Βάλε Android στο HP TouchPad, Η ομάδα CyanogenMod 7.1 σε αγαπάει

Συνεχίζεται η προσπάθεια της εγκατάστασης μιας όσο το δυνατόν πιο σταθερής έκδοσης Android στο webOS tablet ΗP TouchPad. Η ομάδα CyanogenMod διέθεσε την πολύ πρώιμη Alpha έκδοση της version 7.1 με την οποία λειτουργούν οι περισσότερες λειτουργίες του TouchPad ίσως όμως να έχετε πρόβλημα με τον ήχο, την κάμερα και το Wi-Fi.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ και προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

, Βάλε Android στο HP TouchPad, Η ομάδα CyanogenMod 7.1 σε αγαπάει

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marinos

Είναι φοβερές ROM οι Cyanogen(mod) ! Στο HTC HD2 μου, το Gingerbread παίζει αψεγάδιαστα! Σαν να έχω αγοράσει καινούργιο κινητό!

lefteris

Cyanogenmod 7.1 και ξερο ψωμι.. οτι ειχε andoid και περασε απο τα χερια μου του το ειχα εγκαταστησει. Κορυφη απλα.. γρηγορο απλα και αποτελεσματικο!

MANOS

Όντως τα παλικαρια κάνουν πολύ καλή δουλειά, αυτοί ήταν και ο λόγος που ανέβαλα την πώληση του DEFY γιατί αν περίμενα από την MOTO σώθηκα!!!
Το sony rolly διπλα είναι όλα τα λεφτά!

Diamantius

Το TouchPad δεν θα πάρει ποτέ Honeycomb γιατί είναι closed source. Απεναντίας, θα πάρει Ice Cream Sandwich μόλις είναι διαθέσιμο (είναι στα πλάνα της cyanogen team).

kwsstas

γεια σας παιδια !!προσφατα ειμαι κατοχος ενouς hp touchpad. με το wedos να ειναι ενα πολυ πρακτικο λειτουργικο αλλα με πολυ λιγα apps . βασικα ποιο πολυ με ενδιαφερει να διαβαζω αρχεια pdf στο tablet καταλαβα ομως οτι δεν υπαρχει καποιο καλο apps (εκτος απο το adobe που ειναι χαλια) .. θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει, αν γνωριζει ενα καλο pdf reader στο web os η αναγαστηκα θα πρεπει να του βαλω android?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.