Το iPad Pro έχει μνήμη RAM 4GB

Το νεο μεγάλο iPad Pro με την οθόνη 12.9 ιντσών ανάλυσης 2732×2048 pixels και τον 64μπιτο επεξεργαστή A9X τρίτης γενιάς, συνοδεύεται με μνήμη RAM 4GB όπως προκύπτει από δελτίο τύπου της Adobe. H Apple δεν το έχει επιβεβαιώσει και αν τέλικά κάτι τέτοιο ισχύει θα είναι η διπλάσια μνήμη από αυτή του iPad Air 2 (2GB RAM).

Σε ότι αφορά το ερώτημα για την μνήμη RAM που ενσωματώνουν τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus λέγεται ότι ίσως και να έχει ανέβει στα 2GB, δεν είναι όμως απίθανο να έχουν παραμείνει στο 1GB μνήμης RAM.

Το iPad Pro έχει μνήμη RAM 4GB, Το iPad Pro έχει μνήμη RAM 4GB

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Άμα είχε πάει στα 2GB σε 6s και 6Ρs θα είχαν πέσει τα τσιμέντα στην παρουσίαση, μετά τον Α9 θα ήταν το next best feature thing…. οπότε…. σόρρυ αλλά τσου.

Marios

Τελεια! Το μαντεψα σωστα 🙂
Και το 6s εχει 2gb ram.. θα το επιβαιβεωση η Apple ειμαι σιγουρος.

Kalex1999

@nick2010 μην βιαζεσαι .. Και το iPhone 6s έχει 2GB RAM ..

χρηστος

Δεν είμαι φαν της apple είμαι samsunakias άλλα το pro θα πρέπει να έχει τρομερό multitasking με 4gb ram

nick2010

Επειδή το είπαν δυο καναδοί που τους το είπαν κάποιοι υπάλληλοι….και γιατι δεν είπαν κάτι σε τόσες ώρες παρουσίασης? μπας και ειναι υπεράνω κ απαξιούν να πληροφορήσουν ευθέως τον κόσμο ? μέχρι να βγει επίσημα, δεν πείθομαι.

STiV

https://www.phonearena.com/news/Apple-iPad-Pro-comes-with-4GB-of-RAM-update-source-backtracks_id73624
Συμφωνα με το phonearena,το αρχικο αρθρο απο την adobe τροποποιήθηκε.Οποτε περιμένουμε…

Tasos Spanos

Πιστεύω ότι θα έχει σίγουρα παραπάνω από 2gb δεν γίνεται όλα αυτά να γίνουν με 2gb. Και το 6s κι αυτό πιστεύω θα είναι 2gb Το 3d touch για να δείχνει όλα αυτά θα θέλει ram όλες αυτές οι επιλογές σε κάθε εφαρμογή και οι έξτρα δυνατότητες με 1gb δύσκολα να δουλέψουν. Συν ότι έχουμε λειτουργίες για πενακι. Όλα αυτά χρειάζονται πόρους και μια τέτοια συσκευή που θα τρέχει όσο να ναι μεγάλες εφαρμογές και πολλές φορές 2 μαζί σίγουρα θα θέλει πάνω από 2. Για να δούμε. Αντε στα κινητά με λίγο ίντερνετ και λοιπά με 1γιγα τα πήγαινε καλά όμως τώρα πιστεύω με όλα αυτά θέλει παραπάνω απλά δεν το είπαν για να μην δώσουν στον κόσμο τροφή ότι στις παλιές παρουσιάσεις δεν έλεγαν για ram επειδή δεν έβαζαν μεγάλη ενώ τώρα έβαλαν μεγάλη και θα το έχουν να το λένε. Νομίζω ότι έτσι αφήνουν να εννοείται ότι βάζουν αυτήν που χρειάζεται για να έχει ο τελικός χρήστης την άψογη λειτουργία χωρίς να τον νοιάζει πόσο ελεύθερη έχει και λοιπά. Αυτα αφορούν το σύστημα και όχι τον χρήστη. Είτε έχει 1-2-3 το θέμα είναι ο χρήστης να μην βλέπει κολλήματα τώρα το σύστημα πως το διαχειριστεί δεν μας… Συνέχεια »

Goal123

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

Dimitris

Ξέρει κάποιος πόσα MP θα έχει η μπροστινή κάμερα του ipad pro ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.