Motorola, Tablet που θα διαμορφώνει μόνος του ο χρήστης

Η Motorola φέρεται να ασχολείται με τη δημιουργία ενός νέου tablet, προφανώς με λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο θα μπορεί να διαμορφώνει μόνος του ο υποψήφιος κάτοχός του μέσα από τη λειτουργία του Moto Maker, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με το Motorola Moto X. O εικονιζόμενος CEO της Motorola, Dennis Woodside, επιβεβαίωσε την είδηση στο Engadget αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Είναι κοινό μυστικό ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τη δυνατότητα παραμετροποίησης των συσκευών της εταιρείας από τους χρήστες, επομένως δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η Motorola δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό ακόμα έξω από την ανθούσα αγορά των tablets. Μπορεί από την άλλη μεριά, αντί για tablet, να δούμε μία έκδοση phablet από την αμερικανική εταιρεία, κάτι σαν ένα μεγάλου μεγέθους Moto X. Μείνετε συντονισμένοι.

Motorola, Motorola, Tablet που θα διαμορφώνει μόνος του ο χρήστης

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Το θέμα είναι ότι αν κρίνουμε από το Moto-X η παραμετροποίηση θα ισχύει μόνο για το Αμέρικα οπότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.