Huawei Matebook: 2-in-1 Windows 10 tablet με πενάκι και αποσπώμενο πληκτρολόγιο

Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση tablet το 2016, γενικά μιλώντας έχεις 3 επιλογές, τα Android tablet, τα iPad ή Windows 10 tablet. Τα πρώτα 2 έχουν ξεκινήσει και εξελιχθεί από λειτουργικά συστήματα τα οποία προορίζονταν αποκλειστικά για smartphones, την ώρα που ένα Windows 10 tablet έχει «δανειστεί» το λειτουργικό σύστημα των παραδοσιακών υπολογιστών.

Μια πολύ δυνατή επιλογή σε Windows 10 tablet, είναι το Huawei Matebook, το οποίο ανάλογα με την διάθεση του χρήστη, μπορεί να μετατραπεί σε tablet για ατελείωτες ώρες κατανάλωσης multimedia και surfing ή σε laptop για να στείλεις τα επαγγελματικά σου email και να χρησιμοποιήσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα που θα έβρισκες μόνο στα παραδοσιακά PC.

Huawei Matebook Ελλάδα τιμή, Huawei Matebook: 2-in-1 Windows 10 tablet με πενάκι και αποσπώμενο πληκτρολόγιο

Το Huawei Matebook, είναι ότι καλύτερο να κρατάς μαζί ενώ πηγαίνεις στην εργασία σου. Με βάρος 640 γρ. (800 γρ. μαζί με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο) και μπαταρία που κρατάει έως και 10 ώρες, ξεχνάς το δύσκολο έργο του να κουβαλάς ένα παραδοσιακό laptop, το οποίο μαζί με τον φορτιστή του θα ζύγιζε πάνω από 2 κιλά. Επιπλέον, το Huawei Matebook πιάνει ελάχιστο χώρο μέσα στην τσάντα μας χάρη στο λεπτό του πάχος 6.9 χιλιοστών.

Το γεγονός ότι το Huawei Matebook, είναι μικρό και ελαφρύ, δεν σημαίνει ότι κάνει συμβιβασμούς στις επιδόσεις. Ο επεξεργαστής Intel Core M 3.1GHz 6ης γενιάς, σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 4GB, προσφέρει μια αψεγάδιαστη και ομαλή εμπειρία χρήσης. Αν δεν σου φτάνει η οθόνη αφής 12 ιντσών υψηλής ανάλυσης 2160×1440 pixels, τότε μπορείς με το MateDock να συνδέσεις το Huawei Matebook σε μια μεγάλη οθόνη και να το χρησιμοποιήσεις ως ένα κανονικό desktop.

Huawei Matebook Ελλάδα τιμή, Huawei Matebook: 2-in-1 Windows 10 tablet με πενάκι και αποσπώμενο πληκτρολόγιο

Φυσικά, νέες ιδέες και αλλαγές σχεδίων προκύπτουν αρκετά συχνά. Το Huawei Matebook έχει το δικό του πενάκι MatePen, με το οποίο μπορείς εύκολα να πάρεις σημειώσεις, να κυκλώσεις και να υπογραμμίσεις τα σημαντικά πράγματα. Επιπλέον, το πενάκι MatePen έχει πλήκτρα για τον έλεγχο των παρουσιάσεων αλλά και laser pointer.

Στην ουσία το Matebook είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου, μιας και το δερμάτινο πληκτρολόγιο με touchpad που το συνοδεύει, θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του χρήστη.

Τέλος, το Huawei Matebook είναι το ιδανικό εργαλείο για να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου, στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Η κάμερα των 5 Megapixel και το διπλό ψηφιακό μικρόφωνο θα προσφέρουν ατελείωτες ποιοτικές συζητήσεις μέσω Skype και άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών.

Σίγουρα, το Huawei Matebook είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε επαγγελματία, αφού είναι ικανό να σε συντροφεύσει σε κάθε εργασία και κάθε στιγμή χαλάρωσης, κατά την διάρκεια της μέρας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Δυνατό. Αξίζουν αυτά τα 2 σε 1 πιστεύω ειδικά για αυτους που χρειάζονται συσκευές στον δρόμο. Έχω ενα Acer Aspire Switch 10 e και με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο

Σωκρατης

Τιμή δεν βλέπω και ανησυχώ.

kostas

καλα μονο 900 ευρουλακια τσαμπα πραγμα μαλλον πρεπει να κανει και καφε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.