iPad mini, Τέσσερα βίντεο για να το γνωρίσεις καλύτερα

Αύριο 26 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι προ-παραγγελίες για το iPad mini και την επόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσει να παραδίδεται στις πρώτες χώρες, η Ελλάδα δεν θα είναι ανάμεσα σε αυτές. Το iPad mini έχει οθόνη 7.9 ιντσών ανάλυσης 1024×768 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και αρχικά θα διατεθεί η έκδοση Wi-Fi only. Μάθετε αναλυτικά τις τιμές του iPad mini και ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω επίσημα βίντεο.

, iPad mini, Τέσσερα βίντεο για να το γνωρίσεις καλύτερα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Και για ακόμη μια φορά, περιμένετε το iPad mini 2 !!!
με Α6,
με 8mpx κάμερα,
με retina display.

Αν και προβλέπω να βγαίνει σε μερικές εβδομάδες το Samsung NOTE 7.7 🙂

azriel84

Συμφωνώ. Πάντοτε η πρώτη γενιά είναι η “δοκιμαστική”. Η δεύτερη γενιά η καλή και η τρίτη-τέταρτη κάνει μπαμ. Τα ίδια με το iPhone, τα ίδια και με το μεγάλο iPad. Τα λέμε του χρόνου λοιπόν!

Πανος.Λαστ

ναιιιι παω να δωσω 300+ για να παιζω piano fuck yeah 😛 ειναι σοβαροι? παω και παιρνω ενα αρμονιο απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων παιχνιδιων και οπως ειπαν και πιο πανω σε μισω χρονο θα βγει αλλο αρα….

Νότις

πότε έρχεται Ελλάντα? 😀

Apostolos

Το πικρόχολο μου σχόλιο:Ζήτω η Apple ανακάλυψε το tablet μικρότερων διαστάσεων….:P….Σοβαρά πάντως χαίρομαι που η Google πίεσε την apple και ξαφνικά η Apple αναθεωρεί απόψεις για μεγέθη…LTE ίσως NFC αργότερα…όλα υπέρ των καταναλωτών…

space

Και εμείς χαιρόμαστε που η αpple ανταποκρίθηκε στην πίεση της google μπας και δούμε ποιοτικά προιοντα και σε αυτο το μεγεθος και όχι μόνο πλαστικουρες! Ευχαριστούμε Google!!

MEDS

*ποιοτικό δε σημαίνει μόνο το υλικό κατασκευής.

Έχετε πέσει πολλοί στη κλασική παγίδα “τα Γερμανικά αυτοκίνητα είναι τα καλύτερα, τα κουμπιά του aircontition είναι φοβερά”. Ασχέτως αν έχουν σούπερ αμάξια γενικά, αλλά βάλτε ένα Alfa Romeo με ένα Golf σε στροφή και μετά θα αναθεωρήσετε τα κριτήρια “ποιότητας”.

Goodys

Να ρωτήσω κάτι εγώ αν έχω τα 60 Ευρώ παραπάνω γιατί να μην πάρω το Ipad 2 για να βγάζω καλύτερες φωτογραφίες ή για να χωράει στο χέρι μου ;;;

bill21

αν κ δεν ειμαι fan του μηλου το λάτρεψα αν εχει τοσο καλη τιμη οσο λενε θα το αγορασω!!!!!!!

Paschouelo

Μαλλον θα το τσιμπισω!! Το ΚΑΛΗΤΕΡΟ 7ιντζο tablet!!!!

μαρινος

Καλα με το πρώτο βιντεάκι μου έρχετε να πετάω ολα μου τα λεφτά πέρα δώθε και να αγκαλιάζομαι με αγνωστους…Ελα που δεν έχω λεφτά όμως =P

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.