οπως και το κινητο?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?

spartan

Demetris Επισιμος θα βγει το ιανουαριο το νεξους 4

lorentzos

Παιδιά μην λέμε ότι νανε υπάρχει 3g και στίς τρεις εκδόσεις. Απλα τωρα αρχισαν να ερχονται Ελλάδα.
https://www.asus.com/Tablet/Nexus/Nexus_7/#specifications

Kostas K.

Λάθος έχουν κάνει δεν υπάρχει εκδοση 16Gb και 3G εκτως αν την εβγαλαν αυτοι πρωτοι πριν την Google! Προφανώς και λόγω τιμής πρόκειται για την έκδοση 32Gb+3G… Ωραίοι εκεί στο multirama.. Δυσφημίζουν το προιον που πουλάνε! χαχα

MichalakisS

καλύτερα το ipad-ακι 😉

Σταύρος

Έχω δουλέψει αρκετά Tablet. Πρόσφατα πήρα το Nexus 7 16gb wi-fi only απο Αυστρία (250 Ευρώ) εδώ και 15 μέρες περίπου… Είναι απίστευτα γρήγορο και βολικό (χωράει σε τσέπες μπουφαν!). Είναι το μόνο tablet που έχω ΜΟΝΙΜΑ μαζί μου. Πολύ ευχαριστημενος και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Σχετικά με το 3G θα έλεγα οτι δεν είναι τόσο απαραίτητα αφού μπορείς να κάνεις tethering απο το smartphone (το οποίο επειδή είναι τηλέφωνο το έχεις συνέχεια μαζί σου…).

Panos7GR

@lorentzos: Δεν είσαι σωστά ενημερωμένος… Η 3G έκδοση του Nexus 7 υπάρχει με μόνο 32GB. Το λέει άλλωστε και το link που μας έδωσες στις Σημειώσεις με τον αστερίσκο 1… “32GB: for 3G model only”.
Και να σας πω την αλήθεια, καλύτερα που έβαλαν στην 32GB 3G. Δεν νομίζω κανένας “τρελός” να μην θέλει 32GB + 3G σε αυτή την τιμή!

@MichalakisS: Εξαρτάται τα γούστα… Αν εννοείς όμως με την λέξη “iPadάκι” το iPad Mini, μακρυά! Ότι stock είχανε από εξαρτήματα του iPad 2, τα φόρτωσαν σε μια μικρή οθόνη και μας το παρουσίασαν σαν νέο… Εκτός αν λες για το iPad 4, οπότε πάω πάσο.

Stavros

Πήρα το 32GB wifi only από Σουηδία όπου και διαμένω, γύρω στα 250 – 265 ευρώ. Η τιμή του μουλτιράμα φαίνεται λίγο αλμυρή….

Αν θέλετε τάμπλετ και 3G, πάρτε καλύτερα Galaxy Note 2 που είναι τεράστιο…

Γιάννης

Στην Ιταλία, πάντως, η οποία επίσης δεν έχει Google Play, οι τιμές είναι 199 και 249€ για 16άρι και 32άρι αντίστοιχα. Λογικά €299 για την έκδοση με 3G (το οποίο συμφωνώ πως είναι άσκοπο, κάνεις tethering απ’το κινητό σου κι είσαι άρχοντας).

Κωστής

Βασικά το nexus 7 3g είναι το μόνο 7άρι που παίζει στα ίσια το απαγορευμένο (δια δικαστηρίου στην Γερμανία για πώληση σε όλη την Ευρώπη – αλλά και απαγορευμένο λόγω τιμής) Samsung 7.7 το οποίο κατα την γνώμη μου δεν θα ξεπεραστεί σε ποιότητα. Το Nexus 7 3G έχοντας οθόνη LED μπορεί να συγκριθεί με την Super AMOLED PLUS του Samsung 7.7 αλλά και πάλι δέν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηλέφωνο (δέν έχει υποστήριξη δικτύου GSM) σε αντίθεση με το Samsung 7.7 που είναι κανονικό τηλέφωνο με οθόνη που κάνει επίδειξη ισχύως εδώ και ένα χρόνο, ανώτερη απο την οθόνη του iPad mini και ισοδύναμη με την LED του nexus 7. Με android > 4 το nexus είναι η λύση σε όποιον έψαχνε μάταια να αγοράσει και να περάσει χωρίς να εκτελωνήσει σε τραγική τιμή απο το εξωτερικό ένα Samsung 7.7 χωρίς να νιώσει οτι συμβιβάστηκε…

papcharis

Κώστα ένα hands on του Nexus 7 θα μπορούσαμε να έχουμε??

manolis
Κωστής

manolis είσαι αρχηγός! Να αναφέρω ότι και στα public έμαθα σήμερα οτι αν κάνεις σύνδεση σταθερού internet στην wind έχεις 100€ έκπτωση. Για μένα δεν κάνει γιατί έχω έμπιστο πάροχο που δεν αλλάζω αλλά αν κάποιος το σκέφτεται…

Παναγιώτης

Σταύρο και εγώ Σουηδία μένω, από που πήρες το 32 σε τέτοια τιμή?

trifon

Τελικά iPad mini ή nexus 7 32gb;
Στο nexus θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση σε καινουρια έκδοση android;

thomas

Καλημέρα και καλή χρονιά……
Έχω δωροεπιταγή από το πλαίσιο 200 €.
Ποιο από τα δύο να προτιμήσω? iPad mini ή nexus 7 32gb
(Δεν έχω άλλη συσκευή με ios ή android)
(Φθηνό android κινητό θα πάρω με νέα σύνδεση σε κανένα χρόνο. Άσχετος με την τεχνολογία δεν είμαι αλλά τηλέφωνο αλλάζω μόνο όταν χαλάσει. Έχω το se aino.
Ένα φίλο μου τον είχα βοηθήσει με το iphone που έχει και την κοπέλα μου που έχει android κινητό αλλά εμπειρία χρήσης δεν έχω από κανένα λειτουργικό…..)
Έχω διαβάσει αρκετά και για τις δυο ταμπλέτες…..
Και για τις δυο έχω καταλήξει “ναι μεν αλλά……”
Για βοηθήστε λίγο….
Ευχαριστώ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.