Το iPad 2 κυκλοφόρησε σήμερα, Πόσοι το βρήκατε;

Σήμερα ξεκίνησε η επίσημη διάθεση του iPad 2 στην Ελλάδα. Όπως είχαμε αναφερθεί από την περασμένη Πέμπτη οι ποσσότητες που έχουν φτάσει Ελλάδα είναι μικρές και μάλλον είναι σίγουρο ότι θα υπήρξαν προβλήματα. Πάντως οι απόψεις είναι μοιρασμένες, κάποιοι λένε ότι πήγαν το πρωί και το αγόρασαν κάποιοι άλλοι ότι γύρισαν 5 καταστήματα και δεν βρήκαν ούτε δείγμα. Αναζητήσατε σήμερα το iPad 2, ποια ήταν η εμπειρία σας;

Σήμερα είχαμε και την επίσημη κυκλοφορία του Nintendo 3DS, έχουμε φίλους που το τσίμπησαν;

, Το iPad 2 κυκλοφόρησε σήμερα, Πόσοι το βρήκατε;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Εγώ παιδιά πήγα στο πλαίσιο στο mall το πρωί και είχανε μόνο 15 κοματια. Τα 12 ήταν κρατημενα, οπότε έμεναν μόνο τρία για εμάς που δεν είχαμε δώσει προκαταβολή.
Παντός ήμουνα από τους τυχερούς και σας γράφω τώρα από το καινούργιο μου ipad2.

ΑνέστηςΚ.

Εγώ προσωπικά πήγα σε δύο καταστήματα πλαίσιο, δύο multirama, ένα public και στο iStorm στο Κολλονάκι και δεν βρήκα ούτε ίχνος από iPad. Ο υπάλληλος στο iStorm μάλιστα μου είπε πως από τις 4:30 το πρωί περίμεναν 90 άτομα και τελικά δεν πήραν όλοι.

Αν κάποιος ξέρει κάποιο κατάστημα που να έχουν περισέψει μερικά κομμάτια ή το πότε θα έρθει η δεύτερη παρτίδα ας μας πληροφορήσει…

Nikos

Ναι και εγω άκουσα οτι το καθε κατάστημα ειχε απο 20-25 κομματια, της πλακας πρεμιέρα …

vasilis.

συγνωμη,υπαρχουν ατομα που στηνονται στην ουρα για να παρουν την i-servieta 2?

MANOS

Δεν ξέρω για Ελλάδα αλλα σε όλες τις υπόλοιπες χώρες ΝΑΙ ήταν εκατοντάδες τα ΠΡΟΒΑΤΑ: https://www.engadget.com/2011/03/25/ipad-2-international-launch-causes-people-to-line-up-in-line-all/

Marios Basileiou

Να τους στειλουμε και μια φωτογραφια απο Ελλαδα 😛 lolll

Κώστας

Πριν από λίγες ημέρες είχα κάνει προ-παραγγελία στο iStorm και χθες έλαβα ένα email το οποίο στην ουσία με ενημέρωνε πως να επισκεφτώ το κατάστημά τους και αν είμαι τυχερός μπορεί να βρω κανένα ipad 2. Απ’ αυτό κατάλαβα ότι δεν έχουν stock και έτσι δεν επιχείρησα να πάω. Στο ίδιο email αναφέρει πως θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ότι θα έχουν κομμάτια.

Καλό Πάσχα…

teo

Για μία ακόμη φορά με το σταγονόμετρο….

bakchr

@vasilis post4 + @MANOS post5 : Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να χλευάζεται αυτούς που προσπαθούν εναγωνίως να αποκτήσουν μια συσκευή, την οποία εσείς δεν έχετε την δυνατότητα ή την ικανότητα να αποκτήσετε.

‘Οπως ακριβώς λοιπόν γίνεται σε όλο τον κόσμο, έτσι και εδώ στήθηκαν άτομα και περίμεναν να αγοράσουν το κορυφαίο tablet που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και που θα κυκλοφορεί γενικότερα, μέχρι να κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση του iPad.

Εγώ ευτυχώς το είχα κρατήσει από την προηγούμενη εβδομάδα κι έτσι δεν χρειάστηκε να περιμένω στην ουρά για ένα μαύρο iPad 3G 32GB !!

Δημήτρης

Golden I : 25 τεμάχια / I-Storm : 17 τεμάχια / Public Πειραιά : 5 τεμάχια / Public Άγιος Δημήτριος : 0 τεμάχια … Στο δε Golden I ο υπάλληλος μου είπε ότι συνολικά τους ήρθαν λιγότερα από 900 κομμάτια που έπρεπε να μοιραστούν και σε μαγαζιά και στο Apple Shops και σε pre orders. Επίσης μου είπε οτι σε 1 μήνα περίπου περιμένουν την νέα παρτίδα με τον ίδιο αριθμό τεμαχίων και ίσως και μικρότερο.

Κωνσταντινος Ν.

Απο θεσσαλονικη πλαισιο καλαμαριας τζιφος, από saturn δεν ειχαν ιδεα, απο mediamarkt πυλαιας πηγα στις 9,30 και τα περιμένανε λιγα κομματια και αυτα καπαρωμένα, μετα βαρεθηκα απο τηλεφωνο σε public, κοτσοβολο και multirama μου ειπαν και εδω κρατημένα, οποτε καλο πασχα – καλη ανάσταση και βλεπουμε.

marios

Πέστα Κώστα…

Εγώ θα ήθελα να το πάρω, δεν έχω την δυνατότητα όμως.

Το σκεύτομαι για το Transformer της Asus.

georgecm

Παντως δυο φίλοι μου το βρηκαν, χωρις προκρατηση σημερα… Ο ενας στο iStorm και ο αλλος νομιζω plaisio…

Costas Blioumis

Αχ μην ανοιγετε πληγεεες. Λοιπον, ξυπνησα σημερα με την χαρα οτι θα παω στο Πλαισιο και θα παρω το iPad (συγκεκριμενα το ασπρο, 16GB, 3G) αλλα κατι προεκυψε και δεν μπορουσα να παω το πρωι που ηθελα, οποτε θα πηγαινα το απογευμα… Ε λεω δεν θα εχουν φερει συνολικα στο Πλαισιο Καλαμαριας εστω 20 κομματια? Κριση λεω, σιγα μην τα παρουν ολα… Τα πουλησαν σε ΜΙΣΗ ΩΡΑ! 🙁 Να περιμενω ενα μηνα? Οχι, θα περιμενω 3 μηνες να παρω το iPhone 5, αφου εχω το iPad 1, τωρα αν απο Δευτερα φερει το Πλαισιο κανενα θα το τσιμπησω, παραπανω δεν περιμενω…

MANOS

Αγαπητέ @bakchr εγώ προσωπικά και την δυνατότητα έχω και την ικανότητα να το αγοράσω και (ίσως) να έχω και μεγαλύτερη από εσένα λόγο επαγγέλματος…Το ipad θα το αγοράσω αλλα σε καμια περίπτωση δεν κάτσω στην ουρα τόσες της ώρες η και (μέρες) για να το αποκτήσω

vasilis.

κλασσικη συμπεριφορα ατομων που εχουν apple.
δεν γενικευω αλλα η πλειοψηφια που εχω δει σε διαφορα φορα τα ιδια λενε.δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και τετοια.
τσ τσ τσ.
εξω απο καταστημα θα στηνομουν μονο για εκπτωσεις τρελες.
εκει ναι,το καταλαβαινω και το επικροτω.

angelos

Ρε Κώστα, δίκιο έχει ο bakchr κάποιοι το περιμένουν με τεράστια ανηπομωνεσία και θέλουν να περιμένουν από τις 5 το πρωί που λέι ο λόγος να το πάρουν. Και εγώ να σου πω μπορεί να περίμενα ώρες για κάποια πράγματα αν δεν ήταν κάποιοι σαν τους αποπάνω να χλευάζουν. Κανείς δεν έχει δικέομα να κρίνει τι θα κάνει ο άλλος, κάποιοι θέλουν να το πάρουν μετά από ένα μήνα. Και όσο για το «δεν έχετε την δυνατότητα ή την ικανότητα να αποκτήσετε».
Και αυτό στέκει γιατί κάποιοι στάζουν δηλητήριο μόνο και μόνο από τη ζήλια του…

vasilis.

ποτε μην τα βαζεις με εναν χρηστη apple.θα σε κερδισει λογω εμπειριας κτλ κτλ κτλ

Nikos

Ο/Η vasilis
se kolakevei na milas etsi gia thn apple??i-servieta?????
otan ftiaxnei to a proion h apple oi alloi thn adigrafoun giauto sebasmos..

Κωνσταντινος Ν.

παιδια χαλαρωστε, αφηστε τους τσακωμους, γουστα ειναι αυτα…κοιταξτε πως θα βρουμε καμια ταμπλετα.

κατερινα

Λοιπον το βρισκω υπερβολικο ολο το θεμα το να εισαι ουρα να περιμενεις ενα χαζο i-pad μπορεις να κανεις την δουλεια σου με ενα οποιοδηποτε πχ samsung galaxy tab, archos ειδικα το πρωτο που το εχω αγορασει ειναι καταπληκτικο και κινητο παραλληλα εξαλλου αγαπητοι συνανθρωποι εχω σαν κινητο το i-phone4 32gb με 779 ευρω και την ταμπλετα την εχω στο κρεβατι μου να σερφαρω ασε που ειναι πιο ευχρηστο και το πηρα 689 ευρω το να κανουν σαν υστερικοι μερικοι να περιμενουν ουρα αν ηταν υπολογιστης να ειναι 100%πιο χρησιμο θα περιμενα και γω στην ουρα εξαλλου σε λιγους μηνες θα βγει και κατι καινουργιο φιλια πολλα απο εμενα και το samsung galaxy tab

vasilis.

στα ελληνικα pad μεταφραζεται και ως σερβιετα.αν ειναι με φτερα δεν ξερω.δεν φταιω εγω.τα παραπονα σου στον δημαρχο που δεν καταβρεχει τους δρομους.

vasilis.

ολο αυτο το πανηγυρι και το κιτσαριο με τις ουρες,με την δημοσιογραφικη καλυψη,με τις φωτο απο διαφορα μερη του κοσμου να περιμενουν εξω,με διαφορα τεχνολογικα ξενα sites οπως το engadget που ολοι ξερουμε οτι τα παιρνει απο την apple για να την εκθειαζει κτλκτλκτλ
ειναι ohhhh this is so typical apple.

και το kinect πουλησε σαν τρελο αλλα τετοια πανηγυρια δεν θυμαμαι στις ειδησεις….του star.

Γιώργος

Εγώ ήμουν από τους τυχερούς γιατί δεν θα δώσω μία για να το αγοράσω το συγκεκριμένο!

Elvis 71

Κατερίνα περαστικά σου!!! Τα περί samsung tablet. Όταν μιλάμε για tablet μιλάμε μόνο για iPad!!! H apple ήταν είναι και θα είναι πάντα πρώτη!!! Ότι άλλο γράφετε για άλλες συσκευές είναι για γέλια!!! Καλο βραδι. Κάτοχος iPad 2.

antonis

ε ρε θυματα του μαρκετινγκ που συνοστιζονται στις ουρες.και εχουμε και οικονομικη κριση στραβαρα μας.

Ιωάννης Π.

Αχ αυτά τα κόμπλεξ ανωτερώτητας….
Τεσπα, περνώντας απο το ολοκαίνουριο Multirama στη Λάρισα με γεμάτο με μεγάλες αφίσες “Ολα τα Tablets εδώ!” μπήκα να ΄ριξω μια ματιά και είχε μονο ένα achros 101 :S

SonicYouth

τελικά οι τύποι που μισούν την apple έχουν γίνει χειρότερα κολλημένοι και γραφικοί από τους apple fan boys. Περαστικά τους. Οτι και να λένε μερικοί για να πουλήσουν πνεύμα οτι και καλά όσοι αγοράζουν ένα προιόν είναι πρόβατα και αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι επιδή πήραν ένα άλλο προιόν είναι για γέλια.

ότι και να λέμε οι ανταγωνιστές δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν κατι ολοκληρωμένο ώστε να το ανταγωνιστεί. Και κατά την γνώμη μου αυτό οφείλεται στο οτι το android τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στα tablets.

Στα κινητά μπορεί η google να έχει καταφέρει να προσφέρει μια καλή εναλλακτική-φτηνή πρόταση, κοντράροντας την apple αλλά στα tablets οφείλουμε να παραδεχτούμε οτι ακόμα το android βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Σίγουρα κάποια στιγμή φέτος ή του χρονου θα φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο να ανταγωνιστούν την apple αλλά όποιος υποστηρίζει οτι κάποιο άλλο tablet υπερτερεί αυτή τη στιγμή είναι άσχετος κατα την γνώμη μου

George

@bakchr “Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να χλευάζεται αυτούς που προσπαθούν εναγωνίως να αποκτήσουν μια συσκευή,” Μέχρι εκεί μαζί σου,έχεις δίκιο…. “την οποία εσείς δεν έχετε την δυνατότητα ή την ικανότητα να αποκτήσετε.” Εδώ το χάνεις το δίκιο σου και γίνεσαι εσύ αυτός που κοροιδεύει και χλευάζει ενώ προηγουμένος είχες κατηγορήσει αυτούς που σε είχαν χλευάσει…Άρα με αυτά που γράφεις χλευάζεις και κατηγορείς τον εαυτό σου…Και άσε που στην τελική δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να κρίνεις τους υπόλοιπους οι οποίοι πιθανώς να τα βγάζουν δύσκολα βόλτα και να μην έχουν ή να μην θέλουν τόσα χρήματα για μια συσκευή… Και στην τελική αυτό που καταλαβαίνει κάποιος από την εικόνα που παρουσιάζεις είναι οτί είσαι ένα άτομο ανασφαλές οπού για να καλύψεις την ανασφαλειά σου πήγες και αγόρασες το ipad 2 και όταν είδες οτί πάλι κάποιο δεν σε αποδέχονται παρουσίασες επιθετικότητα…. Και τα λέω αυτά γιατί αν πράγματι ήξερες τι ζήταγες από την συσκευή θα απαντούσες απλά και τεκμηριωμένα χωρίς να εκτοξεύεις κακίες… “το κορυφαίο tablet που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και που θα κυκλοφορεί γενικότερα, μέχρι να κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση του iPad.” Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο tablet με honeycomb για παράδειγμα ή με web OS; Αν όχι… Συνέχεια »

antonis Οντως ειναι μαρκετινγκ το ολο θεμα με τα κομματια….δεν εχω δει αλλη εταιρια οσο την apple Να παιζει τοσο καλα το παιχνιδια αυτο….τα προιοντα της ειναι παρα πολυ καλα δεν λεω αλλα απο εκει και περα το μαρκετινγκ ειναι το σημειο κλειδί….παντως η αγορα εδειξε οτι υπαρχουν ταμπλετες που μπορουν να ανταγωνιστουν το ipad και αυτο ειναι το πολυ θετικο για τον τελικο καταναλωτη που θα εχει και καλες τιμες και πληθωρα επιλογών.saturn στον σταθμο λαρισσης ειχανε 3 κομματια που ρωτησα το πρωι. 🙂

SonicYouth

@George φίλε μου ψυχολογία έχεις σπουδάσει; Χαχα πέθανα στο γέλιο

Marios Basileiou

Παιδια ηρεμηστε λιγο!! Το αρθρο δεν πιστευω οτι εγινε για να δειχνετε το ρατσισμο και τα υβριστικα σας σχολια!! (και οχι μονο το αρθρο γιατι γινεται παντου αυτος ο “πολεμος”) Εγω δεν θα πω αν εχω την ικανοτητα ή την δυνατότητα να αγορασω το ipad απλα θα πω οτι δεν θα περιμενα ποτε μα ποτε στην ουρα για να παρω οτιδηποτε(εκτος και αν μου το διναν τσαμπα)! Το μονο που εχω να πω ειναι οτι βλεποντας ενα βιντεο στο youtube για την σημερινη μερα,με αυτους που περιμεναν το ipad εγω το ΜΟΝΟ που προσεξα(εκτος απο τις ρατσιστικες συμπεριφορες και τα υβριστικα σχολια παλι) ηταν διπλα ενα βιντεακι που εδειχνε παπουδες και ανθρωπους που στεκουν στην ουρα για να φανε!!Για να ΖΗΣΟΥΝ επειδη δεν εχουν λεφτα και δεν τα βγαζουν περα!!Ειδικα τωρα που υποτιθετε εχουμε οικονομικη κριση!!Οχι εσεις να τα εχετε ολα και να μου τσακωνεστε ποιος εχει περισσοτερα και ποιος μπορει να αγορασει τι και ποιος εχει το καλυτερο!! Αυτες οι πραξεις …δειχνουν ενα ανθρωπο ιδιοτελη,εγωιστη,ανωριμο,”κομπλεξικο”!! Ολα αυτα σας τα λεω εντελως ΦΙΛΙΚΑ και γενικα για να σκεφτειτε λιγο την επομενη φορα πριν να πατησετε Αποστολή!!(αν δεν σας νοιαζει τουλαχιστον σκεφτειτε αυτους που γραφουν τα αρθρα και περιμενουν μια κοσμια… Συνέχεια »

xxxx

Μα φιλε Marios, ολοι οι ifans ειναι ιδιοτελείς, εγωιστές, ανώριμοι και κομπλεξικοί!
Συν του οτι ειναι στον iκοσμο τους!!!

Χριστίνα

Καλησπέρα και απο μένα.
Εγώ δεν προπαρηγγειλα,δεν έδωσα καμμιά προκαταβολή, και πήγα στα μουλτιραμα Θεσσαλονίκης στις 8 το πρωί. Είχαν 3 κομμάτια. Ήμουν στους τρεις πρώτους…..πολυ τυχερή. Ήταν ακριβώς ΑΥΤΌ που ήθελα.

George

@Sonic Youth όχι ρε συ απλά ντάξει προσπάθησα να καταλάβω γιατί να βγάζει τόσο κακία και κατέληξα εκεί :/
@χχχχ γενικά οι οπαδοί (άβουλοι υποστηρικτές) παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές αλλά τώρα θα την πάμε εντελώς αλλού την κουβέντα…
@Μάριος Δεν χρειάζεται για να έχεις ipad για να γράψεις στα φρύδια σου συνανθρώπους σου που έχουν ανάγκη (ούτε εγώ είμαι άγιος για να λέω την αλήθεια…),το να γράφεις τέτοιους ανθρώπους στα @@ σου είναι κοινό χαρακτηρηστικό πολλών…

Mithra

Μπήκα να δω σχόλια χρηστών για το που υπάρχουν ελεύθερα κομμάτια κ Αντι αυτού βλέπω
“τις κιουριες της Αυλής” να τσακώνονται για το ποια άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα
Παρακαλώ λοιπόν τον admin αν ειναι εφικτό να σβήσει τα άσχετα σχόλια για να ένα σωστοτερο
ενημερωτικό μπλογκ

Marios Basileiou

@xxxx Εγω γενικα μιλαω για τους ανθρωπους που πραττουν με αυτον τον τροπο!!ειτε ειναι ifans,android fans κτλ
@george Ουτε εγω ειμαι αγιος!Οπως και κανεις σε αυτον τον κοσμο(γιαυτο και τους γραφουμε οπως λες για διαφορους λογους,ειτε αυτο ειναι το ipad,galaxytab …)!απλα να βαζουμε το μυαλουδακι μας να σκεφτεται λιγο,μην τα ξεφτιλιζουμε ολα πλεον και δεν σεβομαστε/εκτιμαμε τιποτα!Να ανοιγουμε το στομα μας και να πεταμε οτι μας ερχεται …….

Bouss

Πολύ καλό αυτό… το Android είναι φτηνό υποκατάστατο των προϊόντων της apple… μόνο αυτό θα πω…. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…
Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε γύρω σας… εδώ και 7 μήνες (μετά την 2.2) η apple κυνηγάει τα Android και όχι τα Android την apple, και δε μιλάω για πωλήσεις…
Η apple που δε μιλούσε για specs ξαφνικά θυμήθηκε να μιλησει για διπύρηνους επεξεργαστές. Και εκεί που μιλούσαν για μεταπωλητική αξία, το iPad πρώτης γενιάς έχει πέσει ατα 300 ευρώ στη Γαλλία. Μια συσκευή που πριν από 2 μήνες αγόραζες 500…
Ε ρε πως αλλάζουν όλα… κάποτε την απληστία (τη σταθερά ακριβή τιμή) την έλεγαν μεταπωλητική αξία. Τώρα την πτώση των τιμών τη λένε επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Είστε για γέλια…

vasilis.

respect and owned by bouss

antonis

παιδια που εχετε ενοχληθεί αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια.δεν έχει να κάνει με apple,google ή άλλη εταιρεία.τα ίδια θα έλεγα πάλι αν οι ουρές ήταν για κάποια άλλη συσκευή.ούτε θέμα χρημάτων είναι,ούτε κόμπλεξ και βέβαια όχι μίσος! απλώς δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία της ουράς, λες και δεν υπάρχει αύριο.δεν καταλαβαίνετε ότι με το να στέκεστε στην ουρά το μόνο που καταφέρνετε είναι να ταλαιπωρείστε και να κάνετε την εκάστοτε εταιρεία να φαίνετε μεγάλη και τρανή?
και μη μου πείτε ότι υπάρχουν μόνο λίγα κομμάτια γιατί αυτή είναι η πολιτική του μάρκετινγκ για να ωθεί τα θύματα του στις ουρές.

Υ.Γ
συμφωνώ απόλυτα με το φίλο μάριο βασιλείου!

eclipse13

@ Elvis 71 , Sonic Youth , bakchr και angelos ένα μεγάααααλο μπράβο και ένα μεγάλο
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε………………….

bakchr

Μάλιστα…όποιος δεν ενστερνίζεται τις απόψεις σας είναι πρόβατο, κομπλεξικός, εγωιστής, ρατσιστής και άλλα πολλά, αλλά την δική σας καμπούρα δεν την βλέπετε…

Σας αφήνω λοιπόν στον κόσμο σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτηση των iphone-killer και ipad-killer !!

α ρε apple…τους έχεις κάνει όλους τόσο πολύ μικρούς και ασήμαντους !!!

μητσάκος

@απανταχου κολλημενους και πορωμενους.Ρε παιδια καθεστε και τρωγεστε και κοκορευεστε σαν πιτσιρικια του σχολειου που λενε οχι εμενα ειναι μεγαλυτερη.δεν το καταλαβαινετε και απο μονοι σας οτι ειναι τραγικο να προσπαθουμε να υπερισχυσει η δικη μας αποψη εναντι του αλλου και να πεισουμε οτι εχουμε δικιο εμεις και σε ολη αυτη την προσπαθεια να θιγουμε τους αλλους σε προσωπικο επιπεδο π.χ.δεν εχεις λεφτα ο ενας,εισαι προβατο ο αλλος.ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!ειναι πραγματικα τραγικο.καθιστε λιγο ηρεμα και διαβαστε τα σχολια ολα που εχουν γραφτει….εδω δλδ ο κοσμος καιγεται στην κυριολεξια (πολεμος στη Λιβυη,καταστροφη ανευ προηγουμενο στην ιαπωνια,η Ελλαδα βουλιαζει ολο και πιο πολυ και πολλα αλλα) και καποιοι τρωγονται για τις ταμπλετες!στο κατω κατω ειναι τοσες πολλες για να ειναι για ολα τα γουστα και για ολα τα βαλαντια!ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους για το offtopic αλλα “τσιτωνω” με κατι τετοια…

Giorgos Charitos

Αλλοι καθονται στην ουρα για να προλαβουν να αγορασουν ενα εισητηριο για την ομαδα τους, αλλοι για να παρουν πρωτοι το ipad, αλλοι για να δουν πρωτοι την πρεμιερα μιας ταινιας… Ο καθενας μας εχει μια τρελα και ναι μπορει να κατσει και ωρες στην ουρα ορθιος για να την ικανοποιησει! Οσο για τη γραφικη κοντρα με τους υποστηρικτες της apple και τους αντιθετους της, αποψη μου ειναι οτι η τεχνολογια χρειαζεται και την apple και ολες τις υπολοιπες εταιριες, ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος (πιο καλες και πιο φτηνες συσκευες) αλλα και πλουραλισμος (για τις διαφορεντικες αναγκες και τα διαφορετικα γουστα του καθενος)

XtR

Όσοι τρώγεστε πείτε την αλήθεια… Δε θα θέλατε ένα λευκό iPad 2 με Honeycomb? 😛

SonicYouth

ΜΠΕ στα μούτρα σου eclipse13 που είσαι android πρόβατο. Και από ότι φαίνεται είσαι και πρόβατο συνδέσμων ομάδων. Δηλαδή είσαι γενικώς πρόβατο. Εγώ και αντροιντ έχω και iPhone και μακ και pc. Έτσι μπορώ να συγκρινω και να έχω μια άποψη.

μητσάκος

+10000000 για το σχολιο του XtR ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ!θα τα σπαγε μιλαμε…..λιγο μεγαλυετρο επεξεργαστη να χε βεβαια!

angelos

Δίκιο ο @Giorgos Charitos κανείς δε βρίζει αυτούς που κάθονται με τις ώρες στην ουρά για ένα εισητήριο αγώνα ή για μία ταινία και μπε στα μούτρα σου @eclipse13 που θα με πείς και πρόβατο

NikosVolos

Δεν προκειτε να στηνομουν εξω απο κανενα μαγαζι για να παρω το οτιδηποτε,αλλα δεν κρινω και αυτους που το κανουν.
Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω ολα αυτα τα πικροχολα σχολια,η αγορα υπαρχει για να εχει ο καθενας μας οτι γουσταρει και οτι του ταιριαζει και σιγουρα οχι για να κρινει και να χλευαζει οτι δεν γουσταρει και οτι δεν του ταιριαζει.

stathis

παιδια μην τσακονεστε το ipad 1 βγεικε καλυτερο προιον τησ χρονιασ απο τα mobility awards . αυτο τα λεει ολα φανταστειτε τη θα γινει με το ipad 2 . και οσοι λενε προβατα αυτους που αγοραζουν προιοντα apple ασ δουν τα μουτρα τους που υποστιριζουν με τυφλα τα ματια τα android που μπαζουν απο παντου με ενα αθλιο store που εχει μαζεψει ολη την σαβουρα

panagiotisXII

Ως συνηθως, οπως και σε καθε θεμα που ειναι σχετικο με την apple, ετσι και εδω εγινε χαβρα των Ιουδαιων…Τσακωθειτε σε κανενα φορουμ/chat ρε σεις, αν και εχει αρκετο χαβαλε η φαση δεν μπορω να πω. Anyway, ο καθενας κανει το κουμαντο του με τα χρηματα που διαθετει οσα και αν ειναι αυτα. Επισης κανεις δεν φταιει αν καποιος αλλος εχει λιγοτερα η περισσοτερα απο αυτον. Ειναι ψιλοτραγικο να προσβαλλετε ο ενας τον αλλον για τετοια θεματα. Οποιος δεν συμφωνει και δεν του αρεσει απλα δεν αγοραζει.

Alan

Δεν είναι συνετό να βρίζεις αυτούς που περιμένουν στην ουρά για ένα iPad2, γιατί και εσύ μεθαύριο που θα περιμένεις για οποιοδήποτε tablet στην ουρά θα σου πουν τα ίδα και θα φωνάζεις… Τώρα με την διαθεσιμότητα τα πράγματα είναι τουλάχιστον αστεία. 20-30 κομμάτια το κάθε κατάστημα… Διάβαζα για αυτό σε άλλα blog χθές και λέω ψέματα θα έιναι…

nick2010

Αυτό το “στήνομαι στην ουρά από τις 4:30 τη νύχτα έξω από ένα κατάστημα για να πάρω το τάδε προϊόν και είμαι περήφανος που κατάφερα να το αποκτήσω” για όσους έχουν ουδέτερη κριτική σκέψη είναι καταρχάς…. αμερικανιά και κατά βάση ανώριμο.

Προφανώς “λεφτά υπάρχουν” παρά τη γενικότερη κλάψα και κακομοιριά οπότε περί ορέξεως…

Πάντως, γενικότερα, η ανάγκη δημιουργεί δεν δημιουργείται. Και η ανάγκη για iPad2 πιστεύω ότι δημιουργήθηκε εργαστηριακά (κάπου στο Cupertino) και τα ΜΜΕ απλά “έχτισαν” το (ψυχολογικό κυρίως) κενό που κάλυψε η αγορά της συσκευής.

Δεν λοιδωρώ κανέναν και μάλιστα δηλώνω και ικανοποιημένος κύριος ενός iphone4 32GB.

Aπλά λέω… ας μην γινόμαστε αυτό μας θέλουν, αλλά μόνο αυτό που (πραγματικά) θέλουμε εμέις.

Φιλικά.

KostasP

Χαλαρά παιδιά . Εγώ πάντως προτίμησα ένα iPad1 μιας και έπεσε η τιμή του . Μια χαρά το βρίσκω . Τέλειο . Άντε καληνύχτα και μην χαλιεστε για κάτι τόσο απλό όσο ένα ταμπλετ . Υποτίθεται το παίρνουμε για να κάνουμε την δουλειά μας η έστω κανά παιχνιδάκι . Δεν αξίζει να κολλας στο πιο είναι καλύτερο η χειρότερο . Η αγορά προσφέρει και εμείς σαν ώριμοι καταναλωτές διαλεγουμε αυτό που μας αρέσει . Δίχως κόντρες κλπ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ax!! και να ξέρατε τι μου θυμησατε με της αντιπαραθέσεις σας μεταξύ galaxy k ipad2…..ποσά χρόνια με γυρνατε πισω….
Πριν 12-13 χρόνια με ΕΝΑ φίλο μου επισκεφτήκαμε ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ στο Μεταξουργιο με ΓΥΝΑΙΚΕΣ μεσα ξανθές μελαχροινες καστανες κλπ κλπ ουρές κόσμο να δουν τα ματια σας…. Τελος παντος ΑΦΟΥ έφτασε η ΩΡΑ μας διαλεξαμε μια κοπελα που μας ΈΚΑΝΕ κεφινκαι χωριστηκαμε σε ξεχωριστά δωμάτια να ΚΑΝΟΥΜΕ την δουλεια(ΕΓΩ ΕΧΩ αδυναμία στης μελαχροινες ο φίλος διαλέξει μια ξανθια αλλα ωραιο κομμάτι)ΑΦΟΥ ΚΆΝΑΜΕ ΟΤΙ καναμε φεύγοντας στο δρόμο τσακονομασταν ποια γκομενα ΗΤΑΝ καλυτερη και ποια εκανε τα καλυτερα ΞΕΧΝΏΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΊΝΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΗ με δυο όμοιες αλλα δυαφορετικες γυναικες.ο καθένας οπος την βρισκη.ΕΤΣΙ λοιπόν τι ipad2 Ti galaxy Kai archos αν σε βολεύει και κανεις την ΔΟΥΛΕΙΑ σου ρε δεν Παναγ……… ασε τον Αλόνσο να λεει.Γούστα ειναι αυτα

marinos

https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/ipad-2-unboxing.html
κοιταξτε εδω πως το ipad2 δεν μπορει να ανοιξει το skype……”γι αυτο ολοι απο της 4 το πρωι στην ουρα για να το παρουμε” και μην ξεχασουμε απο τη νυστα τα700-800 ευρω που κανει.Αpple ”ποιοτητα”

gpsmaniac

Εγω θα ήθελα να αγοράσω έναν ZX-Spectrum 48K αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά .Έχει τις ίδιες διαστάσεις με τι ipad

Giorgos

εγω παλι ιθελα να παω να το δω αλα δεν αρχεται εδω στο Ηρακλειο

Jim

πηγα σε ολα τα καταστηματα της θεσσαλονικης. δεν εχει ουτε για δειγμα…. σε μερικα καταστηματα μου λενε οτι θα ερθει σε δυο μηνες οι επομενη διαθεσιμη παρτιδα…. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…. Η Apple αποδεικνυει την αποδιοργανωση της….

Λευτερης

Αυτά που θα έρθουν θα είναι καλητερα,
και θα έρθουν και οι ανταγωνιστες του για να έχουμε να διαλέξουμε

Γελαει καλητερα οποίος γελάει τελευταίος

isi

Ένα μπράβο στον nick2010 για το καλύτερο σχόλιο του άρθρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS 7 iPad

iOS 7, Ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν και ποιες λειτουργίες θα λάβουν

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 7 που ανακοινώθηκε προχθές και αναμένεται να διατεθεί το χειμώνα φέρνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών αλλά και αναβάθμιση λειτουργιών που ήδη υπάρχουν. Camera filters, Airdrop, iTunes Radio και αναβάθμιση της Siri είναι κάποια από αυτά. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με το τι έρχεται και σε ποια συσκευή αλλά και […]

Tablets iPad iPad 2 new iPad

Θα καταφέρουν τα Windows 8 tablet να κλονίσουν την κυριαρχία του iPad;

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών ABI Research το πρώτο τρίμηνο του έτους σχεδόν 18.2 εκ. τεμάχια iPad 3 και iPad 2 διατέθηκαν στην αγορά (shipments) ενώ η Samsung έρχεται στη δεύτερη θέση με 1.1 εκ. tablets. Ακολουθεί η Amazon με το Kindle fire και οι RIM (BlackBerry) και Lenovo (IdeaPad). Θα καταφέρουν τα Windows 8 […]

Tablets iPad 2

iPad 2, Κάποια περιορισμένα μοντέλα φοράνε νέο επεξεργαστή A5 32nm

Με την κυκλοφορία του νέου iPad τον περασμένο Μάρτιο, η τιμή του iPad 2 16GB Wi-Fi μειώθηκε (στη χώρα μας κοστίζει 559 429 ευρώ). Εκτός όμως από αυτή την αναμενόμενη “αλλαγή” στην τιμή υπήρξε και αλλαγή στον επεξεργαστή όπου σε κάποια περιορισμένα μοντέλα είναι τεχνολογίας 32nm από 45nm προσφέροντας την ίδια ταχύτητα και επιδόσεις αλλά […]

Tablets iPad iPad 2 new iPad

Νέο iPad, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών +κόντρα με το iPad 2

Οι Κινέζοι συνάδελφοι δεν αστειεύονται και μετά τους Βιετναμέζους πιάνουν και αυτοί στα χέρια τους το νέο iPad τρεις ημέρες πριν την πακόσμια κυκλοφορία του. Στο χορταστικό αφιέρωμα που ακολουθεί πάει κόντρα ο νέος με τον “παλιό” στην κάμερα με φωτογραφίες και βίντεο, στα τεχνικά χαρακτηριστικά, την οθόνη αλλά και την εξωτερική εμφάνιση.