HTC Flyer tablet, 7άρι με Android 3.0 και 3G

Scribe ή Flyer, δύο διαφορετικά μοντέλα tablet από την HTC ή απλά φήμες και εικασίες; Τη στάση που κρατάμε εδώ στο Techblog την γνωρίζετε, χωρίς χειροπιαστά πράγματα δεν γράφουμε άρθρα μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις. Στην περίπτωση του HTC Flyer όμως έχουμε καπνό και από ότι καταλαβαίνουμε και φωτιά.

update: To tablet είναι κάτι παραπάνω από φήμες. Επιβεβαιώνουμε ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στα μέσα Φεβρουαρίου.

, HTC Flyer tablet, 7άρι με Android 3.0 και 3G

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν στο ίντερνετ η HTC έχει έτοιμο ένα 7άρι tablet το HTC Flyer με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, επεξεργαστή 1GHz single-core, 1GB μνήμη RAM, 3G (αδιευκρίνιστο αν θα παίρνει και τηλέφωνα;), έξοδο HDMI και δύο κάμερες μια 5 Megapixel και μια 1.3 Megapixel μπροστινή. Το λειτουργικό σύστημα που θα τρέχει το tablet της HTC λέγεται ότι θα είναι το Android 3.0. Ωραία πράγματα! Για να δούμε…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas T

Καλημέρα
Ξέρουμε πάνω κάτω, πότε με το καλό;

Nektarios

Αν εβγαζε με 5” οθονη η 4,5” θα ηταν το καλυτερο !!Με την Apple να κραταει την σταση της ,στης 10” και ολλες η υπολοιπες στης 7” παλι θα εχουμε θεμα !!Οπως και το Galxy tab δεν τραβιξε πολυ !!Ας ελπισουμε στα Adnroid 3 οτι θα μαγεψουν

giannis

nektrarie εγώ διαφωνώ.Θεωρώ ότι οι 7 ίντσες είναι οι κατάλληλες για tablet.Γιατί αν είναι να το βγάλουν 4.5 ίντσες τότε θα είναι κινητό.
Οπότε κινητά το πολύ μέχρι 4.3(αν και εγώ θέλω μικρότερες) και τάβλέτα στις 7 και χοντρά-χοντρά 10(γιατί αρχίζει και βαρένει για να το κρατάς με το 1 χέρι που θεωρώ σωστό

Diamantis

Απορία: Το Android 3.0 δεν απαιτεί dual core επεξεργαστή?

tom not

παιδια το κοβω χοντρο να κυκλοφορησει,ειδικα αμεσα,με android 3.0.εδω καλα καλα δεν εχουμε δει το 2.3 αμεσως θα παμε στο 3.0?και μια που το φερε η κουβεντα,ξερω ειμαι οφφτοπικ,στο desire(το σκετο) θα δουμε android 2.3?για 3.0 δεν τολμω να ρωτησω..

George

Κάτι μου λέει θα κάνει κοντά στα 500…. Καλύτερα κινεζάκι!!!

Αλέξανδρος

εμένα μου φαίνονται ανούσιες οι 7 ίντσες αλλά περί ορέξεως….

Zafiris

Κι όμως.Είναι το ιδανικό μέγεθος για tablet.Για μένα αυτά τα tablet με 9 και πάνω ίντσες οθόνη μου φαίνονται άχρηστα, δεν μπορείς να τα κρατήσεις άνετα με το ένα χέρι, ούτε φυσικά να τα χρησιμοποιήσεις στο δρόμο.

Ή αυτό θα πάρω ή το galaxy tab 2 😉

Αλέξανδρος

Zafiris εμένα μου φαίνεται ότι οι 7 ίντσες δε σου δίνουν την αίσθηση του άνετου σερφαρίσματος και ουσιαστικά δε ξεφεύγεις και πολύ από ένα smartphone.

tom not

Συμωφωνω με τον Αλεξανδρο.Ακομα και οι 9.7 ιντσες του ipad ειναι οριακες για ‘πραγματικο’ σερφαρισμα.Οι 7 ιντσες σου δινουν την αισθηση οτι κρατας ενα μεγαλο κινητο.Αλλα περι ορεξεως..

Zafiris

Εγώ πιστεύω ότι οι 10 ίντσες δεν σου δίνουν την φορητότητα που πρέπει να έχει ένα τάμπλετ.Είναι υπερβολικές.Το ipad δεν μπορείς να το κρατήσεις με ένα χέρι και με το άλλο να σερφάρεις.Είναι βαρύ και δύσχρηστο.Το ίδιο νομίζω ισχύει σε οποιοδήποτε τάμπλετ σε αυτό το μέγεθος.Το 7αρι από την άλλη είναι ότι πρέπει για ανέτη πλοήγηση στο δρόμο,σε λεωφορείο και γενικά οπουδήποτε.Ελαφρύ και άνετο.
Αλλά όπως αναφέρετε και παραπάνω περι ορέξεως..

kostas_falcon

Οι 7 ιντσες ειναι κινητο-ταμπλετα κατα την αποψη μου. Φυσικα πολυ πιο ευχρηστη απο ενα κινητο αλλα πιο δυχρηστη σαν ταμπλετα. Ειπε κανεις οτι το tablet πρεπει σονι και καλα να το πιανουμε με το ενα χερι? θεωρω οτι οι 10 ιντσες ειναι οι ιδανικοτερες! εξαλου αν θελει καποιος στον δρομο να κανει μια δουλιτσα την κανει και απο το κινητο του.

roberto

παρα πολυ καλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.