Motorola Xoom 2 ME, Αναβαθμίστηκε σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Η δεύτερη γενιά Android tablets της Motorola περιλαμβάνει και το “μανιτζέβελο” Xoom 2 ME (TechblogTV) με οθόνη 8.2 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP χρονισμένο στα 1.2GHz. H Motorola είχε ανακοινώσει ότι η αναβάθμισή του σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich θα διατεθεί Σεπτέμβριο-Οκτώμβριο αλλά σήμερα φίλος του Techblog μας ενημέρωσω ότι αναβαθμίστηκε το δικό του (αγγλικό μοντέλο).

Κάτοχοι του Motorola Xoom 2 ME μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι έφτασε και σε εσάς η αναβάθμιση ή αν έχετε αναβαθμίσει τις προηγούμενες εβδομάδες;

, Motorola Xoom 2 ME, Αναβαθμίστηκε σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

, Motorola Xoom 2 ME, Αναβαθμίστηκε σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

, Motorola Xoom 2 ME, Αναβαθμίστηκε σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

, Motorola Xoom 2 ME, Αναβαθμίστηκε σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Kudos to Nick

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djore

Από τις αρχές του οκτώμβριου μού είχε έρθει η αναβάθμιση … Πολύ καλό μεγεθος και αν δεν έχεις απαιτήσεις από τον επεξεργαστή και το χρειάζεσαι για rss book pdf reading, με multimedia δυνατότες και για light browsing στο δρομο , νομιζω είναι από τα καλύτερα tablet που μπορείς να πάρεις για τα χρήματα που θα δώσεις (κάτω από 200 ευρό …)

Solon

Πάντως με τα Xoom δεν τα πας κλά φίλε Κώστα : ). Στον πίνακα των αναβαθμίσεων έχεις το xoom να φοράει την 3.2 ενώ φοράει την 4.0.4 ήδη από τον Απρίλιο για το wfi και από τον Ιούλιο για το 3g. Επίσης το wifi από ότι ξέρω στις ΗΠΑ ήδη έχει πάρει την jelly been που θα δωθεί και στα ευρωπαϊκά ενώ για το 3g υπάρχει θέμα καθώς μάλλον δεν θα δωθεί.

eddy

Παιδια το xoom 2 το 10” ειναι το καλητερο tablet στην αγορα και αν ψαχτεις και λιγακι το βρησκεις μιση τιμη απο ελλαδα. ΝΑΙ και εμενα φοραει 4.0.4 απο αγγλια αγορα!!
Η μονη βλακεια οτι το wifi only δεν δεχεται επεκταση μνημης δηλαδη SD.

Φάνης

Περασε απο τα χερια μου αρχες Οκτωβρη. Ειχε απο τοτε την 4.0.4 , και δυστυχως ητανε μεγαλη “απατη”. Ενω ειναι φανταστικη κατασκευη, με φοβερη οθονη, ανωτερη του nexus 7, συμπεριφεροταν λες και ητανε μονοπυρηνο με 256ram. Και ητανε εντελως αδειο απο εφαρμογες. Γι’αυτο και εφυγε μετα απο μια εβδομαδα, για να αντικατασταθει απο κλασεις ανωτερο στο συνολο του, Nexus 7.

panx

Το Xoom 2 πιθανότατα δεν θα πάρει Jelly Bean (ούτε στην Αμερική).
Μάλλον ο Solon εννοεί το Original Xoom.
Το κακό είναι ότι έχει κλειδωμένο bootloader και μόλις τον τελευταίο μήνα υπήρξε κάποια πρόοδος στο XDA με το recovery (είναι σχεδόν έτοιμο).
Αυτό που μένει είναι να ξεκινήσει να φτιάχνει κάποιος custom rom, αλλά δυστυχώς το ενδιαφέρον είναι ελάχιστο.
Με λίγα λόγια, ΗΜΑΡΤΟΝ ρε motorola..

eddy

Φυσαει πραγματικα, κοιτα αποσα εχω ποιασει στα χερια μου με android λειτουργικο συστημα ειναι το καλητερο tablet ever!!! Σε συκρισει με tab 2 τις samsung αλλα και note tab διπλα διπλα το xoom 2 πολυ μπροστα.Σε συγκρισει που τα εβαλα με το iPad 3 ενταξει ηταν ποιο αργο.Περα οτι στο πιασημω στα χερι σου ειναι καλητερο απο και το iPad.

Solon

@panx
Ναι εννοώ το πρώτο Xoom το οποίο το έχω.
Η αλήθεια είναι ότι έιμαι πολύ χολομένος με την εταιρία που αναβαθμίζει το WiFi σε 4.1 και αφήνει το 3g για το οποίο όσοι το έχουμε πληρώσαμε 150-200 ευρώ παραπάνω.
Είναι απαράδεκτο από την εταιρία. Οι XDA έχουν κυκλοφορήσει μια παραλλαγή της 4.1 Rom του WiFi που μπαίνει στο 3g αλλά δεν δουλεύει το 3g modem οπότε είναι τελείως άκυρο.
Πάντως ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα αναβαθμιστούν τα 3g μοντέλα.

@cVlachakis
Όταν πήρα το καλοκαίρι την αναβάθμιση σου έστειλα email χωρίς οθονιά αλλά μάλλον έκανες μπάνια τότε και δεν του πολυέδωσες σημασία 😀 .

ΑΡΓΥΡΗΣ

Ποτέ θα πάρει νέα αναβάθμιση ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.