iPad Pro: Διέρρευσε η πρώτη θήκη από το μεγάλο iPad

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα 12ιντσο iPad το οποίο έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε ως iPad Pro. Αφού τελικά δεν το είδαμε να κυκλοφορεί πέρσι οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί μέσα στο 2015. Οι διάφορες αναφορές και leaks μέχρι σήμερα μας έχουν δώσει μια ιδέα για το πως θα είναι αυτή η νέα συσκευή.

Αυτή τη φορά βλέπουμε να διαρρέει αυτό που υποτίθεται είναι η προστατευτική θήκη για το μεγάλο iPad. Από τα κοψίματα της θήκης είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι δεν είναι μια θήκη για τα υπάρχοντα iPad. Έχει 4 συμμετρικά κοψίματα στις γωνίες, τα οποία ίσως αποκαλύπτουν την θέση των ηχείων. Αυτό έρχεται σε συμφωνία με προηγούμενες πληροφορίες που έκαναν λόγο για καλύτερο ήχο χάρη στα 2 ηχεία πάνω και τα 2 κάτω.

Κάποια άλλα κοψίματα ταιριάζουν με τον τωρινό σχεδιασμό του iPad Air 2, όπως το standby button, η πίσω κάμερα, και τα κουμπιά ήχου. Επιπλέον η θήκη έχει ένα κόψιμο στη μέση της αριστερής πλευράς για το οποίο δεν έχουμε επιπλέον πληροφορίες.

ipad pro case, iPad Pro: Διέρρευσε η πρώτη θήκη από το μεγάλο iPad

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.