iPad Pro: Η Apple το προωθεί ως αντικαταστάτη του PC σε promo video

Από τότε που ανακοίνωσε το iPad Pro, η Apple επιχειρεί και επιμένει να το προωθεί ως μια συσκευή που μπορεί να αντικαταστήσει τον υπολογιστή (προφανώς όχι σε όλους τους τομείς μιας και η ίδια διαθέτει τα δικά της MacBooks).

Στο τελευταίο promo video που λανσάρει για το iPd Pro με τίτλο What’s a Computer?, η Apple για μια ακόμη φορά κινείται στο ίδιο μοτίβο.

Μιλά για το πληκτρολόγιο, το οποίο συνδέεται στο tablet και μπορείς να γράψεις όπως σε έναν κανονικό υπολογιστή, γίνεται αναφορά και στην οθόνη αφής που κάνει το πληκτρολόγιο περιττό, ενώ δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στο πενάκι. Επιπλέον, μπορεί να τρέχει Office apps, να τρέχει πολλαπλά apps side by side και στο τέλος του video μας αφήνει να αναρωτιόμαστε τι άλλο μπορεί να κάνει.

Η ιδέα ενός tablet ως υπολογιστής δεν είναι κάτι που ακούμε πρώτη φορά από την Apple, το έχει κάνει ήδη η Microsoft από τότε που κυκλοφόρησε τα Surface ενώ αργότερα ήρθε και η Google με το Pixel C. Το ερώτημα είναι αν και πόσοι είναι αυτοί που πείθονται να πάρουν μια συσκευή όπως για παράδειγμα το iPad Pro αντί για υπολογιστή.

Δείτε το video:

ipad pro ad, iPad Pro: Η Apple το προωθεί ως αντικαταστάτη του PC σε promo video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

μπορεί να κάνει… οτι κ τα αλλα android tablets στην μιση του μισου της τιμής….
Με λίγα λόγια αλλο pc,mac και άλλο tablet,κινητό και γενικά οτι μικρλό και portable δεν αντικαθιστα ενα θηρίο desktop σύστημα…

ΛΛ

Βασικα υπαρχουν υβριδικοί υπολογιστές που τα εχουν ολα…. Και οθονη αφής, πληκτρολογιο με touch pad, υψηλή ποιότητα υλικών κτλ. Δε λέω ειναι ωραια τα iPad αλλα πλεον υπαρχουν πολυ ενδιαφέροντες και καλύτερες προτάσεις ακομα στη μισή τιμη.

ioakou

Η εταιρία πλέον δεν έχει οραματιστές κι αυτό φένεται από το κακό της μάρκετινγκ σε σχέση με τη τεχνολογία της εποχής.
Είναι λογικό το μέλλον τον υπολογιστών να είναι τα ταμπλετσ, αλλά δεν είναι λογικό το μέλλον των υπολογιστών να είναι αυτό το τάμπλετ! Αυτή η διαφήμιση πιστεύω έχει ως στόχο να δελεάσει φοιτητές που χρειάζονται λάπτοπ στα πανεπιστήμια (για τη τάξη) και για άτομα που δεν έχουν σταθερό γραφείο εργασίας.

Agnostos13

Για καθημερινη οικιακη χρηση και χρηση γραφειου ειναι οκ…
Για εξεζητημενη χρηση ειναι μονοδρομος ενα pc/mac i5 και πανω!

Panais

Ναι μπορεί να αντικαταστίσει το PC μου. Χα, Χα…
System Requirements for Autodesk Inventor 2017
Recommended:
20 GB RAM or more
Minimum:
8 GB RAM for less than 500 part assemblies

Για facebook καλό είναι το “pro”

James

Για τη μάνα μου που μπαίνει μόνο Facebook θα ήταν μία χαρά, αλλά πρόλαβε και πήρε κανονικό λάπτοπ με κανονικό λειτουργικό με τα μισά λεφτά 🙁

Nikos

Με τα 1500€ που χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος το ταμπλέτ αλλά και τα εικονιζομενα αξεσουάρ μπορεί κανείς να πάρει ένα Dell xps 13 ή ένα Asus zenbook,ux και θα μπορεί να κάνει ότι αυτό το το ταμπλέτ δεν πρόκειται να αγγίξει.(Αν κάποιος χρειάζεται κάτι απόλυτα φορητό τότε μπορεί με αυτά τα λεφτά να πάρει ένα surface pro 4 με i5 και 8Gb ram και να είναι απροβληματιστος).Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

kostas

χαχχαχα τότε βλακεια μου που έφτιαξα pc με i7 την gtx 1080, 16GB ram,ssd 500gb και 1TB δισκο,έπρεπε να έπερνα το ipad pro στα 1500 ευρώ και θα γλυτώνεις 500 ευρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.