iPad Air Plus, leak για 12ιντση συσκευή για επαγγελματίες με A9 chip

Εδώ και έναν χρόνο ακούμε πολύ έντονα τις φήμες για το μεγάλο iPad που ετοιμάζει η Apple, το οποίο έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε iPad Pro αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει καμία επίσημη ανακοίνωση. Οι πληροφορίες λένε ότι με το μεγάλο iPad η Apple θέλει να δώσει μια επαγγελματική λύση που θα αντικαταστήσει το laptop λύση σαν αυτή της Microsoft.

Σύμφωνα με τις νέες διαρροές το iPad Air Plus, όπως αποκαλείται, θα έρθει με 12.2 ιντσών οθόνη και λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει την περίοδο Απριλίου και Ιουνίου. Οι διαστάσεις του θα είναι 305.31×220.8×7 χιλιοστά, συγκριτικά το τωρινό iPad Air 2 είναι στα 240x 169.5×6.1 χιλιοστά, επομένως το νέο iPad θα είναι πιο μεγάλο και πιο παχύ.

Επίσης, οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι η πρώτη συσκευή που θα έχει το νέο A9 chip της Apple που θεωρητικά περιμένουμε να δούμε στο iPhone 6s και iPad Air 3 του χρόνου. Θα έχει 4 ενσωματωμένα ηχεία σε κάθε άκρη για να παίζει στερεοφωνικό ήχο απ όποια πλευρά και να το κρατάς.

Η Apple φέρεται να θέλει να ετοιμάσει μια συσκευή η οποία θα απευθύνεται στους επαγγελματίες και περιμένουμε να δούμε πόσο καλά θα τα καταφέρει. Ωστόσο, ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα με βεβαιότητα.
iapd air plus, iPad Air Plus, leak για 12ιντση συσκευή για επαγγελματίες με A9 chip

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αν ειναι για επαγγελματίες τοτε δεν θα πρεπει να έχει ios αλλά το mac osx

ΠΑΝΟΣ

Πιστεύω πως το full mac os είναι αυτονόητο αν θελει να κοντραρει το surface.για να δουμε..

Τομ

Ότι είπε ο darth

thomas

Νάτα μας, μετά την blackberry και η apple συσκευή για επαγγελματίες. Λες και αν θέλει κάποιος να κάνει μια παρουσίαση ενός project θα τους μαζέψει όλους γύρω απο το ipad.

Σαν να το βλέπω, “Μαζευτείτε λιγάκι γύρω απο το ipad μου για να βλέπετε όλοι, οι κοντοί μπροστά, οι ψηλοί πίσω παρακαλώ.”

Χρήστος

Συμφωνώ με τον Darth.

Βασικά εγώ νόμιζα οτι το iPhone έφερνε πάντα όλα τα καινούρια specs αφήνωντας δεύτερο το iPod touch και iPad. Αλλά τώρα όπως ήδη βλέπω με το iPhone 6 και το iPad Air 2, το iPad Air 2 μας έφερε τα 2GB RAM, αφήνωντας πίσω το iPhone 6.

Δε ξέρω αν άλλαξε πολιτική ή ήταν πάντα έτσι. Δεν μπορώ να πω οτι με χαλάει, αλλά ούτε με αφήνει ουδέτερο επίσης.

Τώρα με το το iPad Pro ή Air Plus ή όπως το ονομάσει, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξω το macbook pro 2011 που έχω, μόνο με τη προϋπόθεση οτι θα τρέχει mac os x και όχι iOS.

Ας έρθει με το καλό το apple watch που τόσο ετοιμάζουν και έπειτα ας δούμε και τo iPad για επαγγελματίες.

Γενικά ρε παιδί μου αυτή η apple 🙂 βρίσκει τρόπους να μας εντυπωσιάζει κάθε φορά.

Darth

@Χρήστος δεν παιζει να τρεχει mac osx να ξερεις τα yoshimite για να τρεχουν απο μονα τους καταναλονουν 1,6 gb ram……… (σε 1080 οθονη) αν ειναι και μεγαλυτερη αναλιση παμε στα 1,8 1,9,, τωρα αν σου φτανουν τα 100 mb να ανοίξεις κανα firefox παω πασο……

κατα 99,9% θα ειναι ενα ipad με δυνατοτερο cpu και 1 gb παραπανω ram………… καπου εκει τελειώνει το pro

Tom

Μπορεί να σκάσει με κανα 4αρι Ράμ αν μιλάμε για full Mac os x

Δημήτρης

Εάν όντως κοντράρει το Surface και φοράει Mac OS τότε θα είναι ότι καλύτερο στην αγορά των Laptop!

inblx

Και ποιός σας είπε ρε παιδιά οτι θα έχει 2γιγα Ραμ, η apple Ax επεξεργαστη. Να σας θύμισω πώς η Intel θα βγάλει τους νέους επεξεργαστές της, όπου δεν θα χρειάζονται ανεμιστήρα (intel core M-70 νομιζω). Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να κυκλοφορούσε μια καινούρια σειρά iPad για να χτυπήσει τα surface pro. Ένα μεγαλύτερο iPad, με ένα full size USB port, με εναν core i3/core i5 ή και Atom ας πούμε και το OSX να τρέχει. Και να τα ονομάσει Pro. Όπως και τα Macbook. Air και Pro.

Tom

Πάντως και το ios εχει πολλές δυνατότητες ειδικά αν του κουμπωςεις ένα πληκτρολόγιο. Απλά αν ειναι να εχει ios το μηχανάκι αυτο τοτε δεν εχει διαφορά απο το iPad air 2 το οποίο ειναι ήδη δυνατό και αρκούντως μεγάλο. Για αυτο πιστεύω θα εχει Mac OS x. Απλά να υπολογίζουμε ακριβό μηχάνημα στα επίπεδα MacBook air 11αριου αν ειναι έτσι.

Darth

α ναι να προσθεσο Axxx επεξεργαστες ειναι σε ARM αρχιτεκτονική…………. αυτο σιμαινει ios……….

με λιγα λογια ενα μεγαλυτερο ipad τπτ παραπανω

lucifer1507

@inblx

Αυτό που αναφέρεις δυστυχώς δεν ισχύει, αν και αυτό ήθελαν να πετύχουν με την M-5YXX σειρά, ακόμα χρειάζονται ανεμιστήρα, απλά όχι τόσο δυνατό όπως οι τωρινοί επεξεργαστές.

Επίσης το δευτερο δυστυχώς πάει στο ότι η σειρά M-5YXX είναι απίστευτα αδύναμη σε σχέση με την τέταρτη σειρά επεξεργαστών της Intel, είναι καλύτερη σε σχέση με την σειρά Atom.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι χάρη της κατασκευής τους στα 14nm έχουν πάρα πολύ χαμηλή κατανάλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.