Nexus 7 Folio, Επίσημο “smart cover” σε δύο χρώματα

Μερικές μέρες πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και το Google Play store, γέμισε από… νέες συσκευές και αξεσουάρ. Μετά τα Sony Z Ultra Google Play Edition, LG G Pad 8.3 Google Play Edition και Nexus 7 32GB White, ήρθε και η θήκη Nexus 7 Folio για το “μικρό” tablet της σειράς Nexus. Η θήκη με το αναδιπλούμενο κάλυμμα “αγκαλιάζει” την συσκευή περιμετρικά. Είναι κατασκευασμένη από μαλακής αίσθησης πλαστικό, και είναι διαθέσιμη σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Το κάλυμμα της θήκης διπλώνει και σχηματίζει ένα τρίγωνο, με παρόμοιο τρόπο που το κάνει το Smart Cover της Apple για τις συσκευές iPad, ώστε να αποτελεί και βάση στήριξης δύο θέσεων.

Επίσης, μπορεί αυτομάτως να “ξυπνάει” ή να βάζει το Nexus 7 σε διαδικασία αναμονής όταν το ανοίγετε ή το κλείνετε. Η τιμή της θήκης Nexus 7 Folio στο Google Play store είναι 49,99 δολάρια.

Nexus 7 Folio, Nexus 7 Folio, Επίσημο “smart cover” σε δύο χρώματα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Αμα πεσει απο μπροστα σπαει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Android Smartphones Nexus 5 Nexus 6

Android 6.0 Marshmallow αναβάθμιση για Nexus 5, 6, 7 και 9

Κάτοχοι των Nexus 5 και Nexus 6 smartphones και Nexus 7 και Nexus 9 tablets μπορείτε από σήμερα να αναβαθμίσετε σε Android 6.0 Marshmallow. Συγκεκριμένα θα πρέπει να είστε σε θέση να flasάρετε τη συσκευή σας αλλά αυτό είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο στους περισσότερους Nexus users.

News Android Android Smartphones Huawei

Huawei Nexus με οθόνη 5.7 ιντσών Quad-HD και Snapdragon 820;

Έχει ακουστεί ότι το επόμενο Nexus smartphone θα είναι κατασκευής Hauwei και σήμερα ο γνωστός για τις διαρροές του @evleaks μας κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του αυτό έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μεταλλικό σασί και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος.

News ASUS Nexus 7 ASUS Nexus 7 tablet Google

Nexus 7: Η Google σταματά την επίσημη κυκλοφορία του

Η Google ανακοίνωσε ότι σταματά την επίσημη κυκλοφορία του Nexus 7 tablet το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013. Το Nexus 7 ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές τόσο επειδή λάμβανε τις τελευταίες ενημερώσεις έγκαιρα από την Google, όσο και από θέμα χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με την τιμή.

News Android Tablets Nexus 7

Νέο update για Nexus 7 LTE

Η Google κυκλοφόρησε σήμερα την νέα αναβάθμιση Android Lollipop 5.0.2 για τις συσκευές Nexus 7 2012 & 2013 LTE. Πριν λίγες βδομάδες είχε κυκλοφορήσει η ίδια αναβάθμιση για τα μοντέλα Nexus 7 2013 WiFi και για το Nexus 10. Η αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνει επιδιορθώσεις σε διάφορα bugs που παρουσιάστηκαν στην έκδοση 5.0.1 στα συγκεκριμένα tablet.