iPad Pro 10.5′ και 12.9′: Ποζάρουν σε νέα renders, ανακοινώνονται στο WWDC;

ipad pro, iPad Pro 10.5′ και 12.9′: Ποζάρουν σε νέα renders, ανακοινώνονται στο WWDC;

Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, οι φήμες που θέλουν την κυκλοφορία δυο νέων iPad Pro μοντέλων φουντώνουν όλο και περισσότερο. Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, εξέφρασε την πεποίθηση του για την ανακοίνωση ενός iPad με μέγεθος 10.5 ίντσες στο φετινό Συνέδριο WWDC 2017.

Άλλες πηγές υποστηρίζουν πως το Cupertino ετοιμάζει άλλο ένα ανανεωμένο tablet της σειράς Pro με οθόνη 12.9 ίντσες.

Ο γνωστός και αξιόπιστος leaker Benjamin Geskin ήρθε να ρίξει λάδι στην φωτιά για άλλη μια φορά, αναρτώντας στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του renders από δυο tablets που υποτίθεται πως είναι τα νέα iPad Pro 10.5′ και 12.9′.

Λόγω της εγκυρότητας του Geskin στο παρελθόν, οι εικόνες που ανήρτησε θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως δεδομένες πληροφορίες. Έστω λοιπόν ότι στα renders απεικονίζονται οι νέες προτάσεις της Apple. Το πρώτο που παρατηρούμε είναι η ύπαρξη bezels τόσο στα πλαγιά, όσο και κάθετα, κάτι που σημαίνει πως όλες οι διαρροές περί bezel-less σχεδιασμό των νέων iPads ήταν αβάσιμες. Μάλιστα, αρκετοί υποστήριζαν πως το iPad Pro 10.5′ θα αντικαθιστούσε την υπάρχουσα έκδοση των 9.7 ιντσών, έχοντας όμως το ίδιο μέγεθος λόγω του νέου design χωρίς περιθώρια. Αν όντως κυκλοφορήσει iPad Pro σε νέο μέγεθος οθόνης 10.5′, μένει να δούμε την μοίρα του ήδη διαθέσιμου μικρού Pro μοντέλου.

Ο Geskin υποστηρίζει πως τα πλαϊνά περιθώρια έχουν πάχος 7mm, σχεδόν διπλάσια από τα φημολογούμενα του iPhone 8 στα 4mm. Αυτό βέβαια σημαίνει πως η Apple θα έχει μειώσει το πάχος των bezels στο νέο iPad, συγκριτικά με τις τωρινές εκδόσεις, απλώς δεν θα το έχει αφαιρέσει εντελώς. Αναφορικά με το κεντρικό πλήκτρο, ο leaker υποστηρίζει πως μάλλον θα είναι παρόμοιο του Home Button των iPhone 7 / 7 Plus, δηλαδή ένας αισθητήρας πίεσης (καθώς και αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων) με την Taptic Engine να κρύβεται πίσω του. Προφανώς, όσες πληροφορίες ήθελαν την ενσωμάτωση του Touch ID στην οθόνη και οριστικό τέλος για το virtual Home Button είναι επίσης ανακριβείς.

Οι ενδείξεις για πιθανή ανακοίνωση των νέων iPads στο WWDC του Ιουνίου είναι πολλές. Ίσως η Apple όντως να ετοιμάζεται για περισσότερες παρουσιάσεις εκτός του iOS 11 και του νέου MacOS. Απέχουμε μόλις λίγες ημέρες από την ημέρα έναρξης του δημοφιλούς forum που διοργανώνει ετήσια το Cupertino. Σύντομα θα γνωρίζουμε αν ο Benjamin Geskin έπεσε “μέσα” ή οι δημοσιεύσεις του ήταν άλλο ένα σύνολο αβάσιμων πληροφοριών.

ipad pro, iPad Pro 10.5′ και 12.9′: Ποζάρουν σε νέα renders, ανακοινώνονται στο WWDC;

ipad pro, iPad Pro 10.5′ και 12.9′: Ποζάρουν σε νέα renders, ανακοινώνονται στο WWDC;

ipad pro, iPad Pro 10.5′ και 12.9′: Ποζάρουν σε νέα renders, ανακοινώνονται στο WWDC;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i