Microsoft Surface, Η ταμπλέτα με το δικό της Twitter account

Το είδαμε να συμβαίνει και με το Curiosity Rover που στείλαμε στον Άρη, ετοιμαζόμαστε τώρα να το δούμε και με το Surface τη νέα ταμπλέτα της Microsoft την οποία περιμένουμε να κάνει την έναρξη της εμπορικής της πορείας. Μέχρι εκείνη την ημέρα μπορούμε να την ακολουθούμε στο Twitter, όπου έχει πλέον το δικό της λογαριασμό. Έχει ανεβάσει μόλις δύο tweets μέχρι σήμερα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι την ακολουθούν 6.600 άτομα.

Εννοείται ότι έχει αποκτήσει και το απαραίτητο Facebook Account, αλλά εκείνο που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι οι τάσεις που διαμορφώνονται στο να μπαίνουν… άψυχα αντικείμενα στο Twitter και να επικοινωνούν με τους ενδιαφερόμενους.

Εσείς θα ακολουθήσετε την ταμπλέτα της Microsoft μέχρι να βρει το δρόμο της για τα καταστήματα; Εάν ναι, μπορείτε να τη δείτε στο @Surface και για να μαθαίνετε τα πάντα και για άλλα tablets μην ξεχάσετε να κάνετε follow στο account του @TechblogGR.

, Microsoft Surface, Η ταμπλέτα με το δικό της Twitter account

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DaDiRa

Και μέχρι τώρα έχει φτάσει τους 8.000+ και με κάθε reload ανεβαίνει 🙂

tolkιen

Περασε τους 10700 followers. Πιστευω ειναι το τελειο tablet αλλα οχι το RT μοντελο αλλα η Pro εκδοση του. Η RT εκδοση μου κανει καλυτερο ipad 3 με ισως καλυτερα χαρακτηριστικα απλα και με flash player :). Τα προγραμματα-games θα καταφθασουν γρηγορα πιστευω, απλα πιστευω ειναι οτι καλυτερο για τα wndows που ξερουμε. Το ios το θεωρω ποια ξεπερασμενο, ενω το android αν και εχει κι εκει tablet το θεωρω τελειως εκτος συναγωνισμου (μιλαω για tablet). Αυτο που καταφερε η microsoft και το γουσταρω ειναι το ενοποιημενο περιβαλλον αν και νευριαζει πολλους (ειδικα τους desktop users). Αυτο που ολα συγχρονιζονται αυτοματα με οσες συσκευες εχουν windows 8 – windows phone 8 ειναι απλα τελειο (μην μιλησω για τα social fb and twitter που απλα δεν παιζονται σε windows 8. Κανεις τον συνχρονισμο πχ του facebook με τα windows 8 και μετα πχ δεν χρειαζετε να εισαι στο facebook οταν σου μιλησει καποιος) που η apple δεν το φτανει με την καμια. Το iOS ειναι μισοτελες λειτουργικο ολο περιορισμους και το android τιποτα το ιδιαιτερο. Sorry αλλα αποψη μου. Εξαλλου στην τελικη εμεις αποφασιζουμε που θα πανε τα λεφτα μας. Για να μην πειτε οτι παω κοντρα να πω οτι εχω… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.