Huawei MediaPad X1, διαρροή που δείχνει δυνατότητα για κλήσεις

H Huawei μέσα από το σποτάκι για το MWC που “πειράζει” την Samsung και την Apple, άφησε να εννοηθεί πως θα παρουσιάσει 4 νέες συσκευές στο προσεχές MWC. Μία από αυτές αναμένεται να είναι το Huawei MediaPad X1, που βάση χαρακτηριστικών θα κοντραριστεί με το Nexus 2013. Διαρροή παρουσιάζει το tablet να έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων.

Πάλι από τη μακρινή Κίνα μας έρχονται οι φωτογραφίες και πιο συγκεκριμένα από το social network Weibo. Στις φωτογραφίες που ανέβασε χρήστης φαίνεται το νέο tablet της Huawei, το MediaPad X1 να μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις αλλά και να φοράει ένα smartcover.

Σε προηγούμενη διαρροή μέσω της αντίστοιχης ΕΕΤΤ της Κινάς, μάθαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του tablet που είναι τα ακόλουθα. Τετραπύρηνος επεξεργαστής HiSilicon 910, χρονισμένος στα 1.6 GHz, 2 GB μνήμης RAM, 16 GB ή 32 GB εσωτερική μνήμη για αρχεία, οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1920×1200 pixels με ~323 ppi. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα τέταρτης γενιάς και μπαταρία 6.000 mAh.

Αναμένουμε λοιπόν από την Huawei τις υπόλοιπες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του MediaPad X1, από το MWC.

Huawei MediaPad X1, Huawei MediaPad X1, διαρροή που δείχνει δυνατότητα για κλήσεις

Huawei MediaPad X1, Huawei MediaPad X1, διαρροή που δείχνει δυνατότητα για κλήσεις

Huawei MediaPad X1, Huawei MediaPad X1, διαρροή που δείχνει δυνατότητα για κλήσεις

Huawei MediaPad X1, Huawei MediaPad X1, διαρροή που δείχνει δυνατότητα για κλήσεις

Πηγή 1, 2 μέσω Google Translate

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vassilis7

μήπως ,λέω τώρα μήπως είναι η οθόνη κλειδώματος…;;;; έλεος είναι ξεκάθαρο…είναι δυνατόν να πας να πάρεις κάποιον και να πληκτρολογήσεις γράμματα…; επίσης δεν υπάρχει πουθενά το κουμπι κλήσης….

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Μάλιστα με κάμερα+φλάς
Έλα να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός!!!!!

vassilis7

Ναι πολύ σωστά…βιαστική μου σκέψη αχ! 😉

smar

Φερτε το μου τωρα!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.