Nokia Windows 8 tablet μέσα στο 2012;

Ένα tablet από τη Nokia είναι ο διακαής πόθος εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του Φινλανδού κατασκευαστή και της τεχνολογίας εδώ και κάποια χρόνια. Φαίνεται όμως ότι η συνεργασία της με τη Microsoft (MS) στα Windows Phone κινητά αλλά και η παρουσίαση μέσα στο 2012 της νέας έκδοσης των Windows 8 για υπολογιστές και tablets από την MS ίσως την επόμενη χρονιά να λάμψει ξανά το άστρο της.

Σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στην καθημερινή γαλλική εφημερίδα Les Echos, το στέλεχος της Nokia κ. Paul Amsellem ανέφερε ότι η εταιρεία του θα παρουσιάσει ένα Windows 8 tablet κάπου τον Ιούνιο του 2012 (θα κυκλοφορήσει όμως μέχρι τότε τα Windows 8 γενικά;).

, Nokia Windows 8 tablet μέσα στο 2012;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Άντε γιατί με αυτά τα specs σε κινητά και tablet τα windows μου κάθονται καλύτερα….μακάρι να βγει tablet με windows 8,τετραπύρηνο και 2 gb ram,μπας και μας κάνει την καθημερινότητα ευκολότερη αντικαθιστώντας το laptop.

bec

Τα νεα παιχνιδια και εφαρμογες των windows θα ειναι συμβατα με την αρχιτεκτονικη των mobile CPUs,GPUs,arm;Αυτο ειναι το θεμα.

Techfan

Η καλύτερη περίοδος για να λανσάρει η νόκια tablet είναι όντως το 2012…

@Teo
Για 2γίγα ραμ δεν νομίζω, αλλά για τετραπύρηνο σίγουρα. Ελπίζω να πάει καλά στις πωλήσεις η νόκια στα tablet, γιατί έχει μείνει λίγο πίσω στα τεκτενόμενα (smartphones+tablet).

Ελπίζω να έχει tegra 3, γιατί τα windows πάντα ήθελαν καλή gpu.

md03582

windows και μονο windows. σε pc σε κινητα σε tablet. το metro ui σε windows phone 7 μου αρεσει απιστευτα, σε windows 8 tablet πρεπει να ειναι απιστευτα βολικα, εχω μια επιφυλαξη για τα pc…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Tablets Nokia Nokia Android tablets Nokia tablets

Nokia: Διέρρευσε το tablet τέρας με οθόνη 18.4 ιντσών

Το 2017 είναι η χρονιά που σηματοδοτεί την επιστροφή της Nokia στην αγορά των smartphones. H HMD Global ανακοίνωσε το μεσαίας κατηγορίας Nokia 6, που ξεπούλησε μέσα στο πρώτο λεπτό όταν διατέθηκε στην Κίνα.

Gear Nokia Nokia Android tablets Nokia D1C

Nokia D1C: Το πολυαναμενόμενο Android smartphone, τελικά είναι tablet

Με δύο μήνες να πρέπει να περάσουν μέχρι το τέλος του 2016, υπάρχει ακόμη χρόνος για την Nokia να επαληθεύσει την φήμη ότι επιστρέφει με νέες συσκευές μέσα σε αυτό τον χρόνο. Τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχουν αρκετές φήμες για μια συγκεκριμένη συσκευή με την ονομασία Nokia D1C.

Business Nokia Nokia Smartphones Nokia tablets

Nokia: Επιβεβαιώθηκαν τα νέα smartphones και tablets

Μετά την ανακοίνωση για επιστροφή στην αγορά των smartphones αλλά και δεκάδες leaks που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, ήρθε η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση στελέχους της Νokia για τις συσκευές που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά τους επόμενους μήνες.