iPad Air 2, Με τριπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM

Το νέο iPad Air 2 εμφανίζεται στο Geekbench με τριπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και σκορ 4477. Η ονομασία του επεξεργαστή της Apple είναι A8X και κάνουμε την υπόθεση ότι πρόκειται για τετραπύρηνο επεξεργαστή με τον 1 πυρήνα ανενεργό για καλύτερη διαχείριση της ενέργειας και μεγαλύτερη αυτονομία.

iPad Air 2 benchmarks, iPad Air 2, Με τριπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAMiPad Air 2 benchmarks, iPad Air 2, Με τριπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Ήρθε μάλλον η ώρα να αφήσω το iPad 3 μου!!!

Τομ

Ειχα σκοπο να παρω το μινι αλλα τωρα αλλαζουν τα δεδομενα.

Sot11

Πολύ καλά αποτελέσματα, όμορφο, λεπτό αλλά δεν πρόκειται να το πάρω για ένα λογο! Επειδή δεν έχει το mute switch στο πλάι! Είναι ότι πιο βολικό και εύχρηστο έχουν οι Apple συσκευές.

Γιώργος

Με 2gb γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αγορά.

tve

@Sot11
τρολάρεις έτσι?

Τομ

Ενα 64αρι ipad air πια γινεται υπερεργαλειο. Να δουμε και τι γινεται με το Mutitasking που φημολογειτο καποιο καιρο πριν.

Dimitrinho

η apple στο τελευταιο iphone με απογοητευσε αλλα στα mac και στα ipad συνεχιζει να με γοητευει πολυ.το iPad air 2 σε χρυσο χρωμα ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει ποτε ειναι ερωτας

Χρήστος

Είπαμε φέτος δεν ήταν η χρονιά του iPhone. Και η αλήθεια είναι πτι το iPad Air 2 είναι η αρχή της επόμενης γενιάς!

Το καλυτερο δώρο για τη μαμά 🙂 χρυσό 64GB

Sot11

Tve καθόλου τον συγκεκριμένο διακόπτη τον χρησιμοποιώ συνέχεια στο ipad που έχω τώρα και με έχει βολέψει παρά πολύ! Όταν πάρω καινούριο σίγουρα θα πάρω το πρώτο iPad Air!

Denis

μόλις είδαμε το iPhone 6s τι θα φοράει 😉

Τομ

Παντως το κενο μεταξυ mini 3 και air 2 ειναι μεγαλο. Σε φαση το mini 3 με το mini 2 ειναι σχεδον τα ιδια ενω αντιθετα το air με το air 2 εχουν μεγαλη διαφορα. Πολυ καλο εργαλειο το air 2 ισως περιοριστω στο mini 2 ομως που κοστιζει λιγα λεφτα αυτην την στιγμη και εινα μια χαρα ταμπλετα.

Γενικα ξενερωνω που δεν εχουμε επιλογη για 32gb και παμε με την μια στα 64. Κανονικα δεν θα πρεπε να υπαρχει επιλογη 16gb ειδικα στο air 2.

konstantine73

@Tom να δεις τι υπερεργαλειο είναι ένα υβριδιο win μηχανάκι….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.