Νέο iPad Wi-Fi + Cellular, Φεύγει το “παραπλανητικό” 4G

Σε Αυστραλία και Ευρώπη υπήρξαν φωνές και παράπονα ότι ο διακριτικός τίτλος Wi-Fi+ 4G του νέου iPad -του μοντέλου που δέχεται κάρτες SIM για ίντερνετ παντού – είναι παραπλανητικό σε χώρες που δεν υπάρχει κάλυψη γρήγορου ίντερνετ 4G (όπως και στη χώρα μας). Η Apple “συμμορφώθηκε” και το μοντέλο θα μετονομαστεί σε Wi-Fi + Cellular.

, Νέο iPad Wi-Fi + Cellular, Φεύγει το “παραπλανητικό” 4G

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gianni

Σωστη κινηση… Στις περισσοτερες χωρες δεν υπαρχει 4G.

Παναγιώτης

Τι ειναι το cellular?????

Πάνος πΠπ

Και ήθελα να σχολιάσω κάπου ότι στο πλαίσιο και κοτσόβολο στην κατηγορία “Tablets-iPAD”…..
Το πουλάνε σαν 4G. Τώρα το πρόσεξα έτσι είναι και στο eshop και σε άλλα.

Λευτέρης

Απορώ ποιοι είναι αυτοί που παραπονιόντουσαν… Στο τέλος θα βγάλουν παραπλανητικά όλα τα προϊόντα της Apple, γιατί τους δε δίνονται μαζί με μήλα και το “Apple” τους παραπλανεί. Είμαστε σοβαροί; Να διάβαζαν και να ρωτούσαν, το iPad υποστηρίζει 4G και θα λέγεται 4G, αν οι καταναλωτές ψωνίζουν σαν πρόβατα δε τους φταίει η εταιρία που τους πουλάει τα προϊόντα της… Μ’ αυτή τη λογική πρέπει να θεωρηθούν παραπλανητικές και όσες τηλεοράσεις πωλούνται στην Ελλάδα και υποστηρίζουν καλωδιακή TV, γιατί ο “έξυπνος” καταναλωτής νόμιζε πως αγοράζοντάς την θα βλέπει αμερικάνικα συνδρομητικά κανάλια. Τι άλλο θα ακούσουμε;

johnix

Διαφωνώ Λευτέρη και συμφωνώ παράλληλα. Μου θυμίζει τις διαφημίσεις στην τηλεόραση από τις εταιρίες τηλεφωνίας που υπόσχονταν σύνδεση 24mb/s και μετά το άλλαξαν σε “μέχρι” και 24 mb/s.
Ο καταναλωτής πιστεύω δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τεχνικά θέματα. Ότι βλέπει παίρνει είναι καταναλωτής. Να θυμίσω και άλλες ατάκες του marketing όπως “ανακαλύψαμε την βιντεοκλιση με το iphone 4” .

reafota

@Λευτέρης, πες τα Λευτέρη μου, πες τα. Αστους δεν καταλαβαίνουν τι είναι να βγαίνεις με το iphone στο δρόμο και να νιώθεις ότι είσαι κάποιος…

petros

αδιορθωτοι ελληνες.πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος για να νομιζεις πως με το να κυκλοφορεις με iphme εισαι καποιος.καποιος δεν γινεσαι οταν εχεις μια υπερτιμιμενη συσκευη.
sorry για τα ορθογραφικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.