Google Tablet, Αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιούλιο [φήμες]

Η Google branded Android ταμπλέτα δεν πρόκειται να παρουσιαστεί εντός του Μαΐου, όπως λεγόταν αρχικά, αλλά τον Ιούλιο του 2012, αφού κυκλοφορεί η πληροφορία ότι θα γίνουν κάποιες μικρο-αλλαγές στο design, ενώ εκτιμάται ότι και η τιμή διάθεσης στην αγορά θα είναι μικρότερη από αυτή που είχε διαρρεύσει αρχικά και η οποία λεγόταν ότι θα είναι στα 249 δολάρια ΗΠΑ.

Κατά τα άλλα, η Android συσκευή φέρεται να έχει οθόνη 7 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra 3 και συνδεσιμότητα Wi-Fi. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την έλευση της ταμπλέτας της Google και περιμένουμε να δούμε εάν όλες αυτές οι φήμες βγούνε τελικά αληθινές. Το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι για το ότι θα φοράει το Ice Cream Sandwich…

, Google Tablet, Αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιούλιο [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisWST

Δε μπορω να καταλαβω γιατι θελουν να βγαλουν τοσο μικρες ταμπλετες περα απο το οικονομικο. Οι 7 ιντσες δεν ειναι ουτε μεγαλες να βλεπεις/διαβαζεις ανετα, ουτε και μικρες ομως να πεις οτι χωραει στη τσεπη για να το κουβαλας ευκολα.

Θελω ταμπλετα στις 10 ιντσες απο την google! Παιζει να την δω ποτε? Επισης αντε να το βγαλει το καλοκαιρι και να κυκλοφορησει δηλαδη μετα απο μηνες στην αγορα με tegra 3 και την ιδια στιγμη η nvidia θα παρουσιαζει τον tegra4 με τις 64gpu και μικροτερη λιθογραφια για τις ταμπλετες. Κατι τετοια βλεπω και αναρωτιεμαι για το μαρκετιγκ στην google και τι αποφασεις παιρνουν…

TASOS

μπορεί να σου δώσει το 7αρι με tegra3 και όταν βγει και ο 4 να σου σκάσει ένα 10αρι

iwannis

να θυμησω πως μιλαμε για 250δολλαρια…δεν ειναι το ultra-high tableet..

Kostas

@GiannisWST To 7άρι φαντάζομαι έχει το νόημα ότι μπορείς να το κρατήσεις πολύ πιο άνετα με 1 χέρι και ότι χωράει σε γυναικείες τσάντες πχ… Προσωπικά ούτε εγώ δεν θα το προτιμούσα αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.