Εικόνα στο Twitter δείχνει το Microsoft Surface Pro 8
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Παρασκευή, 20/11/2015 · Νίκος Καϊμακάμης
Το HP Elite x2 είναι ένα υβριδικό laptop που μπορεί να μετατραπεί και σε tablet, με το HP Active Pen το οποίο απευθύνεται στον business χρήστη. Το HP Elite x2 είναι ελαφρύ και λεπτό, με πάχος που δεν ξεπερνά τα 8.1 χιλιοστά και ειδικό στήριγμα στην διαμόρφωση tablet, το οποίο του δίνει ευελιξία 150 μοιρών ως προς τις διαφορετικές γωνίες στις οποίες μπορεί να στηθεί πάνω στο γραφείο.
Στη βασική του έκδοση έχει επεξεργαστή Intel Core M και αποθηκευτικό χώρο SSD, ενώ η οθόνη του έχει ανάλυση HD και διαγώνιο 12 ιντσών. Το λειτουργικό σύστημα είναι Windows 10, έχει 4G LTE modem, θύρες USB – C και απλές USB. Το HP Elite x2 θα είναι διαθέσιμο από τις 23 Νοεμβρίου και έπειτα, σε τιμή 899 δολαρίων στις ΗΠΑ, όπου και θα ξεκινήσει να πωλείται.
Το HP Elite x2 θα είναι και το πρώτο tablet που θα υποστηρίζει το HP SureStart, μαζί με το HP Touchpoint manager.
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Δευτέρα, 02/11/2020 · Κώστας Λεοντιάδης
Μπορεί το Surface Pro 8 να μην έχει καν ανακοινωθεί ακόμα, όμως φαίνεται πως ένα engineer prototype πωλείται ήδη στο eBay.
Πέμπτη, 28/05/2020 · Χάρης Αναγνωστόπουλος
Τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας αναμένεται να είναι τα Samsung Galaxy Tab S7 και Samsung Galaxy Tab S7+, για τα οποία έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε λεπτομέρειες.
Παρασκευή, 29/03/2019 · Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου
Η Samsung κυκλοφόρησε σχεδόν “αθόρυβα”, το νέο Samsung Galaxy Tab A 8.0 με Exynos 7904, 3GB RAM και S Pen.
Για μια στιγμή νόμιζα ότι βάλατε φωτογραφίες από το Surface
Για μια στιγμή νόμιζα πως καποιος υποννοησε πως η HP βγάζει αντίγραφο του surface ενώ η ιδια προηγειται αρκετα του συγκεκριμένου forma. H MS ηρθε δευτερη… οχι το αναποδο.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ίδιο με το Surface εξωτερικά. Δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα tablet της.
…κοίτα τι μπορεί να αγοράσει κανείς με τα ίδια λεφτά που κάνει πάνω κάτω ένα iphone. Δεν νομίζω πάντως να είναι και το πληκτρολόγιο μέσα στην τιμή, ε; Πάντως έχει μπεί στην λίστα πρός αγορά, στο τοπ 3 μάλιστα.