Google Pixel Slate με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, stylus και Chrome OS;

google pixel slate αποσπώμενο πληκτρολόγιο stylus chrome os, Google Pixel Slate με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, stylus και Chrome OS;

Φαίνεται πως η Google δε θα παρουσιάσει μόνο τα Pixel 3 και Pixel 3 XL στις 9 Οκτωβρίου, αλλά και το Pixel Slate, ένα tablet με Chrome OS, αποσπώμενο πληκτρολόγιο και stylus, το οποίο εμφανίστηκε σε φωτογραφίες μέσω του MySmartPrice αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν, το Pixel Slate θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Chrome OS και θα διαθέτει αποσπώμενο πληκτρολόγιο και ενεργό stylus. Η συσκευή έχει την ονομασία “Nocturne” και θα ανταγωνίζεται το Microsoft Surface Pro, με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να περιλαμβάνουν την οθόνη αφής με αναλογία 3:2 στην οποία θα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το capacitive stylus το οποίο είναι παρόμοιο με το αντίστοιχο του Pixelbook laptop.

Το Pixel Slate είναι εφοδιασμένο με μια κάμερα σε κάθε πλευρά του ενώ οι μαύρες “ταινίες” που πιθανόν να είναι κεραίες, δείχνουν πως θα μπορεί να χρησιμοποιεί κάρτα sim για σύνδεση στα 4G δίκτυα. Το power button που διακρίνεται στις φωτογραφίες θα μπορούσε να έχει ενσωματωμένο ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στη μπροστινή επιφάνεια του tablet φαίνεται να υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία.

Αναφορικά με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, αυτό δείχνει να έχει στρογγυλά πλήκτρα και touchpad και οι χρήστες θα μπορούν να το “κουμπώνουν” στην οθόνη μέσω των pin connector. Επιπλέον, δείχνει να διαθέτει πλήκτρο το οποίο ενεργοποιεί το Google Assistant με το πάνω μέρος του πληκτρολογίο να χρησιμοποείται για την τοποθέτηση του tablet το οποίο θα κλείνει και θα μετατρέπεται σε laptop.

Τέλος, στον τομέα του software, η συσκευή θα διαθέτει λειτουργικό σύστημα Chrome OS το οποίο θα μπορεί να “τρέχει” android εφαρμογές, ενώ το hardware αναμένεται να περιλαμβάνει έναν ARM επεξεργαστή ή κάποιον χαμηλής κατανάλωσης κατασκευασμένο από την Intel, κάτι το οποίο θα μάθουμε όταν θα παρουσιαστεί επίσημα από τη Google, μαζί με κάθε νέο χαρακτηριστικό που θα περιλαμβάνει αυτή η νέα πρόταση της Google.

google pixel slate αποσπώμενο πληκτρολόγιο stylus chrome os, Google Pixel Slate με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, stylus και Chrome OS;

google pixel slate αποσπώμενο πληκτρολόγιο stylus chrome os, Google Pixel Slate με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, stylus και Chrome OS;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.