To νέο iPad αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης στην πολύωρη χρήση;

Οι χρήστες που πήραν στα χέρια τους το hot gadget της Apple, αναφέρουν στο MacRumors ότι το νέο iPad μπορεί να γίνει αρκετά πιο… hot όσο περνούν οι ώρες χρήσης του. Η απαιτητική χρήση ενδέχεται να το κάνει να ζεσταθεί πολύ, κάτι που ειδικά για μία ταμπλέτα είναι ικανό να καταστήσει σχεδόν απαγορευτική τη χρήση της. Παραμένουν μεμονωμένες απόψεις και όχι κάτι καθολικό.

Το ζήτημα είναι ότι κάποιοι από αυτούς που εκφράζουν την ανησυχία τους λένε πως το νέο iPad μπορεί να γίνει λίγο δύσχρηστο μετά από πολλές ώρες, ενώ άλλοι λένε ότι θερμαίνεται λίγο παραπάνω από το κανονικό. Μέχρι να το πάρουμε στα χέρια μας και να το δούμε σε χρήση δεν μπορούμε να εκφράσουμε άποψη, απλώς να σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις των όσων είχαν σταθεί στην ουρά για να το αποκτήσουν.

, To νέο iPad αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης στην πολύωρη χρήση;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Silender

Πάντα τα προβλήματα των συσκευών της Apple ήταν “για λίγους”, δε μου κάνει εντύπωση.

andreas

Δε θελω τετοια…..

Teo

Παιδιά,αυτό δεν είναι πρόβλημα..είναι ένα extra καλούδι που πρόσθεσε η Apple απλά δεν το είπε για να κάνει εντύπωση.Δουλεύεις πολλές ώρες επάνω στο iPad? Πείνασες? Κανένα πρόβλημα..ζεσταίνεται το tab και τσούπ να σου και η κομπόστα μήλο για να χορτάσεις..!
Αστειάκι εε,μην αρχίσετε όλοι να κράζετε!

Z.K.

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα σε όλα.Η apple ξέρει τι κατασκευάζει.

MANOS

Βασικά δεν είναι μονο ότι ξέρει τι κατασκευάζει, είναι ότι ξέρει να σου δίνει λύση άμεσα με οποιο πρόβλημα παρουσιαστεί!
πχ. δεν πιάνει σήμα το iPhone? Δεν πειράζει, κρατα το διαφορετικά η φόρεσε του μια θήκη!!! :p

Μην με στήσετε στον τοίχο iPad έχω και εγώ αλλα μερικές φορες είναι για γέλια είτε αυτή λέγεται Apple είτε Samsung είτε…

Tony Cool

Παροτι μιλαμε για την εταιρια που καταφερε να κατασκευασει ΤΗΛΕΦΩΝΟ με ελαττωματικη κεραια (και το κυριοτερο πουλησε και απιστευτα,γεγονος που αξιζει απεριοριστο θαυμασμο,απλα respect!) δεν πιστευω οτι δε θα δινανε βαση σε κατι τοσο σημαντικο.

Ανέστης

Κατα τον Σεπτεμβριο η Apple θα ξαναφτιαξει το νεο iPAD και θα το κανει να μην ζεστενεται πολυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.