iPad Air 3: Νέα σχέδια αποκαλύπτουν ομοιότητες με το iPad Pro;

Πλησιάζουμε στο Μάρτιο όπου η Apple φημολογείται πως θα παρουσιάσει το iPad Air 3 μαζί με το φημολογούμενο iPhone των 4 ιντσών και το ανανεωμένο Apple Watch και οι διαρροές πληροφοριών αυξάνονται συνεχώς. Τα τελευταία στοιχεία, σύμφωνα με σχέδια που ήρθαν στο φως, αποκαλύπτουν ότι το iPad Air 3 θα μοιάζει παρα πολύ με το iPad Pro.

Ένα πιο αναλυτικό σχέδιο του iPad Air 3 διέρρευσε σήμερα και φαίνεται πως εμφανισιακά θα έχουμε ένα συρρικνωμένο iPad Pro αφού σε αυτά τα σχέδια φαίνεται ξεκάθαρα το Smart Connector, το Led flash της κύριας κάμερας καθώς και τα τέσσερα ηχεία περιμετρικά της συσκευής.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ένα iPad 9.7 ιντσών και σχεδιασμό όμοιο με αυτόν του iPad Pro με τη μόνη προσθήκη να αποτελεί το led flash της κύριας κάμερας. Επίσης, οι διαστάσεις που αναγράφονται στα σχέδια δείχνουν ότι το iPad Air 3 θα είναι 0.05 χιλιοστά πιο παχύ και 0.1 χιλιοστά πιο πλατύ από το iPad Air 2.

Τα σχέδια αυτά, εφόσον αποδειχτούν αληθινά, ταυτίζονται με τη θήκη που δείχνει 4 ηχεία, Smart Connector και flash στην κάμερα που εμφανίστηκε σε κατάστημα του κινέζικου Alibaba και ενισχύει την πεποίθηση ότι πολύ πιθανόν να έχουμε μπροστά μας το πραγματικό iPad Air 3, κάτι το οποίο θα μάθουμε σε επόμενο press event από την Apple.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα σχέδια δεν παρουσιάζουν σημαντικές αλλαγές από το σχεδιασμό του iPad Air 2 ενώ ταυτόχρονα μοιάζει πάρα πολύ με το iPad Pro και μένει να δούμε εαν θα υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που αναμένεται με αγωνία από τους λάτρεις της τεχνολογίας.

iPad Air 3: Νέα σχέδια αποκαλύπτουν ομοιότητες με το iPad Pro;, iPad Air 3: Νέα σχέδια αποκαλύπτουν ομοιότητες με το iPad Pro;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Κλασική Apple. Του χρόνου force touch αφού πρώτα βγει φυσικά στην pro έκδοση τα Χριστούγεννα.

NtinosMD

Τι air κ βλακειες…. αφου θα χει περισσοτερα γραμμαρια … δε θα παρω οοοοοοοοοοχι!!!!!!

NtinosMD

Τι air κ βλακειες…. αφου θα χει περισσοτερα γραμμαρια … δε θα παρω οοοοοοοοοοχι!!!!!!

NtinosMD

Τι air κ βλακειες…. αφου θα χει περισσοτερα γραμμαρια … δε θα παρω οοοοοοοοοοχι!!!!!!

NtinosMD

Τι air κ βλακειες…. αφου θα χει περισσοτερα γραμμαρια … δε θα παρω οοοοοοοοοοχι!!!!!!

NZ

Γιατί πότε κυκλοφορεί νέα συσκευή η Apple την περίοδο των γιορτών; Ότι κυκλοφορεί έχει ήδη παρουσιαστεί στο event του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.