HP, Απομακρύνθηκε ο CEO και θα δουν ξανά το θέμα με το webOS

Είχε συζητηθεί αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Ο CEO της Hewlett-Packard (HP) δεν βρίσκεται πια στην κεφαλή της εταιρίας και στη θέση του θα προσπαθήσει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά η Meg Whitman πρώην CEO του eBay. Η λύση της συνεργασίας με τον κ. Léo Apotheker ήταν απαπόφεκτη μιας και με τις κινήσεις του η μετοχή της HP έχει χάσει το 47% της αξίας της του τελευταίους 11 μήνες.

Η νέα CEO μεταξύ άλλων θα συζητήσει ξανά το μέλλον του λειτουργικού συστήματος webOS. Λέτε τελικά να το κρατήσει και να δούμε ωραία πράγματα στο HP TouchPad και τα webOS smartphones της HP;

, HP, Απομακρύνθηκε ο CEO και θα δουν ξανά το θέμα με το webOS

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsosand

Πάλι καλά!Ήταν λάθος κίνηση εξ’αρχής.

Χρήστος

Μακάρι να το ξαναδούμε στην τελευταία του τιμή.

Diamantius

Μακάρι να ανακινηθεί το θέμα του WebOS. Έχοντας πλέον ιδία άποψη για το Touchpad, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ήταν τραγικό λάθος το θάψιμό του.

DJ RADICAL

Ελπίζω η HP να συνεχίσει να είναι η φτηνή και αξιόπιστη λύση που ήταν μέχρι στιγμής.
Ήταν κάποτε σεβαστή εταιρία (απο HP laptop γράφω)
(Απο δω και πέρα ας διορθώσει τουλάχιστον τους drivers της.)

Το webOs μόνο καλό θα έκανε και πρέπει να συνεχίσει να το στυρίζει παρουσιαζοντας κι άλλα tablets και netbooks με webos, γιατι όχι…
Ας ελπίσουμε οτι 8α γινει έτσι

Ηρακλής

Και πολύ άργησαν να τον σουτάρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.