Ο νέος τετραπύρηνος Intel Atom Bay Trail σε ένα 7ιντσο Windows 8 tablet

Η Microsoft θα διαθέσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 8.1 η οποία θα συνοδεύει και νέα μοντέλα tablets με τους φρεσκοανακοινωμένους τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Atom (Bay Trail). Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης Computex παρουσιάστηκε από μια εταιρεία ένα από τα πρώτα μοντέλα tablets με τον νέο επεξεργαστή 1.6GHz και με διάσταση οθόνης τις 7 ίντσες.

Αναμένεται να δούμε αρκετά νέα μοντέλα Windows 8 tablets με οθόνη 7 ιντσών αλλά και 8 ιντσών. Πως σας φαίνονται τα Windows 8 σε αυτό το μέγεθος οθόνης;

Intel Atom bay trail windows 8 tablet 7", Ο νέος τετραπύρηνος Intel Atom Bay Trail σε ένα 7ιντσο Windows 8 tablet

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Αν είναι φουλ τα 8ρια, γουστάρω με χίλια.

Solon

Τα χ86 σε 7″ και 8″; Για ποιον λόγο; Πρωτιμότερο είναι σε αυτό το μέγεθος τα καινούρια dual boot tablets Android-Windows RT. Τις υλοποιήσεις με Βay Τrail τις περιμένω σε 10άρια όπου θα έχεις και ταμπλέτα, και netbook με την βάση του, και φουλ υπολογιστή συνδέοντάς το με ένα πληκτρολόγιο και μια μεγαλύτερη οθόνη.

tech21man

Αυτα τα ομογενοποιημενα widgets περιορισμενης πληροφορησης που κατα βαση ειναι τα live tiles φαινονται καλυτερα οσο μεγαλωνει η οθονη. Οποτε γιατι οχι. Τιμη ομως?

Παναγιωτης

Προτιμω απο 9″ και πανω οθονη μεχρι το 11″ …οχι μικροτερη..παει πολυ σε android μετα και ειναι προτιμοτερο να υπαρχει αυτη η αισθηση του Windows!

tasos

ειναι κατα καποιο τροπο η απαντηση στα μικρα android tablets καθως και η απαντηση στο ipad mini………….με το που βγουν στην ελλαδα τα παιρνω σιγουρα 🙂

SammyJim

Υπομονη μεχρι τις 20 του μηνα….στο event της Σαμμι….ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ….οπως γραφουν και στο τιζερ, μαλλον ερχοντε τα Dual Boot επιτελους… :-))))

πετρος

προσωπικά βρίσκω το tabletZ της sony πολύ μπροστά και τεχνολογικά και σχεδιαστηκά.
όταν το πρωτόπιασα, έπαθα ένα σοκ από την αναβάθμιση, πάει σφαίρα.
από ό,τι έμαθα πρόσφατα είναι θέμα ραμ και επεξεργαστή.
αυτό που ακούγεται για ανακοίνωση phablet, μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον
https://www.androidauthority.com/rumor-sony-xperia-zu-togari-picture-223218/
για να δούμε τι καινούριο θα βγει.
πολύ κίνηση σε νέα προϊόντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.