HTC Desire T7: Επερχόμενο tablet 6.9 ιντσών

Με το όνομα HTC Desire T7, η ταϊβανέζικη εταιρεία αναμένεται να επεκτείνει την οικογένεια Desire, με την προσθήκη tablets. Το επερχόμενο HTC Desire T7 αυτή τη στιγμή φέρει τον κωδικό HTC IV5001-A, αλλά θα μετονομαστεί μόλις γίνει έτοιμο για την επίσημη παρουσίασή του.

Το HTC Desire T7 αποκάλυψε κάποια από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά του μέσω του GFXBench benchmark site. Έτσι, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 6.9 ιντσών, με ανάλυση 720×1280 pixels. Στη θέση του επεξεργαστή του εμφανίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Phone Arena, ένας τετραπύρηνος Spreadtrum SC8830, χρονισμένος στο 1.3 GHz, με Mali-400 MP2 GPU.

H μνήμη RAM του HTC Desire T7 φέρεται να είναι στο 1GB, ενώ η εσωτερική μνήμη ανέρχεται στα 16GB. H μπροστινή και η πίσω κάμερα είναι στα 5 Megapixel, ενώ όλα δείχνουν ότι το μοντέλο αυτό δεν προορίζεται για την αμερικανική ή την ευρωπαϊκή αγορά. Πιθανότατα, πάντως, το HTC Desire T7 να κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση στο MWC 2016, στην Βαρκελώνη.

HTC Desire T7, HTC Desire T7: Επερχόμενο tablet 6.9 ιντσών

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Κάνε ένα διάβασμα του άρθρου σου πριν το ανεβάσεις. Είναι Gb, όχι GHz. Φαίνεται ερασιτεχνικό. Φιλικά.

Αλέξανδρος

Ναι φίλε μου όντως έχει λαθάκια που λέει και ο Γιάννης.
Στα του άρθρου τώρα, το η HTC τι κινήσεις κάνει δεν καταλαβαίνω. Το 6.9″ είναι ταμπλετάκι και γενικά δεν κάνει για χρήση εκτός αν θες κάτι “μικρό” για να έχεις μαζί σου.
Πιστεύω οι 8+ ίντσες είναι το ιδανικό για μικρή ταμπλέτα.
Επίσης πολύ αδύναμη συσκευή.
Κρίμα γιατί είναι καλή εταιρεία αλλά αυτές φαίνονται κινήσεις απελπισίας.

Λορένα Σιούτη

Ευχαριστούμε παιδιά, διορθώθηκε!

Γιάννης

Εννοείται χωρίς κακεντρέχεια το σχόλιο μου. Συμφωνώ με Αλέξανδρο. Σε τι κοινό στοχεύει το συγκεκριμένο tablet; Όντως τα 8′ είναι και για μένα η χρυσή τομή.

sera65

Nαι οντως με τετοια χαρακτηριστικα η τιμη του πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη, αλλα δν ειναι για ευρωπη αμερικη οποτε??? Αλλα και η οθονη του πολυ μικρη ειναι 6.9 κανε την 7.9 6.9 ειναι ενα μεγαλο phablet (χωρις sim 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.