iPad Pro: Πληροφορίες για τιμή από 799 έως 1129 δολάρια

Σε λιγότερο από 3 ώρες από τώρα (20:00 ώρα Ελλάδος) ξεκινά η επίσημη παρουσίαση της Apple κατά την διάρκεια της οποίας περιμένουμε να ανακοινωθούν επίσημα τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Πέρα από τα νέα iPhone αναμένουμε να δούμε και το μεγάλο iPad Pro το οποίο είναι στα σκαριά (τουλάχιστον σε επίπεδο φημών) εδώ και δυο χρόνια.

Αν οι πληροφορίες αποδειχθούν σωστές τότε θα δούμε το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών, να έχει τιμή μεταξύ 11ιντσου MacBook Air και Retina MacBook.

Αναφέρεται ότι το iPad Pro Wi-Fi only θα έρθει με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και τιμή 799 δολάρια δηλαδή 100 δολάρια πιο ακριβό από το iPad Air 2 128GB. Το μοντέλο 64GB Wi-Fi only λέγεται ότι θα κοστίζει 899 δολάρια ενώ για όποιον θέλει τα 128GB ενσωματωμένη μνήμη, η τιμή θα φτάσει στα 999 δολάρια.

Όσο για τα LTE-enabled μοντέλα του iPad Pro, η τιμή θα ανεβαίνει 130 δολάρια πάνω για κάθε έκδοση. Δηλαδή το iPad Pro 128GB με LTE συνδεσιμότητα θα κοστίζει 1129 δολάρια, αν φυσικά οι παραπάνω πληροφορίες είναι σωστές. Η τιμή είναι λίγο πιο κάτω από το βασικό μοντέλο του Retina MacBook.

Σε λίγη ώρα θα μάθουμε τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή και κυκλοφορία για το iPad Pro, αν φυσικά ανακοινωθεί και δεν είναι πάλι φήμες. Το Techblog θα έχει όλες τα νέα από το μεγάλο event της Apple.

Διαβάστε επίσης: Apple event: Livestream σε iOS, OS X, Windows

iPad Pro: Πληροφορίες για τιμή από 799 έως 1129 δολάρια, iPad Pro: Πληροφορίες για τιμή από 799 έως 1129 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kalex1999

Αυτό θα είναι το one more thing !! Και θα το παρουσιάσει ολοκληρωτικά σε άλλο event όπως είχε κάνει με το apple watch πέρσι (αν θυμάμαι καλα)

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ MULTITASKING….ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.