Vodafone Huawei S7 Tablet, Τελικά θα έρθει μετά τα Χριστούγεννα

Vodafone και Huawei δεν θα καταφέρουν να διαθέσουν το tablet Huawei S7 μέσα στο Δεκέμβριο (μαθαίνω ότι θα έρθει με οθόνη capacitive και κάτω από 300 ευρώ), με την πρώτη να παραμένει την εορταστική περίοδο με το πολυδιαφημισμένο Samsung Galaxy Tab. Η Cosmote διαθέτει εδώ και μερικές ημέρες το ZTE V9 ενώ και η WIND θα ανακοινώσει άμεσα τις επόμενες ημέρες τη διάθεση του πρώτου της Tablet. Ποιό να είναι, ποιο να είναι;

, Vodafone Huawei S7 Tablet, Τελικά θα έρθει μετά τα Χριστούγεννα

Huawei S7
Android 2.1
Οθόνη αφής 7 ιντσών
Επεξεργαστής 1GHz
Kάρτα SIM (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κινητό)
Κάρτες microSD
Δύο κάμερες (η μια για βιντεοκλήσεις)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

7ara o8oni??

kostas

koita m fenete mikri gia tablet k terastia gia kinito den 3ero ti agorastiko kino 8a ta protimisei…

kostas

+pano stin ikonomiki krisi p dernei tous pades den boro na katalavo ti bori na prosferei afto to tablet
p den bori na prosferei ena kinito me o8oni 4″ ti boris na kaneis parapano me ena tablet pragmatika 8elo na akouso mia gnomi p na me pisei gia na paradexto aftin tin kenouria moda!

kostas

sorry η συνήθεια είναι μεγάλη με τα greeklish…

stavros

Εγω πολυ χαρηκα παντως για την πυκνωτικη οθονη!!! Παντως η συγκεκριμενη συσκευη μου εχει αφησει αρκετα καλες εντυπωσεις και με τετοια τιμη νομιζω οτι σιγουρα θα την τσιμπησω!!
(για μετα-χριστουγεννιατικο δωρο?!?)

Zafiris

Τι 2.1 μωρέ εδώ βγαίνει το 2.3 με το nexus s και θα αναβαθμιστούν και τα υπόλοιπα ,εκεί μείναν αυτοί?

Nikolas

Αν έρθει σε τιμή όντως κάτω από τα 300 ευρώ, τότε θα σκεφτώ σοβαρά την αγορά του, το μόνο που με ενοχλεί και μένα είναι η έκδοση 2.1 και η έλλειψη flash στον browser, αν γίνει αναβάθμιση τότε θα είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία, ειδικά σε σχέση με το Galaxy Tab που έχει και τη διπλάσια τιμή και προσφέρει σχεδόν τα ίδια πράγματα.

Dimitr10s

Κώστα για το BlackBerry PlayBook ποιά είναι η γνώμη σου??
Το έχω δει σε διάφορα βίντεο και μου αρέσει πάρα πολύ!Τρομερά χαρακτηριστικά και πολύ δυνατό
OS.
Έχεις καλές σχέσεις με την RIM,να στο δώσει για ένα hands-on??

Zafiris

Κώστα έχεις δίκιο.Αλλά είναι κοροϊδία να βγάζουν αυτή τη στιγμή καινούργια tablets με έκδοση 2.1.Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει τη 2.2.Μας δουλεύουν δηλαδή.Με φαίνεται ότι βαδίζουν στα χνάρια της SE…
Εγώ tablet δεν πρόκειται να αγοράσω πριν με διαβεβαιώσει η google ότι η έκδοση που θα φοράει θα είναι αποκλειστικά για tablet..

Dimitr10s

Κώστα, όταν λες ότι είναι ακριβούτσικο το BlackBerry PlayBook??
Για τι τιμές μιλάμε,στο περίπου??Φτηνότερο από iPad??

Δεν ξέρω!Με έχει πείσει πάρα πολύ η RIM με αυτό το προιόν της.Μου φαίνεται πολύ high-end και να φτανταστείς είναι ακόμη σε δοκιμές,δεν έχει ολοκληρώθει τελείως το προιόν!

Όσα για τα άλλα συμφωνώ με τον Zafiris ότι οταν μας διαβεβαιώσει η google για τις εκδόσεις αποκλειστικά σε tablet τότε θα το σκεφτώ και γω για αγορά.

Fadasma

Οι οθόνες άνω των 7″ δεν είναι συμβατές με το android market.
Αυτό σημαίνει οτι τα tablet με 10άρες οθόνες περιορίζονται στις εφαρμογές του κατασκευαστή και δεν έχουν πρόσβαση στο android market.

zan

ΠΑΙΔΙΑ UNBOXING K REVIEW ΕΔΩ https://www.youtube.com/user/leodee#p/a/u/0/bpYaYiJcswg

Fofiko

κυριοι θελω μια επιβεβαιωση για το σχολιο του fadasma, οσων αφορα το γεγονος οτι δεν προβλεπονται εφαρμογες για ταμπλετες με 10αρες οθονες και android 2.1.

Giannis

1.το ειδα στην Vodafone μονο και οχι σε καμια αλλη(μπορει να κανω λαθος)
2.το ειδα 359€
3.πομποδεκτη gps εχει?????????

Christos

Βασικά εγώ έχω το ZTE V9, αλλά έτσι κι αλλιώς το σχόλιο μου είναι απάντηση στο τι μπορεί να κάνει το tablet περισσότερο από τα smartphones. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να κάνει περισσότερα. Το σίγουρο όμως είναι ότι μπορεί να τα κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΡΗΓΟΡOΤΕΡΑ και χωρίς να σε πιάσει πονοκέφαλος (απο τα μάτια). Μη ξεχνάτε ότι δεν είμαστε όλοι 30άρηδες και …αετομάτηδες:-)). Παραδείγματα: Εχετε δεί ποτέ Navigator με 7άρα οθόνη; Απόλαυση. Μπορείς να δουλέψεις 3 ώρες συνέχεια με το smartphone; Σε καμμιά περίπτωση. Με τα tablets μπορείς και περισσότερο μάλιστα. Πληκτρολόγιο: Με τα smartphones θες οπωσδήποτε stylus. Με τα tablets όχι. Αρα λοιπόν οι διαφορές είναι απλά στη χρηστικότητα και όχι στα προγράμματα. Αλλωστε δεν είναι δυνατόν να έχει διαφορές στα προγράμματα (ίσως ελάχιστες) μια και το λειτουργικό είναι το ίδιο. Οσο αν δουλεύει σαν κινητό…. Αν έχεις Bluetooth ακουστικά, τότε βάλε το tablet σε μιά τσέπη ή σε ένα τσαντάκι και ξέγνοιασες. Οσο αν δουλεύει σαν κινητό…. Αν έχεις Bluetooth ακουστικά, τότε βάλε το tablet σε μιά τσέπη ή σε ένα τσαντάκι και ξέγνοιασες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.