iPad Pro: Θήκη δείχνει το τεράστιο μέγεθος δίπλα στο iPad Air 2

Για πολύ καιρό ακούμε την ύπαρξη του 12ιντσου iPad Pro το οποίο διαρρέει συνεχώς, αλλά δεν ανακοινώνεται από την Apple. To γαλλικό Nowhereelse δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες που λέγεται ότι απεικονίζουν τη θήκη του επερχόμενου iPad.

Η θήκη του iPad Pro συγκρίνεται με ένα iPad Air 2 και φαίνεται ότι το 12ιντσο iPad μοιάζει τεράστιο μπροστά στο Air. Τον Μάρτιο το Nowhereelse είχε αναφέρει ότι οι διαστάσεις του μεγάλου iPad είναι 305.7×222.6×7.2 χιλιοστά.

Τέλος, οι φωτογραφίες μας δίνουν κάποιες πληροφορίες για το design του iPad Pro το οποίο μοιάζει αρκετά με το iPad Air 2, αλλά έχει κάποιες αλλαγές, όπως το άνοιγμα για τα ηχεία στην κάτω και πάνω πλευρά και ένα άνοιγμα στην αριστερή πλευρά που θα μπορούσε να είναι για μια επιπλέον Lightning ή USB-C θύρα.

ipad pro θήκη, iPad Pro: Θήκη δείχνει το τεράστιο μέγεθος δίπλα στο iPad Air 2

ipad pro θήκη, iPad Pro: Θήκη δείχνει το τεράστιο μέγεθος δίπλα στο iPad Air 2

ipad pro θήκη, iPad Pro: Θήκη δείχνει το τεράστιο μέγεθος δίπλα στο iPad Air 2

ipad pro θήκη, iPad Pro: Θήκη δείχνει το τεράστιο μέγεθος δίπλα στο iPad Air 2

ipad pro θήκη, iPad Pro: Θήκη δείχνει το τεράστιο μέγεθος δίπλα στο iPad Air 2

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Denis

Αν μας κάνει τη χάρη και το εξοπλίσει με OSX τότε θα μιλάμε για game changer !

Kostas

Και γιατί να μην πάρεις ένα MacBook σ αυτές τις ίντσες που λογικά θα είναι και πιο φθηνό?

Darth

13.5 14 στο νερό!! και ελπιζω με osx αλλιος super duper mega fail

Denis

@Kostas για τον ίδιο λόγο που θα επέλεγες ένα windows τάμπλετ αντί για windows λαπτοπ

σπυρος

Στις εικονες 1,3,4 φαινεται οτι το cutout για τον charger της συσκευης ειναι αρκετα μεγαλος σε σχεση με το ανοιγμα που εχουν οι θηκες του ipad air 2 που ειναι lightning. Λετε να παμε και για αλλαγη του φορτιστη σε αυτη την εκδοση?(αν μιλαμε για καποιο αξιοπιστο leak της θηκης)

PlanDreaM

Οπότε το semiaccurate ήταν πάλι σωστό! Πριν από πολλά χρόνια είχε γράψει οτι η Apple προτίθεται να αντικαταστήσει τους intel (σε βάθος χρόνου) με δικούς της επεξεργαστές. Αυτή είναι κύριοι η πρώτη προσπάθεια.Ένα “μεγάλο” ipad, πρακτικά ένα Air σε στεροειδή…

PlanDreaM

@σπυρος μπορεί να έχει magsafe connector, λογικό μου ακούγεται για fast charge.
@Darth θα τρέχει ios. Η Apple δεν έχει ακόμα έκδοση να τρέχει full speed το mac osx ακόμα. Κάποια στιγμή θα πάει στο μοντέλο του chrome: NaCL και να παίζει και στα δύο cpu. Έχουμε ακόμα όμως. Θέλουμε νέα framework και νέας γενιάς compiler. θα γίνει σαν το multiarch του linux ή (πολύ στο περίπου να μην μπούμε σε λεπτομέρειες) σαν το WOW64 των Windows.

Kostas

@Denis H διαφορά είναι ότι το windows tablet είναι πλήρες PC(σαν λειτουργικό) …αν αυτό έχει iOS τελικά και κοντά στα 2 χιλιαρικα όπως φαντάζομαι… τι νόημα θα έχει μια τέτοια αγορά…? Το Mac Book air και πιο φορητό είναι και πιο μουρατο είναι και πάνω απ όλα είναι πλήρης υπολογιστής … απορία λογικής είναι δεν είμαι hater μακάρι να χα 4000 να τα παιρνα και τα δυο

Agnostos13

Οπως εχω ξαναπει το μονο νοημα που θα εχει ο ορος “Pro” θα ειναι αν βγει με MacOS αλλιως καλιστα θα μπορουσε να λεγεται “Plus”! Μην αποκλειουμε βεβαια το ενδεχομενο να δουμε δυο συσκευες σε αυτες τις διαστασεις (καποιο iPad Plus με iOS και καποιο MacPad Pro με MacOS) Μια λογικη τιμη επισης λιγο κατω απο το υπαρχον Macbook Pro (παντα για την εκδοση με MacOS)…
Τωρα βλεποντας την θηκη θεωρω πολυ πιθανο το ενδεχομενο για μια θυρα Magsafe οπως γραφτηκε και για μια “πολυθυρα” usb-c!

PlanDreaM

@Agnostos13 Τα καινούρια Macbook έχουν USB-C και Displayport/Thunderbolt. Θεωρώ οτι έχεις δίκιο.

Τώρα κρίνοντας από το ρολόι της Apple…. Δεν ξέρει κανείς αν θα πετύχει ή θα είναι αποτυχία…

Denis

@Kostas αυτό λέμε, το ιδανικό θα είναι να “τρέχει” OSX

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.