Νέο iPad, Πούλησε 3 εκ. τεμάχια μέσα σε 3 ημέρες

Σαν ζεστό καρβέλι ψωμί πουλάει το νέο iPad με την οθόνη Retina, τον διπύρηνο επεξεργαστή με το τετραπύρηνο στάδιο επεξεργασίας γραφικών και την κάμερα 5 Megapixel. Η Apple ανακοίνωσε ότι από τη περασμένη Παρασκευή που ξεκίνησε η διάθεσή του στις πρώτες 12 χώρες μέχρι εχθές Δευτέρα, πούλησε 3 εκ. τεμάχια!

Το νέο iPad αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας αυτή την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Σκέφτεστε να το τσιμπήσετε;

, Νέο iPad, Πούλησε 3 εκ. τεμάχια μέσα σε 3 ημέρες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tainia

ατυχής η σύγκριση με τα ζεστά καρβέλια ψωμί.. θα έπρεπε να γράψεις ότι “το ψωμί πουλάει σαν το iPad!!!” :p

Απίστευτο Marketing..!!!

MEDS

Όλα τα προϊόντα της Apple είναι πολύ καλά, φτάνει να παίρνεις μια φορά κάθε 2-3 χρόνια. Όταν πάνω από τους μισούς νέο ή μελλοντικούς κατόχους του “The New iPad” έχουν ήδη το iPad 2, το συμπέρασμα μπορεί να είναι μόνο ένα, ο κόσμος έχει λεφτά για πέταμα!

Vanzel

Πράγματι σαν ”ζεστό” καρβέλι, μιας και ζεστένεται και παραπάνω χα χα χα. Και δώρο ο ανεμιστήρας. Αιντε ρε πάρτε κάνα laptop να κάνετε τη δουλειά σας σαν άνθρωποι.

spyros

Εχω το OLD IPAD,θα το δωσω και θα παρω το NEW IPAD,οταν περισσεψει κανα φραγκο…

tolken

Βλεπω ποσο κραξιμο εχουν ριξει (οι Μανιακοι και μη υποστηρικτες της Apple) που θερμενετε πολυ το ipad (το νεο) αλλα δεν πολυ πιστευα. Το πηρα απο κολλητο(το πηρε απο Canada) για μια μερα (σημερα μεσημερι του το επιστρεφω) να του ριξω μια ματια με διαφορες απο το ipad 2 που εχω. OK η οθονη ειναι πολυ καλη αλλα παιδια ζεσταίνετε παρα παρα πολυ και γρηγορα. Μου θυμησε πολυ το Samsung Galaxy tab 10.1V που αμα επαιζα κανα games ή απλα ημουνα κανα μισαωρο στον browser εκαιγε τοσο πολυ που ηταν πολυ ενοχλητικο. Τωρα μολις διαβασα τοσα πολλα παραπονα απο apple users που τα εχουν παρει με την εταιρια ΚΥΡΙΩΣ που λεει οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα (αρκει να προσεχουν τα ορια της θερμοκρασιας και το περιβαλλον που βρισκονται).ΕΧΩ παθει μια πλακα μ αυτο που διαβασα.. Αλλοι που το εχουν αγορασει λενε οτι πολλες φορες ξεπερναει και τα επιτρεπτα ορια η θερμοκρασια (δειχνουν και φωτογραφιες) Απαγορευτικο κατα την αποψη μου (και οχι μονο) ενα τετοιο προιον. Αρα σκεφτειτε το οτι μπορει να εχετε προβλημα κι εσεις. Θα βγει κατι καλο επιτελους? Ειχε που ειχε προβλημα το android με το καινουριο Asus Tranformer Prime (προβλημα GPS kai Wifi) να τωρα και με… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.