HTC Volantis/Nexus 8, με 64-bit Tegra K1 επεξεργαστή και 4GB RAM;

Το πολυαναμενόμενο Nexus 8, που θα κατασκευάζεται από την HTC, όπως φαίνεται θα είναι η πιο εντυπωσιακή Android συσκευή μέχρι σήμερα. Δεν θα εντυπωσιάζει μόνο από θέμα design αλλά και από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών. Το τελευταίο leak δείχνει πολύ γρήγορο, 64-bit NVIDIA Tegra K1 επεξεργαστή και 4GB RAM, αφήνοντας πίσω κάθε άλλο Android tablet.

Οι πληροφορίες έρχονται από το Twitter από τον UpLeaks, πηγή που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ακριβής. Ο UpLeaks αποκαλεί τη συσκευή HTC T1 και έχει κωδική ονομασία “Volantis”.

Άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι 8-megapixel εξωτερική κάμερα, 1.6-megapixel κάμερα στην μπροστινή πλευρά, NFC συνδεσιμότητα και GPS. Όπως είναι αναμενόμενο θα κυκλοφορήσει με Android L.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Nexus 8, αλλά είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μαζί με το Android L μέσα στο φθινόπωρο και προφανώς θα είναι η high-end επιλογή της Google.

nexus 8, HTC Volantis/Nexus 8, με 64-bit Tegra K1 επεξεργαστή και  4GB RAM;

nexus 8, HTC Volantis/Nexus 8, με 64-bit Tegra K1 επεξεργαστή και  4GB RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

παντα λατρευα το android σε κινητα αλλα νομιζω πως το ipad σε tablet ειναι μοναδικο. αν ομως τα παραπανω βγουν αληθινα πουλαω ipad και περνω το Htc την επομενη μερα.

dark_master

Λογικά θα σκοτώνει αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά. Από τιμή όμως?

Ορέστης Γκιοκας

Nexus είναι! Πόσο υψηλή τιμή να έχει?!

Πάνος

Έχετε ξεχάσει μερικοί πως πριν την LG τα nexus έφταναν τα 600 ευρώ. Κατασκευής Samsung και HTC. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μάλλον θα ξεχάσουμε τις “τιμές nexus”.

dark_master

@Πάνος μα οι τιμές των nexus δεν καθορίζονται από τις εκάστοτε κατασκευάστριες εταιρείες αλλά από την ίδια την Google αφου κατά μια έννοια οι Nexus συσκευές αποτελούν προιόν φασόν. Όσον αφορά πχ το Nexus One η ίδια η Google αποφάσισε να μην το διαθέσει πουθενά αλλού πέραν από Αμερική και μέσω του site της ίδιας.
Όσον αφορά το Nexus 4 πχ αν θυμάσαι η ζήτηση δεν μπορούσε να καλυφθεί από την προσφορά και οι ιθύνοντες της LG το είχαν δηλώσει ξεκάθαρα πως η Google βάζει τον αριθμό των παραγγελιών και απλώς οι ίδιοι τα κατασεκυάζουν. Άρα είναι καθαρά θέμα Google και που στοχεύει και όχι κατασκευαστών. Άλλωστε αν παρατήρησες κάθε φορά που κάποιος κατασκευάζει Nexus τηλέφωνο αυτόματα παίρνει τα πάνω του όσον αφορά το κομμάτι των πωλήσεων. ΠΙστευεις εσύ πως την HTC ειδικά στη παρούσα φάση δεν τη συμφέρει να πάρει οικονομικά τα πάνω της?

Πάνος

Μακάρι να έχει τιμολόγηση nexus 7 και λιγότερο κιόλας. Απλά η HTC παραδοσιακά είναι “ακριβή” εταιρεία. Και η τιμολόγηση των lg δεν ήταν και ανάλογη των άλλων εταιρειών. Αποψη μου βέβαια όλα αυτά.

Konstantinos

Έχει ο αδερφός το nexus 7 απο πέρσι πολύ καλό του βγήκε φαντάζομαι τώρα αυτό.

arislp

in nvidia we trust….αν και πλεον με το nvidia shield tablet για μενα δεν υπαρχει ανταγωνιστης…αυτο το ταμπλετ σκοτωνει..και ειδικα οταν βγει και η πιο τουμπανη εκδοση θα σκοτωσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.